Şimdi Ara

Düşük GPU Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Tİ tabanlı sisteme sahibim. Assassin's Creed Origins, Watch Dogs serileri, GTA 5 gibi oyunlarda ekran kartını düşük kullanıyor. Ve donmalar gerçekleşiyor. Düşük ve yüksek ayarlarda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen var mı ?
    Ryzen 5 1400
    MSİ GTX 1050 Tİ
    8 GB RAM 3000 MHZ
    MSİ B350M Mortar Artic

• aynı sorun var. ramleri dual channel yaptığında daha iyi bir performans ortaya çıkıyor. ancak kesin çözüm değil. arkadaşımın ekran kartini kasama takarsam gpu kullanimi 99 ancak kendi ekran kartim gtx 1060 gpu kullanımı 50 60 en fazla. pubg lite de sadece 80 90 oluyor. dual channel yapınca donmalar anlık takilmalar azaldi. ancak sorun elektrik hattindan kaynaklaniyor genelde. eğer hiçbirsey cozum olmuyorsa evinin elektrik hattindan emin olmak için bilgisayarini oyun bilgisayari olan bir arkadaşının evine götür dene. ben denedim bende sorun yoktu pc yi eve geri getirdim sorun devam ediyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Elektrik hattı ne alaka? Ev yeni 5 senelik bile değil.
  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    hemen ne alaka deme bence. sen dene bir. ben 1 sene boyuna denemedim her parcami değiştirdim simdi el mahkum daha düşük parçalarla ayni sorunu yaşıyorum. çünkü elektrik hattindanmis. cozum ariyorsan herşeyi dene. ondan once de oyunlar hddye mi yüklü

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Evet SSD'im yok.
  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    hdd healt programi ile hddni tara bir sorun var mi bak bakalim. tüm driverleri silip geri yüklemeyi denedin mi.bazen iki ses driverinin ust uste kurulmasi bile bu sorunu yaratabiliyor

• Aynısından ram al dual channel. Bir de işlemciye overclock yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 1 Ağustos 2019; 21:14:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 1050ti ile düşük gpu kullanımını nasıl başarıyorsunuz tebrik ederim.
    q6600 taksan yine düşük gpu kullanımı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Ağustos 2019; 13:26:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.