Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Geceleri uyuyamıyorum sen ne diyosun. Nasıl uyunur ki? Üzerine atılmış iftiralar var. Ve adaleti bekliyorsun birinin elinden.

Alıntıları Göster
    Hocam ne iftira attılar tam olarak anlamadım o kısmı. Daha detaylı anlatabilir misin? Size tam olarak neyden dava açtılar?
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Hocam insallah hak geregini bulur ve kazanirsin haksizliklara karsi yapilan umarim cezasiz kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Helal olsun hocam bana da carpmisti okulun onunde hem de ama kamera yoktu. 20m tekerlek izi vardi 100km/h ile gidiyormus adam yokus asagi ve okul onunde doblo hemde. Neyse ki 110kg falandim doktor zayif olsa olurmus demis anneme saka gibi yani.

Ama davadan pek bir sey beklemeyin. Benim adama kamu cezasi + sigortasi hastane masraflarini karsiladi. 1 hafta hastanede 3 hafta evde yattim sonra 2 ay kadar koltuk degnegi ile okula gidip geldim. 2014 1 Nisan'da oldu olay.
    Hocam sizde yine hiçbir delil yokmuş, yerinde karar verilmiş. Bu arkadaşın durumunda çok net hukuki ihlal var, 20 ile gidilmesi gereken yerde 90(arkadaşa olanlar, 27 metre savrulması bu hızda gittiğini doğruluyor) km hızla gitmeleri hapis sebebidir. Bu kadar net bir durumda hukukun tecelli etmemesi çok ciddi problem göstergesi. Ağır ihmal+süreç eklenince maddi ve manevi olarak önemli tazminat alabilir.

• quote:

Allah razı olsun. Sen bir de avukatlarını gör. Al:https://twitter.com/ocalnecla

Soyadının öcal olması bi yerle yakınlık hissiyatı verdi mi? :D

Alıntıları Göster
    Valla profiline göz gezdirdim hiç anlıyamadım.
    Profiline bakınca kadın çok iyi biri, senin anlattıkların yalan.
    Kaza videona bakınca tamamiyle %100 sen haklısın kadın kötü birini savunuyor. Haliyle kötü biri oluyor.
    Ne diyeceğimi şaşırdım. İş boka sararsa adam yurt dışına kaçar kesin. Parayı vermemek için. Çok garip bir davanın içine düşmüşsün dostum. Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Aynı şey olmasa da yerine kendimi koyduğumda ben de kötü oluyorum hocam, psikolojik destek de almanız lazım aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok geçmiş olsun. Bende geçici hafıza kaybı kalıcı hastalık oldu. Beynimdeki kalıcı hasardan dolayı. Allah sevdiklerine bağışlamış. Ben haksızlığa karşı gözüne uyku girmeyen biriyim. O yüzden bunun peşini bırakamam. Ama ölseydim ailem şikayetçi olmayacakmış. Ölmedim. Ben oldum. Hakkımı arayacağım sonuna kadar.

Alıntıları Göster
    "Ama ölseydim ailem şikayetçi olmayacakmış. "

Kısmını anlayamadım dostum, ailenle ilgili bir sıkıntı mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Kaza videona bakınca tamamiyle %100 sen haklısın kadın kötü birini savunuyor. Haliyle kötü biri oluyor.
    Ne diyeceğimi şaşırdım. İş boka sararsa adam yurt dışına kaçar kesin. Parayı vermemek için. Çok garip bir davanın içine düşmüşsün dostum. Allah yardımcın olsun.

Alıntıları Göster
    Kimin profiline baksan çok iyi biri çıkar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Duruşma nasıl geçti? Neler oldu? Neden bu kadar uzuyor?
    Zaman kazanmak için hakimin verdiği ifade alma talimatını 4 aydır yerine getirmiyorlar da ondan. 2 duruşmada da aynı şey. Sanık tarafından ifade alınacak diye bekliyoruz. Vermiyorlar.
  • quote:

Allah razı olsun. Sen bir de avukatlarını gör. Al:https://twitter.com/ocalnecla

Soyadının öcal olması bi yerle yakınlık hissiyatı verdi mi? :D

Alıntıları Göster
    Dostum ben bir de şeyi merak ediyorum, şu İrfan Değirmenci, Cüneyt Özdemir vb. gibi ünlü gazeteciler falan var ya, onlarla iletişim kurdun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Alıntıları Göster
    Avukatın işi profesyonel yalancılık değil mi? Bence buradan anlamalısın işte nasıl olduğunu. Mahkemede bir mağdura iftiraları kuyruğa dizen biri sosyal medyada nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Dostum ben bir de şeyi merak ediyorum, şu İrfan Değirmenci, Cüneyt Özdemir vb. gibi ünlü gazeteciler falan var ya, onlarla iletişim kurdun mu?

Alıntıları Göster
    Kurmadım. Mesajımı görmezler ki. Keşke görseler de ulaşabilsem.
  • quote:

"Ama ölseydim ailem şikayetçi olmayacakmış. "

Kısmını anlayamadım dostum, ailenle ilgili bir sıkıntı mı var?

Alıntıları Göster
    Ailem yaşlı. 60 yaş üzeri. Evlatlarını kaybetmişler. Dava etseler ne olur ki? Ve bu da uzak bir senaryo değil. Kalbim durmuş. Ölmüşüm tekrar canlandırılmışım. Mavi kod ile hastaneye gitmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam ne iftira attılar tam olarak anlamadım o kısmı. Daha detaylı anlatabilir misin? Size tam olarak neyden dava açtılar?

Alıntıları Göster
    Kankacım bütün gece uyumadım. 40 saattir falan ayaktayım. Az dinleneyim ayık kafayla anlatıcam.
  • quote:

Kurmadım. Mesajımı görmezler ki. Keşke görseler de ulaşabilsem.

Alıntıları Göster
    Aslında ulaşabilirsen senin için çok iyi olur ya. İlla ki vardır ulaşmanın bir yolu. Forumda falan yok mu bi tanıyan eden? Ne bileyim, hashtag olur başka bi şey olur. Bu adamlara ulaşman bence çok önemli.
  • quote:

Ailem yaşlı. 60 yaş üzeri. Evlatlarını kaybetmişler. Dava etseler ne olur ki? Ve bu da uzak bir senaryo değil. Kalbim durmuş. Ölmüşüm tekrar canlandırılmışım. Mavi kod ile hastaneye gitmişim.

Alıntıları Göster
    Anladım dostum, zor bir durum. Zor bir durum ama, sen de kolay bir insan değilsin belli ki Helal olsun ne pes etmek var ne bi şey. Ben çabalarının sonuç vereceğine inanıyorum dostum, kamuoyu oluşması ve bu habercilere ulaşabilmen bence çok kritik rol oynuyor. Umarım adalet yerini bulur dostum, kendine çok iyi bak. Süreci merakla takip ediyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada sağlık sorunlarınla ilgili yapman gerekenleri yap, ama olumsuz düşünme derim. İnsan bedeni çok güçlü, özellikle de beyin, kendini yenileyebiliyor. Bugün yaşadığın sorunların hepsi bi gün bi bakarsın tamamen kaybolmuş, eskisinden de iyi olmuşsun. En iyi dileklerimle kardeşim, yeniden kendine çok iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 26 Eylül 2019; 18:41:35 >

• quote:

Bu arada sağlık sorunlarınla ilgili yapman gerekenleri yap, ama olumsuz düşünme derim. İnsan bedeni çok güçlü, özellikle de beyin, kendini yenileyebiliyor. Bugün yaşadığın sorunların hepsi bi gün bi bakarsın tamamen kaybolmuş, eskisinden de iyi olmuşsun. En iyi dileklerimle kardeşim, yeniden kendine çok iyi bak

Alıntıları Göster
    Keşke ya. Beyin, hücreleri yenilenmeyen tek organ. Ölen kısım öldüğüyle kaldı. Tedavisi yok. Araştırılıyor. Ama şükür yani bu durumdayım. Çok şükür.

• Hocam forum dışında sosyal medyada bu olayı hiç görmedim, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sesini biraz daha duyurabilirsen Cüneyt Özdemir, İrfan Değirmenci gibi kişilere ulaşabilsen yardımcı olacaklardır. Denemekten zarar gelmez bence, bu arada aklıma Fatih Portakal da geldi. Ona da yazabilirsin ve haber kanallarının whatsapp hatlarına da yazabilirsin.
  • Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu tarz bir yerde benim annemin başına geldi kaza. 20 ile gidilmesi gereken yan yolda annem karşıdan karşıya geçerken hızla gelen otomobil gelip çarptı ve annemde kafatasında ve vücudunda kırıklar oluştu. Annem yoğun bakıma götürüldü ve hiç unutmam o halini. hareketsiz yatıyordu ve doktorlar her şeye hazırlıklı olun demişti. FSM hastanesine götürlmüştü ilk başta. Sonrasında yer olmadığını başka yere sevk edeceklerini belirtti bu başka yer ise sefaköy tarafı oluyor. Neymiş anadolu yakasında hiç bir yerde yoğun bakımda yer yokmuş. Biz kabul etmedik itiraz ettik beklettiler bizi 2 saat bakmak zorundasınız vs dedik. Sonrasında nası olduysa Haydarpaşada yer varmış ve bizi oraya sevkettiler. 3 gün yoğun bakımda kaldı. SOnra 15 gün beyin cerrahı servisinde yattı Allah kimseye yaşatmasın konuşamıyordu bile annem. Şimdi 1 gözünü kaybetti kazadan dolayı. Ameliyat olamadığı için de omuzundaki kırık farklı şekilde kaynadı. Tabi bu sürede kaza yapanlar hiç ortalıkta yok. Biz de can derdi ile hiç bir şeyle uğraşamadık. Sonrasında mahkeme işlerine bakalım dedik. Trafik polisi tutanağında annemin kesin kusurlu olduğunu yazmış. Dosyaya rapora itiraz ettik bir şey olmadı. Dosya savcıya gitti ve savcı davayı kabul bile etmedi. Mahkemelik bir durum yokmuş. İtiraz ettik yine bir şey değişmedi. 1.5 yıldır ayı yerimizdeyiz. O trafik polisi de, çarpan kişi de, kocası da, savcı da hepsi adaleti çok iyi temsil etti. Maalesef artık hiç bir şey yapamıyoruz. Bir şey bilmediğimiz için ve avukatlarda para istediği için hiç bir şey yapamadık. Kısacası bu ülkede adalet kelimesi mide bulandırıyor.

Umarım senin davan umduğun gibi sonuçlanır. Tabiki dualarım seninle.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.