Şimdi Ara

[Düşük Fiyat] Columbia Polar 125 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Salomon İngiltere'den, New Balance ve Columbia'lar Almanya'dan alınmıştır. Ürünler kullanılmadı, orijinal kutusunda geldiği gibi duruyor. Fiyatlar son, pazarlık yok. Antalya içi elden teslim, diğer iller için alıcı ödemeli kargo ile gönderirim. İsteyene GET ilanı komisyon farkını eklemek kaydıyla açılır. Aynı gün içerisinde kargonuzu çıkarırım. Sorusu olan pazarlık dışında her konuda mesaj atabilir. Hızlı dönüş sağlarım. Numaradan / bedenden emin değilseniz mağazadan denemeden almayınız, iade süreçleri ile kargo şirketlerini zengin etmeyelim boş yere, vakit kaybı da olmasın.

Columbia Fast Trek II Polar (S Beden) [Bu üründen 2 adet aldım, birini kendim giyiyorum. Ürünü alacak kişiye 2. fotoğraftaki gibi açılmamış poşediyle göndereceğim.]

Fiyat 125 TL

Columbia Xcrsn II Xcel Low Outdry

Forum dışına satıldı

Columbia Peakfreak 42

Satıldı.

Columbia Ventrailia 42

Satıldı.

New Balance 574

Forum dışına satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xprofessorx -- 9 Şubat 2017; 1:4:3 >

• Takip edelim.
  • Hocam 44numara adidas high fast x modeli vs denk gelirse süper olur.Yada farklı marka goretex özelliği bulunan denk gelirse pm atın Lütfen...
  • Takip, 42 numara columbia için fiyatta bişiler olursa almak isterim.
    Birde polar L fln olsa kaçmazmış :)
  • Fiyatlar güncellenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, hocam şehir Antalya görünüyor ama İstanbul olma ihtimali olabilir mi acaba? New Balance için sormuştum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguyusuf -- 5 Şubat 2017; 22:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguyusuf

Selamlar, hocam şehir Antalya görünüyor ama İstanbul olma ihtimali olabilir mi acaba? New Balance için sormuştum ama...

Selam, Antalya'dayım hocam. New Balance de rezerve edildi ayrıca foruma dışına. Yarın satılacak ödemesi gelirse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.