Devlete ödediğiniz 1.000 TL için bu kadar kafa yorup destan yazacağınıza o zaman ve emeği faydalı alanlarda kullanabilirdiniz... |
Durup dururken 1000TL ceza yedim. (2. sayfa)
-
-
CİNALİ bahsettiğin yaya geçidi ceza yediğim tarihte yoktu canım.. ha 2 sene sonra gelip burada ahkam kesmende manidar olmuş. bilmediğin bir konu hakkında araştırmalar falan. :))))
al sana o ceza zamanında orada yaya geçidi vs varmı yokmu fotograflarını atayım. eğer ayazağalıysan oranın tek yön olduğunu biliyorsundur.. eğer polissen zaten birşey anlatmaya gerek yok.
Bak bakalım nerede yaya geçidi yada tabelası?????
sarı ile işaretlediğim yerdede girilmez tabelası var.
sırf bu muhabbetlerden geçen sene buraya yaya geçidi yaptılar .
ceza yediğim zamanda yoktu.. ayrıca parklanmadım ben durakladım sadece..
o kadar insan karalamak için araştırma yapmanıda pek iyi niyetli bulmuyorum açıkcası.
al sana 2. resim
hani yaya geçidi yada tabelası...
o cezadan 2 yıl sonra yapılan bir iş.
ben ceza yedikten 1.5 yıl sonra konuyu açtım mahkeme o zaman sonuçlandı çünkü...
dediğim gibi biz bu kafada oldukca gerçekten ben haketmişimdir.
al buda yeni yapılan yaya geçidi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 5 Nisan 2022; 16:10:15 >
-
o tabela benim durduğum yola değil şehit naci canan tuncer caddesine konulmuş ve oradaki yaya geçidini gösteriyor. benim oldugum yere olsa kavşak dönülünce konulurdu. ve caddede 20 mt ileride kalıyor üzerinde değilim.
bana kavşakta duruyorsun dese yine anlarım ama bu art niyet ve bu art niyetin savunucuları oldukca ben hakkımı aramaya çalıştıkça pişman olacağım. bu belli oldu.
-
sende bu kadar boş gördüğün bir konuyu okuyacağına o zaman ve emeği değerlendirebilirdin.
-
Mahkeme kararına itiraz et,
en gene cezanı öde ama en azından süren geçmediyse bir üst mahkemeye başvurunu yap.
Sanırım sen başvuru yaparken örnek kararları göstermedin.
Tarihe bakmadım neyse en azından görenler için emsal olur bari.
Bu gibi durumda örnek kararlarla birlikte mahkemeye başvurmanız hakim in daha net karar vermesini sağlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 5 Nisan 2022; 16:22:52 > -
üstad teşekkürler olan oldu bitti üzerinden 1 yıl belki daha fazla geçti.. bu tür çok şikayet olunca oraya şimdi yaya geçidi yapıldı. tuttu işgüzarın biride oranın şimdiki durumunu gösterip beni karalıyor.
ben ceza yediğimde orada yaya geçidi yoktu ve tek yöndü .. şimdi yazdıklarını görünce arkadaşların bir anda hortlattım konuyu, kusura bakmayın. zaten ödedik sineye çektik.
-
Yaya geçidi tabelası yaya geçitlerinin dibine konur 20 metre gerisine değil ve 20 metre ilerdeki yaya gecidi için mevcut olan 1 tabela daha var bu bir.
Yolun gerisinde yol boyunca park yasağını işaret eden bir tabela mevcut ve bu tabela 100 metre boyunca duraklamak ve park etmek yasaktır anlamına gelir. Aracın bulundugu yer tabelaya 20 metre mesafede bu iki.
arakliegitimsurucukursu.comDuraklama Ve Park Etme İşaret Levhalarıhttp://arakliegitimsurucukursu.com/Yayinlar/duraklama-ve-park-etme-%C4%B1saret-levhalari-291Trafik polisi sizi aracınızı kaldirmanız yönünde uyarmış ve siz de buna uymamışsınız. Cezai islem yapmayacakti da ne yapacaktı? Burada benim bulgularımda bir hata yok. Tabelalara ve işaretlere dayanarak hata yaptiğınızı gösteriyorum. Siz neye dayanarak kendinizin haklı benim işgüzar odugumu söyluyorsunuz? Yanlıs bildiğiniz kural ve tabelalara dayanarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ek olarak ben videodan ss alip paylaştım orada aracın dibindeki tabela arkasi dönük olan tabela yani yaya geçidi tabelası. Biraz gerisinde de duraklamak ve park etmek yasaktır tabelasi var. Bu tabelalar trafiği düzenlemek için konur süs llsun diye değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bana 6 kalem ceza kesmesini haklı gösteren savunma.... Hepiniz aynısınız
Dediğin o tabelaları bu sene koydular kardeşim. Sen Anlamamakta devam et.
Sen dedektiflige soyunacagina bana şunu açıkla. Madem kuralları uyguluyor neden sadece bana , ters yönden gelen onlarca arabaya neden uygulamıyor. Ha onuda geçtim. Neden bana sadece park cezası kesmiyor neden 6 kalem ceza kesiyor. Yapmadığım şeylerin cezası???? Ha onuda geçtim alttan al diyordunuz. Neden alttan alıyorum. Polis devleti mi burası.neden o alttan almıyor...
Belli Ki aynı kaptan yiyorsun. Blok kardeşim. Adalet istiyoruz. Bana 6 kalem ceza kesilecek sen orda "ama yaya geçidi" diyip haklı göstermeye çalışacaksın. O zaman onun cezasını kesecek sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 6 Nisan 2022; 5:35:48 >
Tek yön olduğuna dair bir tane tabela göster sana %100 hak vereceğim
normalde cevaplamıyacaktım fakat sırf senin için o zamanlara ait fotograflar aradım. girilmez tek yön tabelası ve yaya geçidi olmadığını gösteren görseller ekledim.
Tek yön tabelası halen orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 13 Haziran 2022; 16:51:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X