Şimdi Ara

DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
8
Favori
9.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necosemiz

bende niye kodu kabul etmedi anlamadım

RP kodunu mu kabul etmedi ?
  • quote:

kod geçerli degildir diyo deliricem....

Kodu yanlış yere giriyor olmalısın, mağazadan RP satın al yerini seçip orada en altta e-pin seçeneğine girmeniz lazım kodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Kodu yanlış yere giriyor olmalısın, mağazadan RP satın al yerini seçip orada en altta e-pin seçeneğine girmeniz lazım kodu.

çok sagol ya bende normal kod bölümünde ugrasıyorum . şimdi oldu geldi 1780 rp

• quote:

http://www.durmaplay.com/Help/league-of-legends-riot-point-aktif-etmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ne zaman bitiyor bu olay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu ?
  • biri cevaplayabilir mi acaba?

Sadece oyunmu +1 yapmak zorundayız.oyun sekmesinde 200 civarı oyun var.diger ürünlerde dahilmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

biri cevaplayabilir mi acaba?

Sadece oyunmu +1 yapmak zorundayız.oyun sekmesinde 200 civarı oyun var.diger ürünlerde dahilmi acaba?

Diğer ürünler dahil tabii ki. 2k içerik var sitede sanırım.
  • eski bir hesabım vardı deniyeyim dedim her tıkladıgımı kabul etti 400 tane yaptım ünlem yedim ne zaman kalkar bilen var mı?
  • Evet 00:00 sonrası yenilenmedi. Sabaha devam edilecek anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

biri cevaplayabilir mi acaba?

Diğer ürünler dahil tabii ki. 2k içerik var sitede sanırım.

tesekkürler.adamlar anlatırken sadece oyundan örnek vermisler.milletin akıllarını karıstırmıslar tabi benimde : ).177 deyim bakalım
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    ünlem ne zaman kalkar belli bir kuralı yok. demin ünlem yedim ben, 300 tane yapmıştım. Şimdi denedim 2 3 tane oldu, yine ünlem yedim. Anlaşılan sabaha devam etmek gerekiyor. Pazara kadar sürüyor acele etmeye gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

ünlem ne zaman kalkar belli bir kuralı yok. demin ünlem yedim ben, 300 tane yapmıştım. Şimdi denedim 2 3 tane oldu, yine ünlem yedim. Anlaşılan sabaha devam etmek gerekiyor. Pazara kadar sürüyor acele etmeye gerek yok zaten

aynen yarın bitiririz artık ama yeni hesap açıp kasmayı deneyenlere tavsiyem kanser olursunuz hiç uğraşmayın yeni hesapları spam için kastırtmıorlar :)
  • Biri cevap verebilir mi nedir bu ?
  •  DurmaPlay +1000 Google+1 sınırını 500 e indirmiştir...

Ünlem veriyor kafa atacam tam seriye aldım spam saydı. Neyse olmadı yeni üyelik ile 1 saat daha uğraşırım.
  • Bu ünlem nerde karşınıza çıkıyor beyler ? Ben daha görmedim umarım da görmem. Bende direkt olarak saymamaya başlıyor. 3 tur yaptım 260 oldu şimdi 1 bölüm dizi izleyeceğim 80-90 tane daha sayar ondan sonra. Çok kısa sürede yarıladım yahu. Toplamda 30 dk bile harcamadım. Size de başarılar.
  • 200 yaptım bendede ünlem çıktı yav.Ünleme tıklayınca bişeyde çıkmıyor
  • Yahu bu +1 leri nerden yapıyoruz bi cevap verin ya
  • Bende 10 15 tane denedim hic saymiyor yahu ne sacma birsey bu ilk gun yaptiklarimda gittikce azalmis 150 olmus ve suan da saymiyor.
    Bir anda mi yuklenmeliyim yoksa 20 sn olayi ile mi yapmaliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ilk hesabımdakileri direk spam sanıyor bende yeni hesap açtım 200e kadar kastım ilk hesap hala açılmadı 2sini aynanda yürütüyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.