Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 750-800 tl gibi bir bütçem var ve beni en azından 1 sene kadar idare edecek bir notebook arıyorum. Bu fiyatlara düzgün sıfır bir model bulmak imkansız olduğundan temiz kullanılmış 2. ellere bakıyorum daha çok. Daha çok oyun, film ve internet için kullanıcam. Performans manyağı birisi değilim. PES, FIFA, Batman serisi, spider-man serisi, cod ve assasin's creed gibi oyunları mid de düzgün bi şekilde oynayabilmek benim için yeterli olacaktır. Tercihen i5 işlemcili yada ona denk önerileriniz varsa önceliğim olacaktır.
Daha önce bu modelle ilgilenmiştim ama yeterli bütçeyi oluşturamadığımdan alamadım, hiçbir yerde 2. elini de bulamadım. Nasıl bişey istediğime fikir edinmek açısından yardımcı olabilir belki. Şimdiden önerileniriz için teşekkürler.
mobil olduğum için pek yardımcı olamayacağım fakat linkteki laptop cod ghostu bile açacak kapasitededir gt740m yani oyunlarda sıkıntı olmaz hp pavilion 15 serisindede ısınma sorunu yoktur fakat işlemcinin U olması performansta düşüklük yaşatacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: AndroidWT
mobil olduğum için pek yardımcı olamayacağım fakat linkteki laptop cod ghostu bile açacak kapasitededir gt740m yani oyunlarda sıkıntı olmaz hp pavilion 15 serisindede ısınma sorunu yoktur fakat işlemcinin U olması performansta düşüklük yaşatacaktır.
Çok istediğim bi modeldi, 2. elini bi türlü bulamadım malesef. Eğer daha sonra bunun yerine önerebileceğiniz 2. eller olursa memnun olurum.