Şimdi Ara

Duster ECO-G 100 (1.0 Turbo LPG) Tanıtıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Atmosferik motor ne kadar zaman geçerse geçsin bence de tercih sebebi olacaktır. İşin içinde turbo olunca LPG ile tekrar düşünüyor insan. Çünkü turbo boost oluşturup basınç arttıkça, LPG enjektörleri ne kadar da olsa sanki yetiştiremiyor. Özellikle Opel grubu araçların turbo olanlarında LPG ile çok sorun yaşandı. Afr ayarı ne kadar iyi olsada bir noktadan sonra uyum sağlamak zor oluyor.
    Gerçi dacia mühendisleri mutlaka bunu düşünmüşlerdir
    Hocam Dacia mühenhdislerine fazla güvenmeyin. Benim aracımdaki arızayı bile 1 aydır, toplamda ise 2 aya yakın süredir tespit edemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

80.000 TL'den fazla etmeyecek otomobile, güzel ülkemde 120 bin tl para verilecek..

12500 avro neresi, 120 bin lira neresi.. vay anam vay..
    Prestige donanım olması lazım orta ve alt donanım için 1.0 motor çok pahalı olur 120.000₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Prestige donanım olması lazım orta ve alt donanım için 1.0 motor çok pahalı olur 120.000₺

Alıntıları Göster
    Bana göre Dacia ve Renault grubunda şuan 3 haneli rakamları edecek araç yok. ÖTV olduğu sürece biz uygun fiyata araç alamayız.
  • quote:

Bana göre Dacia ve Renault grubunda şuan 3 haneli rakamları edecek araç yok. ÖTV olduğu sürece biz uygun fiyata araç alamayız.

Alıntıları Göster
    Mercedes Bmw Audi dışında hakkeden hangi marka var?

Vw'mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

liste fiyatı mı teklif mi aldınız hocam ?

iki üç gün önce fiyat teklif konusunda biri yazmıştı, Active prime 3008 için 217 bin lira teklif aldım diye.

aynı fiyata çok da boş olmayan 3008 varken 2008 nasıl satılır nasıl alınır ???
    Konuya tam da hâkim değilim ama Yanılmıyorsam gerek 3008 gerekse de C5 Air CROSS 2020 model olarak eat 8 vites olarak değil de eat6 vites olarak araç getiriyor...

2008 de ise manuel haricinde gerek dizel gerekse de benzinli hem de OTOMATİK VİTES olarak eat 8 vites sunuyor size....

Yani önceliği eat 8 vites olan birisi için 3008 ve C5 Air CROSS ta 2. El olarak almaktan başka seçenek kalmıyor..(NOT: Bu her iki aracın da Yanılmıyorsam en üst paketlerinde eat 8 VİTES SEÇENEĞİ hâlâ mevcut ama Fiyatlar 300 BİN TL ye dayanıyor....)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Dizel için öyle hocam, ben dizel bakmadığım için bilemedim.

Benzinli araçlarda en alt paket dahil Eat8. Benzinli tarafında da 1.2 motor kaldırıldı, 1.6 geliyor sadece.

300 bin kısmı da tartışılır. 250 bin liste fiyatından 30-40 bin indirim yapabiliyorlar. Onu da 250 ye bırakırlar bu hesapla ama fiyat almak lazım bayiden.

Bir de şu var; Eat8 den önce de Eat6 çok iyi bir otomatik şanzıman diyorlardı. Tabi Eat8 daha gelişmiştir ama önceki modeli de iyiymiş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Ocak 2020; 19:14:39 >
  • dusuk hacimli motorlar yaygınlaşıyor devlet baba 1.6 motorlardan aldigi vergiyi 1.0 dan alamiyir bu gidisle mtv silindir hacimlerinde bir guncellemeye giderler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Mercedes Bmw Audi dışında hakkeden hangi marka var?

Vw'mi?

Alıntıları Göster
    Ben herhangi bir markaya ithafen söylemedim. Giriş seviye araçlar çoğu ve bu rakamları gerçekten haketmiyor.

Bu arabalar Almanya gibi ülkelerde 6000-10.000 EURO arasında satılıyor. Düşünün bu vergisi,bayi karı vs. eklenmiş hali.

Normalde 6500 EURO'luk arabanın maliyeti 2000 euro civarı sanırım..
  • quote:

Ben herhangi bir markaya ithafen söylemedim. Giriş seviye araçlar çoğu ve bu rakamları gerçekten haketmiyor.

Bu arabalar Almanya gibi ülkelerde 6000-10.000 EURO arasında satılıyor. Düşünün bu vergisi,bayi karı vs. eklenmiş hali.

Normalde 6500 EURO'luk arabanın maliyeti 2000 euro civarı sanırım..

Alıntıları Göster
    Yok daha neler. Avrupa satis fiyati 12500 Euro.
    Bizde de zaten 70bin TLnin altinda bayi kârı vs eklenmis hali.
    Geriye sadece ÖTV+KDV ekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Yok daha neler. Avrupa satis fiyati 12500 Euro.
    Bizde de zaten 70bin TLnin altinda bayi kârı vs eklenmis hali.
    Geriye sadece ÖTV+KDV ekleniyor.

Alıntıları Göster
    Dacia Duster için değil söylediğim fiyat Sandero için: https://www.dacia.de/

EDİT:
    www.dacia.de
    Dacia Logan MCV - Deutschlands günstigster Kombi
    https://www.dacia.de/modelle/logan-mcv.html

Bu logan mcv'nin stepway versiyonu neden tr'ye gelmiyor ki.

Kamp + dağ-bayır + kırsal kesim + çocuklu aile için biçilmiş kaftan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 30 Ocak 2020; 14:15:45 >

• quote:

Dacia Duster için değil söylediğim fiyat Sandero için: https://www.dacia.de/

EDİT:https://www.dacia.de/modelle/logan-mcv.html

Bu logan mcv'nin stepway versiyonu neden tr'ye gelmiyor ki.

Kamp + dağ-bayır + kırsal kesim + çocuklu aile için biçilmiş kaftan..

Alıntıları Göster
    Akılları olmadığından olabilir'mi?

Tüm arabaların distribütörü doğuş olsa keşke.

Adamlar her seçeneği en ince ayrıntısına kadar getiriyor.

Logan mcv stepway on numara olur

• Normalde genç bir insanım ama logan stepway seçeneği olsa ben bile düşünürdüm kamp için falan :) geniş bagajıyla yükle gitsin, altıda yüksek normal versiyona göre 4 cm falan :) oh mis.

Bu arada bende dacia sandero 1.0 ambiance model var, yeni kasa. Bir üstte de belirttiğim gibi stepway'e göre 4 cm alçak, bu yükseklik farkını sağlayan nedir biliyor musunuz? Aracımı stepwayle aynı yüksekliğe çıkarmak istiyorum.
  • quote:

Normalde genç bir insanım ama logan stepway seçeneği olsa ben bile düşünürdüm kamp için falan :) geniş bagajıyla yükle gitsin, altıda yüksek normal versiyona göre 4 cm falan :) oh mis.

Bu arada bende dacia sandero 1.0 ambiance model var, yeni kasa. Bir üstte de belirttiğim gibi stepway'e göre 4 cm alçak, bu yükseklik farkını sağlayan nedir biliyor musunuz? Aracımı stepwayle aynı yüksekliğe çıkarmak istiyorum.
    Hocam kitler var yaylar, n11 de gördüm.

Niye yükseltmek istiyorsun, ben alçaltmaya çalışıyorum, Symbol alsam air süspansiyon takayım diyorum

Duster ise ona tamam bir miktar yükseltmek yakışır güzel arazi lastiği falan.

• quote:

Hocam kitler var yaylar, n11 de gördüm.

Niye yükseltmek istiyorsun, ben alçaltmaya çalışıyorum, Symbol alsam air süspansiyon takayım diyorum

Duster ise ona tamam bir miktar yükseltmek yakışır güzel arazi lastiği falan.

Alıntıları Göster
    1) Doğa ile iç içe olmayı seven biriyim. Dağ,bayır, orman gibi yeşil alanlara sıklıkla gidiyorum, hatta yazın hep oralardayım. Doğal olarak altı biraz daha yüksek bir araç benim için iyi oluyor.
    2) Stepway almaya bütçe yetmiyor, en azından kasa birebir aynı olduğu için görüntü olarak stepway'e benzesin istiyorum.
    3) Dacia Sandero Ambiance modelini kullanan bir arkadaşımız orjinal stepway tavan barı buldu ve taktı, şuan yükseklik hariç stepway gibi bir görüntü var. Tabi dodik,ön ve arka detaylar hariç. Ki bunlara önem vermiyorum ben. Bana tavan çıtası + yükseklik yeterli ilk aşamada.

Servisten tanıdığınız varsa sorabilir misiniz? Ambiance model ile Stepway model arasında tek farkı belirleyen yaylarsa direkt orjinal stepway yaylarını takmak daha mantıklı.

• quote:

1) Doğa ile iç içe olmayı seven biriyim. Dağ,bayır, orman gibi yeşil alanlara sıklıkla gidiyorum, hatta yazın hep oralardayım. Doğal olarak altı biraz daha yüksek bir araç benim için iyi oluyor.
    2) Stepway almaya bütçe yetmiyor, en azından kasa birebir aynı olduğu için görüntü olarak stepway'e benzesin istiyorum.
    3) Dacia Sandero Ambiance modelini kullanan bir arkadaşımız orjinal stepway tavan barı buldu ve taktı, şuan yükseklik hariç stepway gibi bir görüntü var. Tabi dodik,ön ve arka detaylar hariç. Ki bunlara önem vermiyorum ben. Bana tavan çıtası + yükseklik yeterli ilk aşamada.

Servisten tanıdığınız varsa sorabilir misiniz? Ambiance model ile Stepway model arasında tek farkı belirleyen yaylarsa direkt orjinal stepway yaylarını takmak daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsun hocam aklımdasın, hastaneden çıkayım yarın Renault Dacia gidecem sorar sonra söylerim sana.

Çünkü bende symbol alacam.

Edit aracı sıfır mı aldın ikinci el mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 30 Ocak 2020; 15:55:56 >

• quote:

Doğru diyorsun hocam aklımdasın, hastaneden çıkayım yarın Renault Dacia gidecem sorar sonra söylerim sana.

Çünkü bende symbol alacam.

Edit aracı sıfır mı aldın ikinci el mi

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

Ben aracı 12 bin km'de hatasız boyasız 2019 model olarak almıştım

Bu arada sıfır alacaksınız şuraya göz atınız:

0.9 turbolu symboller bulunuyor, bayidekinden daha ucuza satanlar var. bayiden toplamışlar satıyolar.

linkte en ucuz 0 km araçları listeledim başı dacia sandero 1.0 ile reno symbol 0.9 çekiyor

• quote:

Teşekkürler hocam.

Ben aracı 12 bin km'de hatasız boyasız 2019 model olarak almıştım

Bu arada sıfır alacaksınız şuraya göz atınız:https://www.sahibinden.com/otomobil?a5_min=2019&a4_max=1&sorting=price_asc

0.9 turbolu symboller bulunuyor, bayidekinden daha ucuza satanlar var. bayiden toplamışlar satıyolar.

linkte en ucuz 0 km araçları listeledim başı dacia sandero 1.0 ile reno symbol 0.9 çekiyor

Alıntıları Göster
    Hocam sağol ama bunlar Joy paket bana touch paket lazım.

Touch paket mart sonrası gelecek.

• Duster ECO-G TCE 100 motoru
    Sıcak sıcak...

Duster ECO-G 100 (1.0 Turbo LPG) Tanıtıldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 3 Mart 2020; 23:23:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Duster ECO-G TCE 100 motoru
    Sıcak sıcak...

Üstad Eco G 1.0 TCE nin kaç VİTES olduğu netleşti mi?
    Ve Bir de bu araç maksimum torku kaç Bin devirde veriyordu acaba?
    Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Üstad Eco G 1.0 TCE nin kaç VİTES olduğu netleşti mi?
    Ve Bir de bu araç maksimum torku kaç Bin devirde veriyordu acaba?
    Saygılarımla

Alıntıları Göster
    5 ileri
    2000 devirde 170 Nm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.