Şimdi Ara

İFTİRA ATTILAR AMA BEN ÖLMEDİM!!! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP, SERKAN GÖKALP, MUSTAFA GÖKALP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
14
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
880 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Tahmin edebiliyorum.Bana çarpan öküz kaldırımda çarptığı halde neler demişti.İlk duruşmada dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımıştı.Hani sağlıklı olsam gücüm kuvvetim yerinde olsa tekme tokat dalacaktım.Elinde kamera kayıtları ve şahitlerin olduğu sürece bu konuda endişe etme.Olabildiğince sakin olmaya çalış hakim karşısında.

Tedavilerinin bitmesini bekleyip hastaneye sevk edeceklerdir kalıcı hasarların için.Benim yaklaşık 4 yıl sürmüştü.Ve 4 yılın sonunda 5 ay ceza alıp ertelenmişti.Bence hemen maddi ve manevi tazminat davalarını açmalısın vakit kaybetmemek için.Avukatın iyi değilse değiştirmeni tavsiye ederim.

Sonuç olarak moralini bozmak istemem ama bu ülkede bu durumlarda beklentilerini çok düşük tutacaksın sonradan üzülmemek adına.Sana verdiği acının bedelini ödemeden elini kolunu sallayarak dolaşması kanına dokunacak ama yapacak bir şey yok.Sana belki itici gelecek ama hayat devam ediyor, bunu ikinci hayatın gibi düşünüp bu olayın manevi yaralarını bir an önce kapamaya odaklan.İnsan bir müddet sonra o yaralara kalıcı hasarlara her şeye alışıyor emin ol.

• Hocam bu konu ekşiye taşınmadı mı? Twitter de neden gündem olmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi06

Hocam bu konu ekşiye taşınmadı mı? Twitter de neden gündem olmadı?
    Geçen mayıs ayında taşındı. Birkaç gün üstlerde kaldı forumda da ekşide de. Twitterda ve instagramda birazcık ilgi gördü. Ama öyle ülke gündemi olmadı. Nedenini bilmiyorum. Erkek olduğumdan ve kolumun bacağımın çok şükür kopmadığındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu mesaj silindi.
    Allah razı olsun. Sen duanı eksik etme yeter. En çok ihtiyacım olan şey odur. Muhtemelen gelen olmaz milletin işi gücü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Tahmin edebiliyorum.Bana çarpan öküz kaldırımda çarptığı halde neler demişti.İlk duruşmada dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımıştı.Hani sağlıklı olsam gücüm kuvvetim yerinde olsa tekme tokat dalacaktım.Elinde kamera kayıtları ve şahitlerin olduğu sürece bu konuda endişe etme.Olabildiğince sakin olmaya çalış hakim karşısında.

Tedavilerinin bitmesini bekleyip hastaneye sevk edeceklerdir kalıcı hasarların için.Benim yaklaşık 4 yıl sürmüştü.Ve 4 yılın sonunda 5 ay ceza alıp ertelenmişti.Bence hemen maddi ve manevi tazminat davalarını açmalısın vakit kaybetmemek için.Avukatın iyi değilse değiştirmeni tavsiye ederim.

Sonuç olarak moralini bozmak istemem ama bu ülkede bu durumlarda beklentilerini çok düşük tutacaksın sonradan üzülmemek adına.Sana verdiği acının bedelini ödemeden elini kolunu sallayarak dolaşması kanına dokunacak ama yapacak bir şey yok.Sana belki itici gelecek ama hayat devam ediyor, bunu ikinci hayatın gibi düşünüp bu olayın manevi yaralarını bir an önce kapamaya odaklan.İnsan bir müddet sonra o yaralara kalıcı hasarlara her şeye alışıyor emin ol.
    Söylediğin her şeye katılıyorum. İlk zamanlar söylendiğinde küfrü basıyordum. Ama artık gerçeği kabullenip gerçek hayata dönmenin vakti geldi sanıyorum. Çünkü adalet beklemek biraz ütopya gibi oldu memlekette.

• Ulan gençler hayatinizda bi kere güzel birşey yapin gidin şu kardeşinize destek olun. İstanbulda olanlara lafim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam, Allah yardımcınız olsun. Umarım adalet yerini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21F9C8AD0 -- 26 Eylül 2019; 3:42:22 >
  • Geçmiş olsun hocam mahkeme sonuçlarını dört gözle bekliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabahleyin ben de Çağlayan Adliyesi'nde olacağım bir vakaya şahitlik için. Duruma bizzat tanığım ve tanık olan bireyler mevcut. Milleti yolmayı meslek haline getirmiş bir kadının aleyhine şahitlik yapacağım çoğunlukta benim gibi şahitlik yapacak. Kendisi gelmeyecektir duruşmaya avukatlara havale edecektir davasını. (yüzü yok gelemez, oturduğu ikametgahdan taşındı)

Herkesin yardımcısı olsun.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim

• Geçmiş olsun hocam, mahkeme sonrası haberdar etmeyi unutma, donanımhaber iyi fakat yeteri değil, ekşisözlükğe de mutlaka konuyu taşıyın, zaten taşıdıysanız da sorun yok tabi , Allah yardımcınız olsun
  • Bu arada benim gideceğim duruşma öğleden önce fakat sizin duruşmaya geleceğim. Bakalım nasıl iftiralar da bulunacak karşı taraf birebir gözlemlemek istiyorum.

Bol bol kahve tükettim. Uykum kaçtı zaten. Bu saatten sonra uyumam.

Herkesin şansı yanında olsun. Vicdanlı hakime denk gelmek dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Sabahleyin ben de Çağlayan Adliyesi'nde olacağım bir vakaya şahitlik için. Duruma bizzat tanığım ve tanık olan bireyler mevcut. Milleti yolmayı meslek haline getirmiş bir kadının aleyhine şahitlik yapacağım çoğunlukta benim gibi şahitlik yapacak. Kendisi gelmeyecektir duruşmaya avukatlara havale edecektir davasını. (yüzü yok gelemez, oturduğu ikametgahdan taşındı)

Herkesin yardımcısı olsun.
    Benim mahkemenin sanığı da gelmiyor. Avukatı gelip iftiraları sıralayıp gidiyor. Allah adaletle hükmetsin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Geçmiş olsun hocam, mahkeme sonrası haberdar etmeyi unutma, donanımhaber iyi fakat yeteri değil, ekşisözlükğe de mutlaka konuyu taşıyın, zaten taşıdıysanız da sorun yok tabi , Allah yardımcınız olsun
    Ben sözlük yazarı değilim. Bir konu var orada. yayaya 90km hızla çarpıp iftira atmak diye. birileri açmış. ama birkaç gün kaldı sonra unutuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bu arada benim gideceğim duruşma öğleden önce fakat sizin duruşmaya geleceğim. Bakalım nasıl iftiralar da bulunacak karşı taraf birebir gözlemlemek istiyorum.

Bol bol kahve tükettim. Uykum kaçtı zaten. Bu saatten sonra uyumam.

Herkesin şansı yanında olsun. Vicdanlı hakime denk gelmek dileğiyle.
    Vallahi ben de uyumadım. Hala hazırlanıyorum. Muhtemelen uyumayacağım da. Gel gör ve izle. Bana da gel ben queen hentai falan de istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLithya

Allah yardımcın olsun kardeşim
    Allah razı olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raveka

Geçmiş olsun hocam mahkeme sonuçlarını dört gözle bekliyoruz
    Hemen yarın akşam paylaşacağım inşallah.
  • Cok gecmis olsun hocam. Konu sahibine destek amacli istanbulda yasayip vakti olanlar toplanip durusmaya gidebilir. Vardir organize edebilecek biri bir el atin dh halki

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.