Şimdi Ara

Düşük kondisyon sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lig başında sorun yoktu.. Ama nezaman 10 maç yaptım ozaman sorun çıkmaya başladı..
    Takımım 5-6 günde bir maç yapmasına ragmen oyuncuların kondisyonu maç sonunda max. %55 oluyo.
    Takım southampton. İngiltere 3. ligi olan npower legue 1 de.

Antrenmanlar eskiden "High" seviyesindeydi "Medium" yaptım.
    Match Preparation da "Awarage" konumunda yani orta seviye.

Bu adamların kondisyonları niye maç öncesinde hep %85 in üstüne çıkmıyor bir yardım edin

• adamların fiziksel özellikleri de önemli.bir de sezon başlamadan hazırlık maçı yapmadıysan böyle oluyor.
  • Training'den, özel antremandan-focus training'ti sanırım- Strengh ve Stamina çalıştırın, yararı olacaktır.

Edit: İyi bir Fitness koçu da etkiler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 1 Haziran 2011; 14:25:22 >
  • sezon başı 6-7 hazırlık maçı ideal bence bunun altına inerse sıkıntı oluşuyor..
    birde hazır antreman programı indirip bi kaç hoca atarsanız faydası olur bence
  • sanırım 23 takımlı ingiltere lig1 3-4 günde bir maç oynuyorsunuz. antremanları hafif moda getirin sadece gerekli bölge için fazlalık oluşturun. defans oyuncları için defans high da olsun mesela. lig aralarında ve milli maç aralarında strengt ve aerobic yaptırın. ingiltere için 3-4 haftada takımda ortasaha da oyuncu değiştirin. yoksa performasnlarıda çok düşer. kupa maçlarına tamamen farklı 11 ile çıkın oyuncular dinlenmiş olur kolay değil 46 maç.
  • Sezonu erken açma yani hazırlık maçlarını biraz geç başlat.Bende de aynı sorun oluyordu ama böyle yapınca kondisyonlar normale döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.