merhabalar bu emule konusu forumda çoğu kez açılmış ama onların altına mesaj attımmı da cevap gelmiyor gözden kaçıyor.oyüzden yeni konu açtım. sorun ne yaparsam yapim hep düşük id olması . şimdiye kadar hiç bişey indiremedim en fazla 6 ile indirebiliyorum bağlantım 256 sınırsız. portları açtım modemden modem US Robotics 9105 resimde görüldüğü gibi hep düşük id veriyor. servarlarımmı sakat acaba bu sorunu çözmek için neyapmam lazım
çok fazla bilgim yok bende başka birisine yaptırmıştım bunu ama açılan her port olmuyordu galiba adam netten bulup tcp 4711 udp 8441 bunları açınca olmuştu bi dene istersen
pc cilin internet security var dahili ip fowardlamak nedemek pek anlamadım ama kendi ipmi ağ bağlantılarımdan ayarladım port açarkende oraya o ipyi yazdım ...
metal hocam tek ipucun çözdü olayı "firewall" şu pccilini kapattım yüksek id alıyo şimdi 25 ile indiriyo Allah razı olsu okadar yazdım çizdim bir kişi bile demediki firewallına bak diye.aslında tamamen kapatmak iyi deil yarın gündüz gözüne sağlam kafayla ben bi ayar çekerim dur bakim dillendirme sen