bence güzel komik neşeli dizi kızlarda fena ha liseli benimdir yengenize yan gözle bakmayın
hayrıyede benım
ben
Arada bakıyorum. Şu Baba Ocağı'nda da oynayan kız var bi tane. Adını bilmiyorum. Çok seviyorum o kızı.
Ekleme: Resmini bulan olursa paylaşsın lütfen
Ekleme: Resmini buldum. İsmi de Algı Eke'ymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 8 Ağustos 2010; 13:38:11 >
bazı yerlerde şivenin dozunu kaçırmşlar bnde egeli denizlili olarak seyrediyorum ki annem kaleli ve kale muğla birbirine daha yakın 1kaç karakter gerçekten oranın yerlsi her hallerinden belli oluyor:
İlk bölümü çok sapıkçaydı bence.Annem yanımdaydı utançtan seyredemedim.Bence aile dizisi değil.
evet kahvedekilerin yarısı yerli zühtüde rolünü süper yapıyor gerçek muğlalı gibi
Bu diziyi ne zaman görsem kendimi kaybediyorum tv nin üstünde yumruk kadar kahverengi kokulu domates kabuklu bişey oluyormuş daha sonrada tuvalete atıp şifonu çekiyormuşum öyle söylüyorlar şifon sesini duyunca kendime geliyormuşum bu yaz aldığımız 4.televizyonu kullanıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme