Şimdi Ara

durumlar nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gündür bakıyorum çok salan var çalışmalar nasıl gidiyor netler nasıl psikoloji iyi mi özellikle mezunlar

• çok iyiyiz
  • Akıyor maşallah .Allah bozmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöküş içerisindeyim
  • netlerim nie düşüyor artması gerekmiyormuydu
  • bütün gün evdeysen basket topu al akşamüzeri çık basket oyna baya güzel kafa açıyor özellikle atışlarının iyi olduğu günün akşamında baya akıyor bir de şınav mekik squat dayan ben 3. senemdeyim geçen sene kendimi boş yere sıkmışım diye hayıflanıyorum çok çalışıp bir gün ara verince canın sıkılıyorsa mezunus sendromuna yakalanmış olabilirsin bu sendrom geçen seneden kötü yapacak hissi ve dolayısıyla 3. seneye kalma korkusuna yol açar bunu yenmenin yolu da dersdışı bir şeylerle meşgul olmak ama şey diyorsan ders dışı şeyler yapıyorum ne anlatıyon daly.rak o zaman farklı şeyler dene benimki sadece tavsiye
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    gözlerim kanadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay vay vay kimleri görüyorum.
    instagramı bıraktın mı hocam?
    Benim işler de sıkıntılı ilerliyor valla.
  • hazır yeri geldi ben de kinimi kusacam 2 senedir dershaneye gitmiyorum babamda da şu algı oldu bu sene giderse kazanır lan zaten geçen seneki derecem iyi sadece sınava gusülsüz girdim (edebiyat sınavı yarmıştı olağandışı bir şeydi yani) bu sene edebiyatı 3 defa turladım limiti elden geçirdim şimdi girsem yüzde 90 tamam ama yok efendim sene sonuna kadar git bak denemelerin de iyi çıkarmıyacaz ayağındalar hoca ders anlatıyor bilale anlatır gibi ben dinlemiyorum dilko kursuna deli para veren üniversite son öğrencisi dramını yaşıyorum gidiyorum ama boş yere
  • omerfee kullanıcısına yanıt
    bırakalı 6 aydan fazla oldu derece etkisi yaratıp takipçi sayısını 15k dan 150k ya çekme hayalleri falan var
  • Hocam senin hedef kaç bindi? Sayısaldın dimi sen?
  • Hocam 10k olmasa 15-20 k damı kurtarmaz. Gayet güzel sıralamalar.
  • Hayırlısı
  • çok kötü hocam dizi film cips kola ben
  • tek problem edebiyat olduğu için sözel kasmadım fkb ve mat2*geo gidiyorum rahatım geçen seneye göre s.a.t. sınavına girmeyi düşünüyorum ingilizce çalışıyorum birkaç aydır internette fazla takılmadığım için zaman konusunda fazla sıkıntım olmuyor (geçen sene baya oyalıyordu) behzattan mat ceyhundan geoda ilerledim şansa bırakacak lüksüm yok o ciddiyetle yaklaşıyorum arada psikoloji pdr iibf yazıp gitse miydim oluyor ama saçmalama diyorum falan filan keyifli yani sadece arada yaşıtlarım 3e geçince ben 1. sınıfta olacam muhabbeti oluyor o da fazla sürmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.