Şimdi Ara

Knight Online ağırlıklı Cs2,Pubg 100k tL lik sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler üst limit 100k tl ama kafamda 70k nın üzerine çıkmamak var.Tavsiyelere göre çıkar veya ineriz.

1 ağırlıklı olarak Knight online oynayacağım. Bu lanet oyunun pc den beklentileri ; tek çekirdek hızı yüksek ve ram cl değeri düşük olunca iyi çalışıyor. Sistem tavsiyesini bunu göz önünde bulundurarak yaparsanız sevinirim.

2 cs2 ve pubg de arada oynarım sistem 2k çözünürlükte çalışacak ve iyi fps alması lazım fps drop vs durumlar olmasın istiyorum. cs de 250 fps'in altına inmese yeterli benim için pubg içinde 144fps sınır olsun.

3 yayın açabilirim bu sistemle bu konudada üzmemesi lazım.

3 monitör 2k 144hz 27inch curve yükseklik ve eğilip bükülme ayarı olan ve kesinlikle dahili hoparlörlü.

4 video kaydı için yüksek hacimli birkaçtane harddisk veya hdd eskidi ssd derseniz onu da konuşalım.

• bu kadar masrafa gerek var mı namık

• napervasız kullanıcısına yanıt

kardeşim her türlü tavsiyeye açığım.

işlemci olarak 13700k veya 14700k olarak belirledim. F serisi de olur.

ram olarak bunlar iyi gibi ddr4 sistem üstüne inşa olucak.DDR5 ler cl değerleri yüksek uyumsuz olur gibi gerçi cl36 cl40 kullanan varsa daha iyi bilgilendirir bizi.

XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G Siyah RGB DDR4 3200Mhz CL16 1.35V PC Ram

ekran kartı 15-20k tl nvidia almak var aklımda.

kasa xigmatek olur.. bu markaya sempatim var :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyone -- 31 Ekim 2024; 11:34:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.