Şimdi Ara

Düşük fiyatlı çakma Galaxy S8 geldi: Leagoo KIICAA S8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav kardesim Madem Bu inavasyonda telefon yapiyorsun ne isin var cakma cukma ile yap bir atiyorum xaomi gibi orjinal marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

cakma telefonu öneren bir teknoloji sitesi.

Hap alıp alıp yorum yapıyorsunuz. Nerede öneri, tavsiye ederiz alın diye bir şey yazmıyor.

Düşük fiyatlı çakma s8 diye başlık atan ben değilim.bunu yapan koskoca bir donanım haber sitesi teknolojide bir numara olduklarını söylüyorlar kaldı ki çakma bir şeyin haberini yapmak mantıklı mı ? hap alıp alıp yorum yazıyorsun diyorsun ya sanıyorum kendi yaptığın şeyleri başkalarından da bekliyorsun.

'Çakma' kelimesini övgü olarak anlıyorsan sıkıntı donanımhaber'de değil sende. Nasıl ki iPhone taklitlerinin haberi yapılıyorsa bunun da yapılmış tavsiye ederiz gidin alın,çok güzel telefon gibi satın almaya teşvik edici bir ifade de yok.

Eleştirin ama mantıklı eleştirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cakma telefonu öneren bir teknoloji sitesi.

Hap alıp alıp yorum yapıyorsunuz. Nerede öneri, tavsiye ederiz alın diye bir şey yazmıyor.

Düşük fiyatlı çakma s8 diye başlık atan ben değilim.bunu yapan koskoca bir donanım haber sitesi teknolojide bir numara olduklarını söylüyorlar kaldı ki çakma bir şeyin haberini yapmak mantıklı mı ? hap alıp alıp yorum yazıyorsun diyorsun ya sanıyorum kendi yaptığın şeyleri başkalarından da bekliyorsun.

'Çakma' kelimesini övgü olarak anlıyorsan sıkıntı donanımhaber'de değil sende. Nasıl ki iPhone taklitlerinin haberi yapılıyorsa bunun da yapılmış tavsiye ederiz gidin alın,çok güzel telefon gibi satın almaya teşvik edici bir ifade de yok.

Eleştirin ama mantıklı eleştirin.

Hayatımda gördüğüm en aptal insan olabilirsin bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum.Çakma kelimesini övüyor demiyorum çakma telefonun haberini yapıyorlar diyorum okuduğunu anlamıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok tekrar eğitim alman gerekiyor.Böyle büyük teknoloji sitesinin çakma bir telefonun haberini yapmasını mantıklı bulmuyorum heceleyerek yazmak isterdim vaktim yok ailen ve çevrende ki insanlara üzüntülerimi belirtiyorum.

Şimdi aptallık konusuyla başlayalım

En büyük başarısı imla kurallarını katlederek futbol muhabbeti çevirmek olan birisinin doktora yapmış bir diş hekimine 'aptal' demesi ne kadar ciddiye alınır bir şeydir? Önce 'sen nesin? Ne başardın?' diye sorarlar, morarır kalırsın :)

Sonra 'Çakma S8' konusundan devam edelim;
    Burası bir teknoloji sitesi, bu da bir teknoloji haberi.

Şu son paragrafı sabah 8:00 gibi, bir bardak bol şekerli kahve içtikten sonra oku tamam mı.

İşte ana babalar o kadar emek veriyor sonuç bu. Yazık hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 30 Haziran 2017; 17:34:44 >

• güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

MediaTek MT6763 = çöp

Hocam ilk nasıl çöp oluyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    gayri-resmi başlığı bu kadar abartmaya gerek yok. adamı bi fetöcü ilan etmediğin kalmış başlık süper bence.

• Foyat tamda gercek S8 in hak ettigi fiyat.

• öncelikle bir şeyin taklit olması içn onun piyasaya markasız sürülmesi lazım bu ürün ise markalı bir ürün olarak çakma değil benzer yanları olabilir hatta model ismide benzeyebilir ama sonuç olarak kendi markasını yazmış telefona çakma telefonlarda ise çakıldığı firma ismi yazlarak üzeri bantlanır bu telefonlar için hiç kimse destek vermez markalı telefonlarda çakma kelimesi kullanılamaz benzer kelimesi kullanılabilir eğer buna çakma derseniz kardeşlerinizde sizin çakmanız dır niye soyadı aynı sadece adı değişik gibi algılanabilir yani markalı bir ürün çakma olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Cahil adam bile boyle baslik yazmaz. Tasarimi benziyor hatta bire bir kopyalamis dese anlayacaz ama çakma da ne??? Üstüne Samsung Galaxy S8 yazmadığı surece hic bir firmayi cakma urun imal etmekle suclayamazsiniz. Esas çalma olan sizin yazdığınız böyle saçma bir yazıyı onaylayıp yayınlayan editör!!!

adamlar çakmasını yapmışlar işte o kadar tepki gösterecek bişey değil.oneplus5 de üzerinde başka logo var ama çakma iphone7plus oldu mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Cahil adam bile boyle baslik yazmaz. Tasarimi benziyor hatta bire bir kopyalamis dese anlayacaz ama çakma da ne??? Üstüne Samsung Galaxy S8 yazmadığı surece hic bir firmayi cakma urun imal etmekle suclayamazsiniz. Esas çalma olan sizin yazdığınız böyle saçma bir yazıyı onaylayıp yayınlayan editör!!!

cok haklisiniz. basina is bile acabilir boyle bir baslik ile markayi lanse etmesi. ama alistik artik.

• ön panel s8 , arka panel 1020
  • Çakma lafı olmamış. Benzer desen neyse...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.