Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim bu vuran peygamber torunumu? Tayyip sultanimizin danismanimi?
    Gecmis olsun bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor evet ama. Daha iyi ol. Allah razı olsun.

Alıntıları Göster
    çok şükür iyiyim ilk 3 ay çok sıkıntı çektim hatta geçici hafıza kaybı falan olmuştu kafamın sol arka kısmında 16 dikiş var ve ne bir hastane ücreti nede başka birşey istedim bir özür bile dilemediler haklarımıda aramadım tek istediğim kızımın karımın yanına dönmüş olmamdı yıllar geçti ama hala mahkemeye bile çağırmadı devlet şikayetçimisin değilmisin diye bi kaç defa karakol aradı ozamanda rahatsızdım gitmedim dosya açıkmı kapalımı onu bile bilmiyorum

• Çok üzüldüm açıkçası çok çok geçmiş olsun yaşadıkların hiçbir gencin yaşamaması gereken şeyler :( burası adaletin olmadığı bir ülke bu çok belli hep diyorum imkanı olan durmasın geleceğini burada kurmasın , manevi destek vermekten başka bir katkım yok sana malesef Şans daima senden yana olsun dostum davandan savaşından asla vazgeçme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuç ne oldu hocam, ilk mesajın güncellenmesini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüü

Sonuç ne oldu hocam, ilk mesajın güncellenmesini bekliyoruz.
    2 duruşmada da talimaz gereği istenen ifadeyi sanik tarafi vermediği için yine ertelendi. Uzatmaya vakit kazanmaya calisiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 12galatasaray12

Hocam Twitter filan ordan yürüseniz int. Hhber sayfalarına? Kaç saat oldu tarzında sayfalar var ve dmlere de bakıp paylaşıyorlar belki onlar sesinizi duyurur hashtag filan.

İyi haberleri bekliyoruz. Sonuna kadar gidin. Ben açıkçası hastaneye daha fazla sinirlendim. İnsan sağlığı sonuçta ama dertleri para... Onları da ayrı dava edicek misin?
    Evet tabi. Hastaneye de ayro bir hukuki süreç için hazirlaniyorum.

Ben paylasim yaptim paylasan paylasti dm falan atmadim. Dm cok geliyordur bakarlar mi bilmem :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Saat 11'de olan duruşma halen başlamadı. Sırada iki duruşma daha var diye bilgi verildi. Ondan sonra bizim duruşma başlayacak. Böyle birşey olamaz desekte davalar uzun sürüyor. Bekliyoruz. İftira atan kadının kendisi yok tahmin ettiğim gibi gelmedi adliyeye. Babası ve yalancı şahitleri geldi.
    Bizimkine avukatı geldi bi de babası onun soforlugunu yaptigi icin geldi. Durusmaya hakkini arayan serce arkadasimiz geldi. Tüm iftiraları da gordu. Konuya yazacaktir diye dusunuyorum

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Size yapılan iftiraların manevi çöküşünü ve sizi yıprattığını unutmayın hocam. Bu acılar adaletin bedeli olarak geri dönecek inşallah. Konunun takipçisiyiz.

• Evet arkadaşlar davaya şahitlik ettim. Semih yazana kadar da yazmadım. İlk bilgi ondan gelsin diye.

Beni en rahatsız eden şeylerden biri karşı avukatın tavırlarıydı. O suratla nasıl iş alıyor anlayamadım. Suratı ben yalancıyım diye bağırıyor ki içi dışı bir bi insan. Davayı hala Semih'in üstüne yıkmaya çalışıyordu ama hakim susturdu kendisini. Sanırım dava iyi yönde seyrediyor. Karşı tarafın elinde çelişkilerle, yalanlarla dolu mesnetsiz iddialar var ama hepsi mantık içerisinde değerlendirildiğinde çürütülmeye açık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler, davalı taraf hırsız olmayı becermiş ama tutarlı yalan söylemeyi becerememiş.

Nolur n'olmaz diye her şeyi de yazmıyorum. Umarım adalet yerini bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Evet arkadaşlar davaya şahitlik ettim. Semih yazana kadar da yazmadım. İlk bilgi ondan gelsin diye.

Beni en rahatsız eden şeylerden biri karşı avukatın tavırlarıydı. O suratla nasıl iş alıyor anlayamadım. Suratı ben yalancıyım diye bağırıyor ki içi dışı bir bi insan. Davayı hala Semih'in üstüne yıkmaya çalışıyordu ama hakim susturdu kendisini. Sanırım dava iyi yönde seyrediyor. Karşı tarafın elinde çelişkilerle, yalanlarla dolu mesnetsiz iddialar var ama hepsi mantık içerisinde değerlendirildiğinde çürütülmeye açık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler, davalı taraf hırsız olmayı becermiş ama tutarlı yalan söylemeyi becerememiş.

Nolur n'olmaz diye her şeyi de yazmıyorum. Umarım adalet yerini bulur.
    Geldiğin ve yanımda olduğun için teşekkür ederim dostum. İyi ki varsın.

• tiplerine baksana sonradan görme kro..

Allah yardımcın olsun kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüü

Size yapılan iftiraların manevi çöküşünü ve sizi yıprattığını unutmayın hocam. Bu acılar adaletin bedeli olarak geri dönecek inşallah. Konunun takipçisiyiz.
    Geceleri uyuyamıyorum sen ne diyosun. Nasıl uyunur ki? Üzerine atılmış iftiralar var. Ve adaleti bekliyorsun birinin elinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithran

Kim bu vuran peygamber torunumu? Tayyip sultanimizin danismanimi?
    Gecmis olsun bro
    Bir şeyler söylüyorlar ama ben söylemiyim nolur nolmaz. Anladın sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

çok şükür iyiyim ilk 3 ay çok sıkıntı çektim hatta geçici hafıza kaybı falan olmuştu kafamın sol arka kısmında 16 dikiş var ve ne bir hastane ücreti nede başka birşey istedim bir özür bile dilemediler haklarımıda aramadım tek istediğim kızımın karımın yanına dönmüş olmamdı yıllar geçti ama hala mahkemeye bile çağırmadı devlet şikayetçimisin değilmisin diye bi kaç defa karakol aradı ozamanda rahatsızdım gitmedim dosya açıkmı kapalımı onu bile bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun. Bende geçici hafıza kaybı kalıcı hastalık oldu. Beynimdeki kalıcı hasardan dolayı. Allah sevdiklerine bağışlamış. Ben haksızlığa karşı gözüne uyku girmeyen biriyim. O yüzden bunun peşini bırakamam. Ama ölseydim ailem şikayetçi olmayacakmış. Ölmedim. Ben oldum. Hakkımı arayacağım sonuna kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JosefStone

Çok üzüldüm açıkçası çok çok geçmiş olsun yaşadıkların hiçbir gencin yaşamaması gereken şeyler :( burası adaletin olmadığı bir ülke bu çok belli hep diyorum imkanı olan durmasın geleceğini burada kurmasın , manevi destek vermekten başka bir katkım yok sana malesef Şans daima senden yana olsun dostum davandan savaşından asla vazgeçme.
    Ben kazadan 1 hafta önce işten ayrıldım sydney'de iş bulduğum ve taşınacağım için. Vizeme bile başvuramadan araba çarptı. Buraya hapsoldum. Tedaviler mahkemeler derken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

tiplerine baksana sonradan görme kro..

Allah yardımcın olsun kardeşim..
    Allah razı olsun. Sen bir de avukatlarını gör. Al:https://twitter.com/ocalnecla

Soyadının öcal olması bi yerle yakınlık hissiyatı verdi mi? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Geldiğin ve yanımda olduğun için teşekkür ederim dostum. İyi ki varsın.

Alıntıları Göster
    Ne demek. Bundan sonraki duruşmalara da mutlaka katılmaya çalışacağım. Umarım sonu güzel biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeni gördüm. Madem böyle birşey var neden forumca bir etkinlik yapılmıyor, mahkeme günü mahkeme önünde toplanma tarzında. Arkadaşa destek olalım lütfen.

• Duruşma nasıl geçti? Neler oldu? Neden bu kadar uzuyor?
  • Helal olsun hocam bana da carpmisti okulun onunde hem de ama kamera yoktu. 20m tekerlek izi vardi 100km/h ile gidiyormus adam yokus asagi ve okul onunde doblo hemde. Neyse ki 110kg falandim doktor zayif olsa olurmus demis anneme saka gibi yani.

Ama davadan pek bir sey beklemeyin. Benim adama kamu cezasi + sigortasi hastane masraflarini karsiladi. 1 hafta hastanede 3 hafta evde yattim sonra 2 ay kadar koltuk degnegi ile okula gidip geldim. 2014 1 Nisan'da oldu olay.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.