Malumunuz 444 lü hatlara cepden erişim bir nevi engellendi sayılır. Bari sabit hatta boşuna 20 lira ödüyoruz oradan arayalım dedik süpriz ilaveten 21 lira daha ücret alınmış özel servis numarası kapsamında.
Darphane niyetine çalışan tekelci bir kurumun yarısını bedavaya verenler umarım rahat uyuyabiliyolardır.
Umarım yönetim siyaset var diye silmez konuyu çünkü siyaset yok tamamen soygun var.
Tebrikler Telekom tebrikler BTK denen kurum...
Sadece bir lira mı fark etmiş. Bence ucuz kurtarmışsınız. :)
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
Malumunuz 444 lü hatlara cepden erişim bir nevi engellendi sayılır. Bari sabit hatta boşuna 20 lira ödüyoruz oradan arayalım dedik süpriz ilaveten 21 lira daha ücret alınmış özel servis numarası kapsamında.
Darphane niyetine çalışan tekelci bir kurumun yarısını bedavaya verenler umarım rahat uyuyabiliyolardır.
Umarım yönetim siyaset var diye silmez konuyu çünkü siyaset yok tamamen soygun var.
dikkat edersen ilave 21 eklenmiş yazmış
bu konuda kurumlar kendilerine ayrıca başka numara alsın madem öyle müşteri memnuniyetı adına. Isteyen 444 lu ısteyen normal arasın . Örneğin finansbank club finans üyeleri ararken 0216 ile başlayan bir no arıyor
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
ne diyelim, yapacak bişi yok pek. Allah belalarını versin..
Ya arkadaşlar ben de TT Standard hat tarifesi sahibiyim, tel.i hiç kullanmıyorum, bazen akşam 7den sabah 7ye kullanıyorum fakat sürekli sabit hat ücretinin üstünde fatura geliyor, ben nerede yanlış yapıyorum:)
aglamak yok yola devam da derler ona haram olsun insanimizdan haksiz yere alinan paralar
bence tamamiyle siyasi zorunuz olduğu için böyle bir konu açıyorsunuz gerçekler ortada nasıl bakarsanız öyle görürsünüz ,konuyu asla şikayet etmem ama siyasi amaçlı olduğuna eminim zaten dh bu tip konuları besler merak etmeyin
Siyasi falan değil konu. Adam gayet doğru söylemiş.
Sadece vergi olarak hatta 20 tl ödüyorum telefon yok ama hat parası ödüyorum mantığa bak sadece ADSL çekmişim şimdi ağzımı açacam ama neyse,haram ediyorum her kuruşunu...
quote:
Orijinalden alıntı: addicteddd
Siyasi falan değil konu. Adam gayet doğru söylemiş.
+1
çok doğru söylemiş bu tt denen kurum artık insanları patlama noktasına getiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cassio10
bence tamamiyle siyasi zorunuz olduğu için böyle bir konu açıyorsunuz gerçekler ortada nasıl bakarsanız öyle görürsünüz ,konuyu asla şikayet etmem ama siyasi amaçlı olduğuna eminim zaten dh bu tip konuları besler merak etmeyin
Kibarca yazayım: 444lü numaralara fazla para ödemek hoşuna mı gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: iyaan
quote:
neden hoşuma gitsinki ?,kullanmak zorunda değilsiniz , cepten arayın ben öyle yapıyorum ek ücret falan olmuyor, sabit hat taşıma diye birşeyde var araştıran telekomdan kurtulur.. asıl demek istediğim durmak yok yola devam gibi siyasi bir sloganın değiştirilip bu konuya başlık olması bu konuyu siyasi tartışmalara dönüştürür..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iyaan
quote:
neden hoşuma gitsinki ?,kullanmak zorunda değilsiniz , cepten arayın ben öyle yapıyorum ek ücret falan olmuyor, sabit hat taşıma diye birşeyde var araştıran telekomdan kurtulur.. asıl demek istediğim durmak yok yola devam gibi siyasi bir sloganın değiştirilip bu konuya başlık olması bu konuyu siyasi tartışmalara dönüştürür..
Nasıl yani, sabit hattımızı taşıyıp da TT'nin sabit soygunundan kurtulabileceğimiz bir operatör var mı???
Var ise neden kimsenin haberi yok???
(Superonline'ın fiber üzerinden sunduğu VOIP hizmetini saymıyorum elbette...)