Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herifin saç stilinden belli şerefsiz olduğu.Geçmiş olsun dostum.
  • Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Umarım sağlığına bir an önce kavuşursun. Duruşma alehine sonuçlanırsa çok takipçisi olam instagram, facebook sayfalarına ulaşmaya çalışmanı tavsiye ederim. Malum bugünlerde yargıyı adil olmaya yönlendiren adalet değil sosyal medyanın gücü. Umarım en yakın zamanda yüzün güler. Yaşadıklarını öğrenince çok üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

ve çok ilginçtir ki en çok haluk levent etiketleniyor. haluk levent ile adalet arıyoruz. trajik değil mi.

Alıntıları Göster
    Çünkü bazılarından çok daha iyi adalet dağıtıyor. Siz bir şekilde sesinizi duyuruyorsunuz umarım sonuç alırsınız ama sesini duyuramayan binlerce insan vardır. İşte adalet sistemi bu nedenle vardır. Güçsüzün de haklarını korumak için ama maalesef Türkiye'de bu güven yok. Her geçen gün de azalıyor. Halk ne zaman sahte hacı hocaları değil de bilim adamlarının, eğitimli insanların (gerçek eğitimli) peşinden giderse düzelir. Aksi taktirde önü uçurum.

• kinadangelencerez kullanıcısına yanıt
    Allah korusun kimsenin başına vermesin fakat böyle bir durumda kendi adaletini sağlamak mi gerekiyor adalet sadece bir kelimeden ibaret olduysa...
    Türkiye'de yaşıyoruz insan düşünüyor bazen başına bir iş gelse sevdiğin birinin yani naparsin diye sonra aklıma yapacak tek birşey geliuor hocam oda adalet aramak değil emin ol .
    Allah cümlemizden uzak etsin Allah muhafaza eylesin arkadaş inşallah istediği gibi sonuçlanır herşey keşke elden birşey gelse yardım edebilsem ona. Dualarimizla seninleyiz ama

• Dualarimizla seninleyiz kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah serefsizler gerekli cezayı alir. Bu arada şehir neresi burası

• hem bu hem öbür dünyada cezalarını çekmeleri dileğiyle.
  • Çok geçmiş olsun.

• Allah yardımcın olsun. Gördüğüm en üzücü vakalardan birisi. İnşallah en yakın zamanda hakettiğini alır ve tez bir şekilde sağlığına kavuşursun.
  • Allah yardımcın olsun...
    Adalet yerini bulur inşallah...
  • geçmiş olsun güzel kardeşim umarım istediğin sonuca ulaşırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah yardımcın olsun hocam adalet yerini bulur inşallah. Konuyu uplayalim bu arada herkes görsün.

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Derim tabiki. Her zaman haklının yanında oldum. Gerçi bu ülkede haklı olan insanlar sevilmiyor. Üzücü bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce görmemiştim fakat konuyu görünce durumunu öğrendim. Gerçekten bu ülkede hak ve hukukun olmadığına bir kez daha üzülerek şahit oldum. Paran kadar statü sahibisin maalesef ülkemizde ve canın da senin paran karşılığı edindiğin bu statü kadar değerli. Kim daha zenginse daha haklı.

Umarım verdiğin mücadeleden alnının akıyla çıkarsın ve bu düzene çomak sokmayı başarabilirsin.
  • Giden varsa resim atın gençler İstanbulda olup gitmemek bu davaya

• Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Maddi tazminatta ne yazıkki zengin daha fazla alabiliyor, fakir daha az alabiliyor. Gelişmeleri bekliyoruz hocam, dualarımız sizinle

• Allah yardımcın olsun.

• Çok geçmiş olsun kardeşim, inşallah adalet yerini bulur ve hak ettikleri cezaları alırlar.
  • videoyu izledim ama hata %100 karşıdan karşıya geçen kişide. karanlıkta bakmadan oyle yola atlanır mı?
  • Duruşmaya gelecem inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.