Şimdi Ara

Duster ECO-G 100 (1.0 Turbo LPG) Tanıtıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carsever

Yok hocam şuan.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum konu başlığı takibinizde mi ama Peugeot 2008 in Fiyatları belli oldu az önce....
    Uzuuuun zamandır gönlümde yatan Aslanın Otomatik Dacia Duster da olduğunu, Duster ile ilgili konuları takip edenler az çok hatırlar
    Duster denince, forumda yazdıklarını ilgiyle takip ettiğim bir kullanıcı olarak sizce,
    B SUV 2020 yeni 2008 Otomatik alsam, bunca zamandır Otomatik Duster bekleyen olarak hata mı ederim sizce?
    Yoksa bu kadar bekledim, B SUV 2008 almak yerine Biraz daha sabredip (İşin kötü tarafı zaman belli değil!!!) Otomatik DUSTER ı beklemeye devam mı etmeliyim?
    Ne dersiniz?
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Bilmiyorum konu başlığı takibinizde mi ama Peugeot 2008 in Fiyatları belli oldu az önce....
    Uzuuuun zamandır gönlümde yatan Aslanın Otomatik Dacia Duster da olduğunu, Duster ile ilgili konuları takip edenler az çok hatırlar
    Duster denince, forumda yazdıklarını ilgiyle takip ettiğim bir kullanıcı olarak sizce,
    B SUV 2020 yeni 2008 Otomatik alsam, bunca zamandır Otomatik Duster bekleyen olarak hata mı ederim sizce?
    Yoksa bu kadar bekledim, B SUV 2008 almak yerine Biraz daha sabredip (İşin kötü tarafı zaman belli değil!!!) Otomatik DUSTER ı beklemeye devam mı etmeliyim?
    Ne dersiniz?
    Saygılarımla

Alıntıları Göster
    Bence kesinlikle daha fazla beklemeyin ve Yeni 2008 benzinlk 1.2 Otomatik alin

• quote:

Bence kesinlikle daha fazla beklemeyin ve Yeni 2008 benzinlk 1.2 Otomatik alin

Alıntıları Göster
    Peki,
    Dizel 2008 Otomatiğe bakışınız nedir üstad?
    Yani, neden dizel değilde Benzinli otomatik?

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Peki,
    Dizel 2008 Otomatiğe bakışınız nedir üstad?
    Yani, neden dizel değilde Benzinli otomatik?

Alıntıları Göster
    Kendiniz dizel diye 2018 Duster otomatik almiyosunuz da o yüzden.
    Tabiki de benzinli.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Prestige donanım 1.0 LPG gelirse, fiyat 130.000₺ civarlarında olursa bende alırım hocam

Çünkü ben araba aldım'mı 5 sene üzeri kullanıyorum bu yüzden dolu paket olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 24 Ocak 2020; 21:3:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kendiniz dizel diye 2018 Duster otomatik almiyosunuz da o yüzden.
    Tabiki de benzinli.

Alıntıları Göster
    Hafızanıza hayran kalmamak elde değil hocam
    Bu aracı alıyorsan GT line almak gerekir diye düşünüyorum...(Ama B SUV bir araç için de 213.500 TL) verilir mi? Orası Biraz muamma işte 👍)

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Almamak için tek sebep buydu

• yurtdisinda bizim ulkede 0.9 litre arac var demistim..gülerken ölüp üstüme kalcaklardi

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

yurtdisinda bizim ulkede 0.9 litre arac var demistim..gülerken ölüp üstüme kalcaklardi
    Yurt dışı dediginiz yer Arap ulkeleriydi sanirim. Cunku tum Avrupada dusul hacimli turbo motorlar satışta. Gulunecek bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

yurtdisinda bizim ulkede 0.9 litre arac var demistim..gülerken ölüp üstüme kalcaklardi
    İngiltere dahil Avrupa’nın hemen hemen her ülkesinde 0.9 Sandero ve clio satıldı. Markaların Türkiye için özel motor ürettiğini sananlar beni hep güldürmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

İngiltere dahil Avrupa’nın hemen hemen her ülkesinde 0.9 Sandero ve clio satıldı. Markaların Türkiye için özel motor ürettiğini sananlar beni hep güldürmüştür.

Alıntıları Göster
    Sadece Türkiye ye özel cerato için 1.6 dizel üretildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Ocak 2020; 3:6:52 >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Dünyanın başka hiç bir ülkesinde satılmıyor mu?

• quote:

Dünyanın başka hiç bir ülkesinde satılmıyor mu?
    Dünyanın hiçbir yerinde satılmadı.

1.6 crdi’dan bahsediyorum. Motor diyoruz zira. Şanzıman demiyoruz. 1.6 crdi beratı hiç bir ülkede satılmadı mı? Sadece bu motor Türkiye için mi üretildi?

• Alınmaz

• quote:

1.6 crdi’dan bahsediyorum. Motor diyoruz zira. Şanzıman demiyoruz. 1.6 crdi beratı hiç bir ülkede satılmadı mı? Sadece bu motor Türkiye için mi üretildi?
    Evet 1.6 dizel motora sahip cerato sadece Türkiye de satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Ocak 2020; 3:28:50 >
    İlginç. İstisna olarak onlarca markadan 1 model çıkmış. Sonuç olarak markalar Türkiye için motor üretmiyor.

• Duster ECO-G 100'ün 6 ileri vitesli olacağı soylendi bugün.
    Gerçekten öyle ise uzun yol LPG tüketimi çok düşük olur.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı mı teklif mi aldınız hocam ?

iki üç gün önce fiyat teklif konusunda biri yazmıştı, Active prime 3008 için 217 bin lira teklif aldım diye.

aynı fiyata çok da boş olmayan 3008 varken 2008 nasıl satılır nasıl alınır ???
  • 80.000 TL'den fazla etmeyecek otomobile, güzel ülkemde 120 bin tl para verilecek..

12500 avro neresi, 120 bin lira neresi.. vay anam vay..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.