Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extuin

Hesap kapalıyken nasıl bakacağım asıl sorum o hocam ya

Hesap açıkken profil kısmına gel yukardahttps://plus.google.com/u/0/117263895345469023941/posts gibi bişey yazar facebook profili gibi düşün hesaptan çıkıp bunu tekrar tarayıcıya kopyala yapıştır yaparsan bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Kaç tane yaptığıma nereden bakacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Sadece sayfaları açıp o google+ kısmını kırmızı yapıp kapatıyor muyuz?

Google hesabına girip +1 ler yazan yere bas sayfayı en aşağıya indir ctrl+f yapwww.durmaplay.com yaz yanda çıkan sayı yaptıkların.Ama hesabın kapalıyken bakman lazım hesaptayken 1000 gözükür çıkınca 70 seri +1 lersen sistem seni 1 saat kadar banlıyor yaptıkların sayılmaz.

Melik Aktı , isimli mail fakat bakamıyorum mesela hocam ya 2000 tane görünüyor büyük ihtimalle spam yedim fakat nereden bakıldığını bilmediğim için bakamıyorum :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Kaç tane yaptığıma nereden bakacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Sadece sayfaları açıp o google+ kısmını kırmızı yapıp kapatıyor muyuz?

Google hesabına girip +1 ler yazan yere bas sayfayı en aşağıya indir ctrl+f yapwww.durmaplay.com yaz yanda çıkan sayı yaptıkların.Ama hesabın kapalıyken bakman lazım hesaptayken 1000 gözükür çıkınca 70 seri +1 lersen sistem seni 1 saat kadar banlıyor yaptıkların sayılmaz.

Melik Aktı , isimli mail fakat bakamıyorum mesela hocam ya 2000 tane görünüyor büyük ihtimalle spam yedim fakat nereden bakıldığını bilmediğim için bakamıyorum :(

Al uğraştım senin için https://plus.google.com/u/0/109881786052551477045/posts başka bir tarayıcıdan girip bunu kopyala yapıştır yap üye girişi yapma sakın.84 tane yapmışsın.Spam yediğin için 84 ten sonrasını saymamış 1 saat beklemen gerekiyor aralarda.80 tane yap profile gir kontrol et saymayı nerde bıraktıysa sistem 1 saat bekle tekrar 80 tane yap.

• Ben seri bir sekilde basarak 207 oyunu da + ladim yarim saat sora hesaptan cikip baktigimda bir sorun yoktu 207+ gozukuyordu yalniz bize 500 demisler ve sitede 207 oyun var 500 e nasil ulasicaz anlayamadim gecen sordum cevaplanmadi yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Ben seri bir sekilde basarak 207 oyunu da + ladim yarim saat sora hesaptan cikip baktigimda bir sorun yoktu 207+ gozukuyordu yalniz bize 500 demisler ve sitede 207 oyun var 500 e nasil ulasicaz anlayamadim gecen sordum cevaplanmadi yardim lutfen

İlla oyunları yapıcan diye bir şey yok.Elektronik aletlerde var orda onlarıda yapabilirsin.
  • Beyler benim gmail hesabımda hiç saymıyor aksine 238 den 231 e düşmüş bu adamlar sanırım bunu bilerek yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinox

Beyler benim gmail hesabımda hiç saymıyor aksine 238 den 231 e düşmüş bu adamlar sanırım bunu bilerek yapıyorlar.

Sayma işini Google yapıyor.
  • ne ünlemmiş bilader akşam yedim,hala ünlemde
  • Benim 501 oldu mail attım bakalım ne zamn yolluyacaklar epini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnDnmz

Benim 501 oldu mail attım bakalım ne zamn yolluyacaklar epini.

Ben de mail attım ama dönmediler daha. Yollasınlar 2.'yi de bitireceğim.
  • Oturumu kapatım baktığımda +1 de 170 gözüküyo ama yayınlarda ise 201 gözüküyo hangisi doğru şimdi ?
  • Defalarca aynı soruları soracağınıza şu konudaki mesajları bir okuyun. Forum kullanmayı bilmeyen bir nesil türedi.

Bu arada ben RP'mi aldım Infernal Nasus mu Yasuo bundle mı alsam onu düşünüyorum
  • Dün gece 1'de bıraktım +1 işini spama düştüğü için. Sabah şu saat oldu henüz açılmadı spam. Çok garip, olmayacak sanırım.
  • Herkes hesaptan çıkmadan +1 lere bakmış, bide seviniyorlar Gerçeği öğrenince yüzlerini görmek isterim
  • 22 saniyede bir +lıyorum . Bir sorun cıkarsa görüsürüz
  • Yollamışlar teşekkür ediyorum.Yasuo da gelmişti iyi oldu heroyu aldım.
  • Yeni üye oldum siteye, eski bir google+ hesabım vardı. g+ direk 705 den başladı. Yani g+ nın üzerinde 705 yazıyo, ne oldu şimdi 500 ü tamamlamışmı oldum?
  • Ünlem nasıl geçiyor+ 2 Hesapdanda 500 yapsak 2 tane kod alabilir miyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnDnmz

Yollamışlar teşekkür ediyorum.Yasuo da gelmişti iyi oldu heroyu aldım.

diğer bölümlerde ki oyunları nasıl hallettin ? ben bir göz gezdirdim age of conan falan var onlar mı ?
  • arkadaslar 514 tane yaptim fakat onlarda 36 adet gozukuyormus sizce pazara kadar yetisir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.