Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş, 2 yıllık telefon onayı da yapılmış hesabımla denedim. 91'de takıldı ilerlemiyor ünlem falan da yok hiç bir yerde.

Spam durumundan çıkıp çıkmadığımızı nereden öğreniyoruz o konuda en azından biri yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 13 Aralık 2013; 3:14:42 >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    sen seri seri spamlayarakmı 30 dk'da 345 tane yaptın? yuh, ben 432 tane yaptım normalde ama profilden çıkınca 380 gösteriyor ve harcadığım zaman 4 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

sen seri seri spamlayarakmı 30 dk'da 345 tane yaptın? yuh, ben 432 tane yaptım normalde ama profilden çıkınca 380 gösteriyor ve harcadığım zaman 4 saat

Yok toplamda diyorum. +90 spamlemem 3-4 dk'mı alıyor çünkü.

Birinci hesap : 431
    İkinci hesap : 271

2 tane 1780 RP ilaç gibi gelecek. Kazasız belasız alsam da rahatlasam.
  • bi hesapta 500 tane yapip e postai gondeerdim kodu alirsam 1 hesap daha acar zorlarim vakit kalirsa 3. bile zorlarimda :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaba girince 509 çıkınca 146 gösteriyor neden böyle?
  • Bir accounta birdan fazla 1780 rp alabiliyormuyuz
  • benim hesap 1 senelik rahat, ama gel görki 180 de kitlendi ünlem verdi bide... kendi profilimden 600 küsür yaptım gözüküyo dışardan 180 :D resmen joke
  • İlkini bitirdim ben. Diğeri 271 ama sabah oldu artık. Onu da yarın bitiririm.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    he anladım, hayırlısı artık umarım unutmam yarın kalanını (son 100) çok feci sinir bozucu birşey, başladım bitireyim daha da uğraşmam böyle birşeyle.
    sizede kolay gelsin, 2 hesap peygamber sabrı var heralde
  • birşey anlamadım lan 15 tane oldu daha.
  • ilk 10 a 6.5k rp olayı olmaması kötü olmuş.
  • Yetişmicekse boşuna vakit harcamayayım la
  • 41 tane oldu uyanınca bi bakarım yine limit falan var mı günlük falan hesap çok eski değil ama yenide açmadım .
  • tc kimlik ve sms onayı yapmadan rpyi veriyolarmı ?
  • her seferinde ard arda 110 tane falan yapılıyor sonra beklemek gerekiyor
  • Kaç tane yaptığıma nereden bakacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Sadece sayfaları açıp o google+ kısmını kırmızı yapıp kapatıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extuin

Kaç tane yaptığıma nereden bakacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Sadece sayfaları açıp o google+ kısmını kırmızı yapıp kapatıyor muyuz?

Google hesabına girip +1 ler yazan yere bas sayfayı en aşağıya indir ctrl+f yapwww.durmaplay.com yaz yanda çıkan sayı yaptıkların.Ama hesabın kapalıyken bakman lazım hesaptayken 1000 gözükür çıkınca 70 seri +1 lersen sistem seni 1 saat kadar banlıyor yaptıkların sayılmaz.

• xyakamozx kullanıcısına yanıt
    Hesap kapalıyken nasıl bakacağım asıl sorum o hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Kaç tane yaptığıma nereden bakacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Sadece sayfaları açıp o google+ kısmını kırmızı yapıp kapatıyor muyuz?

Google hesabına girip +1 ler yazan yere bas sayfayı en aşağıya indir ctrl+f yapwww.durmaplay.com yaz yanda çıkan sayı yaptıkların.Ama hesabın kapalıyken bakman lazım hesaptayken 1000 gözükür çıkınca 70 seri +1 lersen sistem seni 1 saat kadar banlıyor yaptıkların sayılmaz.

nekadar süre beklemek lazım banlanmamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

nekadar süre beklemek lazım banlanmamak için.

Banlanırsan 1 saatte falan açılır tekrar devam edersin 80-100 tane daha yaparsın tekrar banlar tekrar 1 saat beklemen gerekir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.