Şimdi Ara

Düşük bütçeli LoL-Torrent pc tavsiye 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar şöyle bir sistem yaptım sinerji.com dan

Zalman Z3Plus Mid Tower Kasa-156 TL
    Zalman ZM500-LX 500 Güç Kaynağı-151 TL
    Gigabyte H81M-S2PV Anakart-176 TL
    Intel i3 4170 3.7 GHz İşlemci-356 TL
    WD Blue 1TB-171 TL
    Kingston HyperX Xmp 4gb 1600 MHz DDR3 Ram-90 TL
    Hepsi toplam 1100 TL ye geliyor sinerjide ama ben 100 tl daha düşürüp 1000 yapmak istiyorum nelerden kısmalıyız? Mesela sadece H81 serisinde 5 marka 15 model var ben buralardan görüp s2pv yaptım farkları neler? Bir de bu sistem ekran kartsız haliyle LoL de hangi ayarda nasıl fps verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psu ve kasayi birlesik alin xigmatekin 500w kasalari var orta duzey ekrna karti da takilabilir sonradan ordan az tasarruf edersiniz. Ram 4 gb yeterli olmamaya baslado artik 1 ay sinea 4 daha ekenebilir ya da direk 8 yapabilirsiniz.

H81ler genel hatlari aynidir. Uygun fiyatlsiini alabilirsin.

Lol konusunda da

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html

Burada notebook versiyonu incelemisler. Frekansi 1050 mhz e kadar cikiyor masaustinde 1350 ye kadar. Fifa 14 u ultrada oynattiysa lolu de oynatir. Tabi oyunun destegi onemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Rami 8 yaparım haklısınız yetmez gibi.
    Anakart önerebilir misiniz peki 150 lira civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçeye apu sistem çok iyi olur. Lol hiç oynamadım ama hd graphicsin performansından memnun kalacağını sanmıyorum.

• bbbbaysal B kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen hepsi ayni onlarin fark olarak bazisinda dvi bazisinda hdmi cikisi oluyor. Hdmi monitor kullanacaksaniz bunlari goz onune alin. Bazi h81 lerde usb 3 oluyor olmuyir olayi var onlara bakin. Onun disinda ayni hepsinde 2 ram slotu 2 sata3. Portu 24x pci exp. Var bunlar da 16x ekrna karti icin digerleri de genisletme portlari icin ayrilmis ses karti ethehnet karti vs icin. Kendiniz bakin secin hocam farklar minimal duzeyde. I3 iyi secim bence ileride 400 liraya da ekrna karti alirsiniz her oyunu oynarsin belli seviyede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.