Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardımcın olsun bilader gerçekten üzüldüm buna benzer bir kazada ben geçirdim adalet yerini bulur inş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten nasıl böyle adaletsiz, rezil bir yer haline geldi burası?

Sosyal medya baskısı olmasa tonla pislik serbest kalacak resmen. Şurada sürücüye olumlu rapor yazmak nedir ya? Şerefiniz kaç para?

Yok abi bu ülkenin gündeminden uzak durmak lazım. Bu kadar adiliğe, bu kadar pisliğe karşı vicdanlı bir insan kontrolünü kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 26 Eylül 2019; 10:6:12 >
  • Valla büyük geçmiş olsun. Ne olursa olsun her zaman yaya 1. Önceliktir trafik kurallarında. Denk geldiğin polislere aldıkları para haram olsun. Göz göre göre hakkını gasp etmişler. Hem sürücü tarafı hem ona yardımcı olan polis tarafı belki bu dünya da ceza almayacaklar ama öbür dünyada alev alev yanacaktır. Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir abimizin babasına kırmızıda geçen bir minibüs çarptı, adamcağız öldü, minibüs şöförü iki saat sonra karakoldan elini kolunu sallaya sallaya çıktı, bu ülkede adaleti adliyelerde aramayın artık, ya kendiniz cezalandıracaksınız, ya sosyal medyanız gücünü arkanıza alacaksanız, o nada sahip çıkanı bulmalısınız
  • Ekşide başlık açıp gündem yaratılmalı. Ayan beyan bir suç var ortada.

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    2. duruşma ise bu daha ara duruşmadır bir sonraki mahkemenize geleceğim inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

2. duruşma ise bu daha ara duruşmadır bir sonraki mahkemenize geleceğim inş
    Evet muhtemelen ertelenecek. Karşı taraf uzatmak için elinden geleni yapıyor. Talimatları geciktiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

Ekşide başlık açıp gündem yaratılmalı. Ayan beyan bir suç var ortada.
    https://eksisozluk.com/yayaya-90-km-hizla-carpip-iftira-atmak--6041815

şöyle bir konu açıldı. sağolsunlar. ama çok dikkate alınmadı. yok oldu gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

Gerçekten nasıl böyle adaletsiz, rezil bir yer haline geldi burası?

Sosyal medya baskısı olmasa tonla pislik serbest kalacak resmen. Şurada sürücüye olumlu rapor yazmak nedir ya? Şerefiniz kaç para?

Yok abi bu ülkenin gündeminden uzak durmak lazım. Bu kadar adiliğe, bu kadar pisliğe karşı vicdanlı bir insan kontrolünü kaybeder.
    Bu akşam belgeleri yayınlayacağım. Açık açık. O zaman göreceksiniz asıl daniskoyu. Rezillikte sınırın olmadığını.
  • semih kardeş büyük geçmiş olsun.Lakin uzaktan görülen kamerada geçtiğin yerde bir geçit yok veya dur levhasıda.Sadece yavaşlayı göstermişsin.Ben akrabamı trafik kazasında kaybettim.Buna benzer bir yoldu ve malesef karşı tarafa hiçbirşey yapamadık.Çünkü hukuksal olarak adamın geçtiği yerde yavaşlaması durması veya bir geçidin olması durumu söz konusu değildi.Mahkemeden birşey çıkamyacağını düşünüyorum.20 km hız sınırı yazıyorsa kişi onun üzerinden ancan ceza alabilir.Umarım yinede lehine sonuçlar çıkar.Bu dangozlarında karşılığı verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

Allah yardımcın olsun bilader gerçekten üzüldüm buna benzer bir kazada ben geçirdim adalet yerini bulur inş
    Çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor evet ama. Daha iyi ol. Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Duruşmaya gelecem inşallah.
    Hakkımızı arayışımıza şahit olan serçe ol. Hepimizin hakkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KavunluDondurmaa

Zabıt Kâtibi kardeşin olarak, olayı çok sade ve anlaşılır biçimde anlatman sana fayda sağlar. Hâkimin bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum. Savcılıkta ifadende ne dediysen, Hâkim karşısında da detaylı şekilde anlatman sana iyi sonuçlar getirebilir. Sonuçta Hâkimde insan, gözünden kaçan birşey olabilir. Geri adım atma yanındayız !!! ilahi adalet elbet tecelli edecektir...
    işin püf noktası savcıya gittiğinde sade, hakim karşısında detaylı anlatmak mı
    Yazar olan birileri varsa mahkeme süreciyle ilgili tekrar bir başlık açsa bence gündem yaratılması açısından faydalı olur. Twitter'da da gündem olmalı. Yıllardır türlü rezaletler görüyoruz ama bu çok farklı. Hiçbir tartışmalı konu yok suç kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Herifin saç stilinden belli şerefsiz olduğu.Geçmiş olsun dostum.
    Abi duruşma öncesi güldürdün son zamanlarda hiç bu kadar gülmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

Yazar olan birileri varsa mahkeme süreciyle ilgili tekrar bir başlık açsa bence gündem yaratılması açısından faydalı olur. Twitter'da da gündem olmalı. Yıllardır türlü rezaletler görüyoruz ama bu çok farklı. Hiçbir tartışmalı konu yok suç kesin.
    Bir sonraki konumu da sanırım atılan iftiraları afişe etmekle ilgili açacağım. Çünkü iftiraların dozunu her geçen gün ilginç bir şekilde artırıyorlar. Bugün hakime de iftiraları kanıtlamaya çalışacağım inşallah. Sonra da size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Valla büyük geçmiş olsun. Ne olursa olsun her zaman yaya 1. Önceliktir trafik kurallarında. Denk geldiğin polislere aldıkları para haram olsun. Göz göre göre hakkını gasp etmişler. Hem sürücü tarafı hem ona yardımcı olan polis tarafı belki bu dünya da ceza almayacaklar ama öbür dünyada alev alev yanacaktır. Yazık.
    İçimi bi nebze rahat ettiren bir şey var ise o da hesap günü geldiğinde ödeşeceğimiz gerçeğidir dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Daha önce görmemiştim fakat konuyu görünce durumunu öğrendim. Gerçekten bu ülkede hak ve hukukun olmadığına bir kez daha üzülerek şahit oldum. Paran kadar statü sahibisin maalesef ülkemizde ve canın da senin paran karşılığı edindiğin bu statü kadar değerli. Kim daha zenginse daha haklı.

Umarım verdiğin mücadeleden alnının akıyla çıkarsın ve bu düzene çomak sokmayı başarabilirsin.
    Niyetim bu. Bir emsal karar alıp onu tüm ülkeye duyurabilmek. Eğer destek görüp bunu başarabilirsem belki yönetmelikte ve yasalarda bir düzenlemeye gidilebilir. Ve belki de insanlar alacakları cezanın öyle hafif olmayacağını görebilir. İnşallah.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim

Çıkacak sonucu merakla bekliyoruz. Bizleri bilgilendirmeyi unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.