Şimdi Ara

DURSUN ÖZBEK: İLERİDE ''EFSANE BAŞKAN'' OLARAK ANILMAK İSTEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Para harcayarak efsane başkan olmam demiştiniz, zor bir yolu seçtiniz?
    - Dursun Özbek: İlerde efsane başkan diye anılmak istemiyorum.

https://twitter.com/buzzspor/status/878348321198284801

• canaydın gibi anacağız seni hiç merak etme
  • Zaten efsane oldu çoktan, nesiller boyu babadan oğula " ya Dursun diye bir başkan vardı" diye başlayan cümleler ile anlatıcaktır kendileri
  • FFP adama patladı ama tabi ki Özbek'in seçimleri son derece yanlış bunu kendisi de TV'de kabul etti.

Geçen sezon harcadığımız 20M euro da aynı şekilde boşa harcandı ve rekor zarar ortaya çıktı.

2 sezon son derece kötü yönetildik, krizi yönetemedi, acemice ve telaşla kararlar alarak kulübü çıkmaza soktu.

Bu sezon, basında ismi geçenleri takıma kazandırabilirse, borçları temizleyip söz verdiği gibi bi sonraki yönetime çiçek gibi bi takım bırakırsa bu da bi nevi hizmettir.

Özbek başkanlık dönemi boyunca Fikret Orman ve Aziz Yıldırım'dan daha fazla kupa gördü. Ancaaak GS tarihine en beceriksiz başkan olarak geçti bile.
  • Galatasarayın en kötü başkanı olarak tarihe geçip efsane oldu zaten.
  • Tevazu göstermiş olur böyle şeyler.

Sen yine de efsane olacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tam olarak böyle demedi, biraz çarpıtıyorsunuz. Amacının efsane başkan olarak anılmak olmadığını, işini yapmak olduğunu söylemeye çalıştı. Tamam, sevmiyoruz adamı da gayet güzel konuştuğu bir program için haksız yere gömmeyelim.

İçimde iki yıllık tecrübeden sonra akıllandığına dair umut var. İstifa etmemesinin sebebini, başladığı işi bitirmek istemesi olarak görüyorum. Son zamanlarda yaptığı şeyler gerçekten güzel, hakkını verelim. Ünal Aysal kadar olmasa da vizyonunu geliştirmeye başladı. Ama bunu öğrenmesi iki yılımıza mâl oldu. Bu sene seçime kadar ne yapacak çok merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kötü anılmak için elinden geleni yapıyor zaten. Bir insan şu başkanlık makamına bu kadar mı yakışmaz ya. Hem tip olarak hemde icraat olarak emdin bizi be.

• Bu tip adamların zengin olması dünyanın adaletsizlik sistemini açıkça ifade ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Bu tip adamların zengin olması dünyanın adaletsizlik sistemini açıkça ifade ediyor.

Bu adam nasıl iş adamı olmuş ona bile hayret ediyorum. Hadi o neyse de amatör kümede bile kulüp yönetemeyecek adam Türkiye'nin belkide en büyük kulübünü yönetiyor. Şaka gibi.
  • Bundan çokta fazla para harcamadan Ünal Aysal ile aslında baya baya üst düzey başarı elde etmişiz.

Belki bu sezon utandırır bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahmetli Canaydın gibi anılacaksın malesef.

• dursunu sevmem ama dün bilal meşeyi iyi susturdu bence
  • Ulan bu tipte bir adam bu kapasitede bir adam nasıl olurda zengin olur iş adamı olur anlamak mümkün değil..... hadi bunlar şans la oldu diyelim. Lan Galatasaray'a nasıl Başkan yapılır bu adam. Fizik kurallarına aykırı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.