Şimdi Ara

penisime 2 kere darbe geldi kısır olurmuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar penisime 2 kere darbe geldi biri tekmeydi diğeride diz darbesiydi ilki tekmeydi doktora gittik doktor tekmenin etkisiyle penisin ucundaki şapkanın deriye yapıştığını söyledi ve yapışan bölgeyi açtı ve penise darbe gelince kısır olunmadığını söyledi sonra yine penisime diz darbesi yedim o kadar çok acıdıki kanadığını sandım ve koptuğunu sandım aradan 2 gün geçti penisim morarmıştı penisimde morarma vardı ama morarma geçti tabii ama doktora gitmedim sizce kısır olmuşmuyumdur doktora gitmem gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim

• Bencede olmassın Toplara gelmesi lazım bildiğim kadarıyla(Niye kavgada korumuyon oranı ?)
  • Arkadaşım biz buradan tahmin ederekmi sana yardımcı olalım?
  • bu gibi önemli konularda size en güzel cevabı hekimler verirler. Sözel olarak kim ne derse desin faydasının olacağını sanmıyorum.
  • dostum ne yaptın ya neden orana vurduruyosun
  • ahahh hiç güleceğim yoktu yaw. allahta sizi güldürsün. birde bu video yardımcı olur umarım.. gerçi konuşan doktorda penis kafalı gibi ya :)))

penisime 2 kere darbe geldi uzman tv de
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesbal

ahahh hiç güleceğim yoktu yaw. allahta sizi güldürsün. birde bu video yardımcı olur umarım.. gerçi konuşan doktorda penis kafalı gibi ya :)))

penisime 2 kere darbe geldi uzman tv de

testislerime değil penisime geldi testisim morarmadı penisim morardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar doktora gittim doktor normal olduğunu hiçbirşeyimin olmadığını sağlıklı olduğumu söyledi fikirleriniz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.