Şimdi Ara

Düşmem sonucu öndekı 2 dişimden biri biraz geri gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınıfta eğlenirken yüzüstü düştüm malesef öndeki 2 dişimden biri geri gitti ve ucundan biraz kırıldı öncelikle geri giden diş nasıl yerine gider. bide kırık dişi nasıl tedavi edebiliriz

• Dişçiye git,tel takılarak halledilebilecek bi problem.
  • hocam ne teli :D düşerek dişim geri gitti diyorum dişlerimin yeri bozuk demiyorum :D dişin kökü hala aynı yerde hocam bide sallanıyor ya diş dişlerimde güzeldi ne yapcam :S
    kopsa yenisi gelirmi.
  • İnternetten baktım galiba çözüm kanal tedavisi.
  • Bende aynı şekilde düştüm yarısı kırıldı ben ne yapıyım :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzüstü düşüp dişi kırmak tek bana özel sanıyordum

seneler önce bende düşmüştüm dişim kırılmıştı. o zamanlar ilkokul 4 e gidiyordum. 18 yaş olamadan bişey yapılmaz demişlerdi. ön iki diş kırık kaç sene gezdim. sonra lise 1 de özel doktor ön üç dişimi küçülterek yeni diş yaptı. ama yaptığı diş ile gülemiyordum. iğrenç duruyordu biri büyük biri küçük. hayata küsmüştüm. kırık olsada gülüyordum herkes alışkındı. sonra o dişler ile 4 sene dayandım. düşünsenize öndeki 3 diş beyaz diğerleri hafif sarı. düşman başına. hergün çitiliyodum dişleri.
    4 sene sonra daha iyi bir doktara gittim. mahvetmişler dişlerini sana yakışmamış dedi. söktü diğer 4. dişide küçülttü ve muazzam bir diş yaptı. artık gülüyorum ve dilerim ana dişim gibi gözüküyor.

• ya benim dişlerim onnumara ya öndekı 2 dişimden birinin ucundan cok hafif kücücük birşey yani baksan bellı bıle olmuyor onda sıkıntı yok dişlerım cok güzel ama 2 dişimden biri arkaya gitmis birisi onun hafif biraz önünde tel takma olayı sadece doğuştan geride gelenler için yani benımkı kaza sonucu gitti bide öyle darbe aldımı felan kanal tedavisiyle düzelıyomus allh korudu dislerım yine iyi ama bi kanal tedavisi olmak gerekir sonra problem cıkmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.