Bildirim
Düşük internet hızı sorunu (Başka pcden bağlanınca hızlı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: orkunby
Merhaba arkadaşlar. Windows 8 kurduktan sonra internetimde yavaşlama olduğunu farkettim. Yani speedtest'den baktığımda 0.28mbps olarak veriyor downloadı, ama aynı modemden başka bilgisayardan speedtest yapınca 2.00mbps sonucu çıkıyor. Sorun nerede olabilir?
Ağ bağdaştırıcılarının sürücüsünü güncelleştir!
Windows 8 kullandım gerçekten çok kötü
bence windows 7 ye dön sen -
update yapıyor olmasın ben eski hızımı alıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
quote:
Merhaba arkadaşlar. Windows 8 kurduktan sonra internetimde yavaşlama olduğunu farkettim. Yani speedtest'den baktığımda 0.28mbps olarak veriyor downloadı, ama aynı modemden başka bilgisayardan speedtest yapınca 2.00mbps sonucu çıkıyor. Sorun nerede olabilir?
Ağ bağdaştırıcılarının sürücüsünü güncelleştir!
Windows 8 kullandım gerçekten çok kötü
bence windows 7 ye dön sen
şu an brodcam'ın ağ bağdaştırıcı kurulumunu yapıyorum, daha önce de kuruluydu ama tekrar son versiyonu yükledim fayda etmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Irou
update yapıyor olmasın ben eski hızımı alıyorum.
olabilir bak mantıklı. bugün sabah güncelleştirme yapıyordu, bitmiş olması lazım şimdiye. pcyi tekrar kapattım açtım şimdi, açarken güncelleştirmeleri yükledi ama internet hızım hala aynı. -
görev yöneticisini aç ordan bak bakalım internet kullanan program varmı -
quote:
görev yöneticisini aç ordan bak bakalım internet kullanan program varmı
İnternet kullanımı hepsinde 0Mb/sn olarak görünüyor. Windows 8 yüklediğimden beri pc'de aşırı ısınma sorunu da ortaya çıktı, sanki her an oyun oynuyormuşum gibi çalışıyor fan, arada kendini kapatıyor bilgisayar vs.
windows 7ye dönmek en doğrusu şu durumda ama şu an uğraşmak istemiyorum kurulumla vs. -
quote:
quote:
İnternet kullanımı hepsinde 0Mb/sn olarak görünüyor. Windows 8 yüklediğimden beri pc'de aşırı ısınma sorunu da ortaya çıktı, sanki her an oyun oynuyormuşum gibi çalışıyor fan, arada kendini kapatıyor bilgisayar vs.
windows 7ye dönmek en doğrusu şu durumda ama şu an uğraşmak istemiyorum kurulumla vs.
hocam virüs olma ihtimalini düşündün mü yoksa formattan hemen sonra mı yaşadın problemi? -
Windows 7 geri dönüş yap sen daha iyi.Windows 8 nedir ya başlat menüsü bile yok -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
quote:
quote:
windows 7ye dönmek en doğrusu şu durumda ama şu an uğraşmak istemiyorum kurulumla vs.
hocam virüs olma ihtimalini düşündün mü yoksa formattan hemen sonra mı yaşadın problemi?
formattan hemen sonra oldu hocam. virüs sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
Windows 7 geri dönüş yap sen daha iyi.Windows 8 nedir ya başlat menüsü bile yok
ya sorma gözüm sürekli başlat menüsünü arıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X