Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Çok kısa bir sürede 294 ü gördüm.Eğer bir problem olmazsa 12 ye kadar rahat 500 e gelirim zor bir olay değil herkese tavsiye ederim.

taktiğiniz nedir hocam paylaşırmısınız ?

Taktik falan kalmadı hocam fail oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

quote:

Çok kısa bir sürede 294 ü gördüm.Eğer bir problem olmazsa 12 ye kadar rahat 500 e gelirim zor bir olay değil herkese tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar birileri acı gerçek falan bişeyler demiş ama anlamadım

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir...

Hesabından çıkış yapıp bak o +'ların sayısına, al sana acı gerçek

Ben cıkıp girdim hala aynı 282 tane

• 499 ve bugunluk hakkım bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndreaPirlo[Juve]

quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

quote:

Evet arkadaşlar birileri acı gerçek falan bişeyler demiş ama anlamadım

Hesabından çıkış yapıp bak o +'ların sayısına, al sana acı gerçek

Ben cıkıp girdim hala aynı 282 tane

Çıkıp girmeyeceksin. Çıkıp dışardan bakacaksın o +1 sayfana. Başka tarayıcıdan aç mesela.

• 80'de tıkandı. Saymıyor artık. Ne kadar aradan sonra saymaya devam eder ?
  • nerden bakıoz +lara bulamadım ben bakıyorum görünmüyor
  • baktınız kimse uğraşmıyor **** sayıyı dediniz herhalde? son gün 100'e de iner bu.
  • 300 ve durdu. Bekleyelim bakalım, ünlemi demin götürmeyi başarmıştım, bu sefer olmadı. Kısa süre sonra 500'e varıyoruz. Ayrıca başta sayfamda paylaşmıştım, paylaşmak zorundayız sanmıştım, canlı desteğe sordum. Gerek yok dediler. Kafadan 45 dk kaybettim bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

300 ve durdu. Bekleyelim bakalım, ünlemi demin götürmeyi başarmıştım, bu sefer olmadı. Kısa süre sonra 500'e varıyoruz. Ayrıca başta sayfamda paylaşmıştım, paylaşmak zorundayız sanmıştım, canlı desteğe sordum. Gerek yok dediler. Kafadan 45 dk kaybettim bu yüzden.

Benim 80'de tıkandı ilerlemiyor yahu. Saymıyor hiç bir şekilde. Ne zaman saymaya başlar. 300'ü ne kadar sürede yaptın ?
  • saat 20 den bu yana 350 tane yaptım yavaş yavaş müzik dinleyerek arada dizi izleyerek, yemek yiyerek keyfini çıkara çıkara yapıyorum ve uzun bi süre uyarı falan gelmiyor. uyarı gelince 20 dk sonra açılıyor bi 50-60 yaptıktan sonra yine 20-30 dk bekleyip o kadar yapıyorum
  • Başta yapsalarmış ya çok geç

• abi benim 1 gündür saymıyor yeni açıp yapıcam olmazsa
  • 400 e indirilmeli bence.İlk gün deneyip bugdan sonra yapmayı bırakanların neredeyse şansı yok hesapları yeni ise.
  • saat 22:30 itibariyle bitmiştir.
  • Taktiği çözdüm. 2 tur spam yaparak 171 yaptım. Umarım tıkanma falan olmaz.

Herkes faydalansın. 10 tane durmaplay ürününü yan sekmede açıp hepsini +1'liyorum seri şekilde. Diğer tarayıcıdan da oturum açılmamış bir şekilde o gerçek sayı olan sayfayı açıyorum. 10 tane spam yaptıktan sonra yenileyip bakıyorum. İlkinde 80 tane aralıksız saydı , ikincisinde 81 tane aralıksız saydı. Şimdi tıkandı. Üçüncü turu bekliyorum. Böyle gider umarım.

Bir şans dileyin yeter , herkes yararlansın.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    2 saat diyebilirim. Hatta daha kısa sürede. Başta yaklaşık 80 90 adet sayfada paylaşarak yaptım yanlışlıkla. Daha sonra sadece + ya tıklayarak yapmaya devam ettim. Fakat şu an beklemeye aldı ünlem yani. Sanırım yeni hesaplarda çok daha çabuk ünleme düşüyor. Daha önceden kullanılmış ya da açılmış google plus hesaplarında daha fazla işleme izin var. Benim blogum yaptığım hesap üzerineydi bu yüzden 300e kadar ünleme düşmedi. Neyse ki pazara kadar vakit var, mutlaka hallolur. Hatta yarın 400e düşüreceklerini düşünüyorum bu sayıyı. Çünkü yeni hesaplar için 500 yapmak çok çok zor olur. Artı çok kişinin kafası karışık. Benim hesabımda +1 sayısı 400 civarında, fakat dışa paylaşılan 300. Ayarlarda bir gariplik yok. Ne beğeniyorsak dışa açık olması lazım. Kafasına göre 400 kendime, 300 dışa saçma. E firma dışa olana önem verdiği için kafadan 600 tane beğenmek zorunda kalıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

2 saat diyebilirim. Hatta daha kısa sürede. Başta yaklaşık 80 90 adet sayfada paylaşarak yaptım yanlışlıkla. Daha sonra sadece + ya tıklayarak yapmaya devam ettim. Fakat şu an beklemeye aldı ünlem yani. Sanırım yeni hesaplarda çok daha çabuk ünleme düşüyor. Daha önceden kullanılmış ya da açılmış google plus hesaplarında daha fazla işleme izin var. Benim blogum yaptığım hesap üzerineydi bu yüzden 300e kadar ünleme düşmedi. Neyse ki pazara kadar vakit var, mutlaka hallolur. Hatta yarın 400e düşüreceklerini düşünüyorum bu sayıyı. Çünkü yeni hesaplar için 500 yapmak çok çok zor olur. Artı çok kişinin kafası karışık. Benim hesabımda +1 sayısı 400 civarında, fakat dışa paylaşılan 300. Ayarlarda bir gariplik yok. Ne beğeniyorsak dışa açık olması lazım. Kafasına göre 400 kendime, 300 dışa saçma. E firma dışa olana önem verdiği için kafadan 600 tane beğenmek zorunda kalıyoruz.

Yeni hesaplarda 3'te birini kabul ediyor. Benim gmail hesabım 5 yıldan fazladır var. 2 turda 171 yaptım ben , toplamda 30 dk bile almadı. 500'ü rahat görürüz umarım pazara kadar.

Edit : Yalnız ben hiç ünlem falan görmedim. Bende direk saymamaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 12 Aralık 2013; 23:50:44 >

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Sanırım ilk ya da ikinci sayfada vardı ünlem yerine saymamazlık yapan. O kısımla ilgili teknik bilgim yok valla. Ama kesin bir bilgide yok, kaç dakikada sıfırlanıyor. Saat 24:00ü geçtikten sonra acaba sıfırlanır mı, yoksa ünlemler devam mı eder onu bilemiyorum. Açıkçası zaten 600 700 tane beğenip 500'ünün kabul olması bir eziyet, ünlem vs. ayrı eziyet.

Şu an yine ünlem var ama 5 dakikada bir denediğim zaman 3 4 tane kabul ediyor, daha sonra tekrar ünlem. Garip.
  • bende niye kodu kabul etmedi anlamadım
  • kod geçerli degildir diyo deliricem....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.