eğer beni kovan cehapeli şirkete sövüp durmasaydım o kız benden ayrılmazdı beni seviyordu seneye evlenirdik arabamız da olurdu, ev zaten babasının annesinin birkaç tane evi vardı üstüne kız güzeldi, kafamız uyuşuyordu bir daha öylesini bulamam. bu cümleyi 5 sene önce üni zamanı kurmuştum evet saçmaymış zaten 2 sene sonra iyi ki de bitmiş diyordum o ayrılık acısı beni daha ideal biri yapmıştı zaten kız hem bu sonuncusu kadar güzel değildi hem ailesi benimkilerden de fakirdi. ama yine de duygusal bi ilişki kurmam 5 sene sonra oldu, artık 23 24 değilim ki 28im, bence hayatım bitti. bundan sonra yaşamamın bir anlamı yok. |
Gerçekten yaşamaya devam etmemin bir anlamı yok.
-
-
ki antinatalisttim ama çocuk yapmaya bile okey'dim çünkü kız çocuk istiyordu yapalım ilerde diyordu, çünkü dedesi ninesi zengindi mal mülk kalırdı karşıma geçip niye beni yaptın demeye hakkı olmazdı ama umarım kız olurdu erkek veletler çok sevimsiz oluyordu kendi çocuğum bile olsa sevesim gelmezdi her gece kart zamparalık peşinde koşardım sevimsiz veledimi görmemek için
-
allahım ben naptım
-
öyle zengin ve sizi seven bi kız birdaha asla bulamazsınız hocam üzgünüm
yapmayın hocam atlamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 31 Temmuz 2024; 22:49:44 > -
Asya ile 1 saat incall yap geçer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ciddi misin lan
-
birkaç saat iyi hissettiriyor sadece
-
Ulan oğlum sen buraya boş boş konular aça aça cehennemlik olduğunu tasdiklemişsin. Hayata devam etsen ne olur etmesen ne olur.
-
Maraz artık bu bos lafları bırak. Sonuc ne sadedede gel kardesim. Degismeye degismiyorsun. Sadece yakınıyorsun. Yasamanın anlamı yok diyorsun. Cidden hic intihar etmeyi dusundun mu cok ciddi sekilde ama laf olsun diye deigl. O kafaya girdin mi? Mektup yazdın mı vs.?
-
6 sene önce kuyumcuya siyanür sordum vermedi. 7 ay önce de her metrobüsle köprünün üstünden geçerken atlamayı arzu ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Degismeye degismiyorsun. Sadece yakınıyorsun. Bugün iki sene önceki bir konusunu hortlatmış, o zaman da kafa aynı kafa. Komik geliyor artık bana bu muhabbetler.
-
Hocam sen de dahil herkes, hatta psikologum bile olayı abarttığımı tek suçun bende olmadığını söylüyor ama bence hayata devam edeyim diye böyle diyorsunuz bana acıdığınızdan, şoray’ın dediği gibi o kızı kaçırmasam güzel bi hayatım olacaktı hem güzeldi hem zengindi bitti benim işim hayattaki son kurşunumu harcadım ve bu benim hatam. Düşün zenginsin ama salak bi yatırımla her şeyini kaybediyorsun ve bu yaptığın saçma yatırımı evsiz adam bile yapmazdı. Aynı benim durum o.
Kız neden kaçtı?
-
Beni kovan şirkete 10 günde 1 sövdüğüm için.
Hala sövüyorsun şirkete!
-
Hani kız baştan aşağı red flagtı?
Kız hakkındaki fikrim değişmedi zaten de, konu o değil.
Benzer içerikler
- rileptid kafa yapar mı
- tekirdağ pazarı hangi gün
- a101 kasa öğrenme
- evde küçük böcek
- sakız çiğneyerek jawline
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X