Şimdi Ara

Düşük netlerle başlayıp sınavda 100+ tyt yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda gördüğüm kadarıyla tyt 100+ yapanların genelde sene başında da yüksek tyt netleri var. 60-65 veya daha düşük netlerle başlayıp gerçek sınavda 100+ yapanlar yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafathak -- 7 Temmuz 2020; 15:11:59 >

• Hocam 100+ değil de normal netimden 20 fazla yaptım
  • hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    Normal net derken sene başındaki neti mi kastediyorsunuz sınava yakın zamandaki netinizi mi?
  • mustafathak M kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavdan bir hafta önceki netlerim.
  • burada herkes direk 100+ netle başlıyor hocam sınav sonrası 110+ oluyor sonuçlar açıklanınca 60+ oluyor tyt de aahjhahajjha
  • 11 2.dönem başı 44 tü sınavda 97-99 yaptım ama benim durum farklı,yaz sonrası tyt ye bakamadım.11 net artmış 12.sınıftaki ilk netimden itibaren.Sen daha iyisini yaparsın doğru çalışırsan
  • Sene başı 80 yapıyordum sınavda 87 geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 yazında çalışmaya başladığımda mayıs haziranda 60-70 aralığındaydım 3.5 net fen falan yapıyordum sınavda 100.5 netim var
  • mesela 60 65 neti nerelerden yaptığına da bağlı. ben 70 80 civarı ile başladım eylülde. matematikte 30 35 civarı işaretliyodum ama en az beşi dikkatsizlikten gidiyodu. Tarih felsefe falan yorumlayamıyodum, fenden de fiziğim leş gibiydi biyodan eksiklerim vardı. zamanla geliştim, eksiklerim kapandı, dikkat hatalarım bitti falan. gelişimde öyle bir anda olmuyo bu arada 90 a çıkmam kasım aralıkları buldu. asıl patlama da yarıyıl dönüşü geldi ondan sonra kolay kolay 100 altına düşmedim. ders bazında tavsiye istersen burdayım :)
  • hocam 11 . sınıfın yazında denemede 67-75 arasınet yapıyordum sınavda 96
  • hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu bu yahu? Helal olsun.
  • İlk denememde 55 falan yaptım sınavda 100 falan.
  • İlk çözdüğüm tyt denemesi 80di
    Sonra sınava yakın 110ları gördüm.
    Sınavda 99.5 gelecek
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Hocam kısaca detay verir misiniz? Bir de matematik netiniz sene başında kaçtı sınavda kaç geldi?
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Dilangyllenhaal D kullanıcısına yanıt
    Ben sınava girdim bu sene ama son haftalarda çok az YouTube dışında sene boyunca hiç ders çalışmadım. Sınavda 65 civarı net yaptım. İki temel sorum var: lise matematiği hiç bilmiyorum, ortaokul bilgimle de sınavda anca 7-8 net yapabildim. Bu net bu sene 35'lere kadar çıkabilir mi? İkinci sorum, bu sene 165 dk olmasına ve 65 küsür net yapıp soruların ciddi bir kısmını direkt atlamama rağmen yetiştirmekte zorlandım. Şuanki halimle tyt'deki bütün soruları yapacak konu birikimini bir anda beynime yükleseler bile 135 dakikada yetiştiremem, 100+ yapamam. Bu sorun deneme çözerek çözülür mü gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafathak -- 7 Temmuz 2020; 16:38:47 >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Matematiğiniz kaçtan kaça çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafathak -- 7 Temmuz 2020; 16:42:32 >
  • Hocam koca bir seneniz var önünüzde gerçekten disiplinli çalışirsanız neden olmasın. İlk tyt mat denemelerim 2 saat sürüyodu, çöze çöze bir saat civarlarına düştü. Matematik için öncelikle youtube bir cennet, ayrıca bir sürü temelden alma kitapları var araştırın bakın en beğendiğiniz kaynak ve kanalla devam edin. En azından 2 ayınızı matematik ve türkçeye ayırabilirsiniz. Fen sosyale bir ay ayırsanız çok çikan temel konulara +10 yaparsıniz her ikisinden de. Belli bir ritim tuttuktan sonra yetiştirmeye de başlarsınız net artırmaya da. Benim nacizane tavsiyem de istikrarlı olmanız isterseniz bir saat çalısın ama her gün ve verimli çalısın.
    20 den 40 a
  • daha once hic pratigim olmadan ilk denemelerim 50-60 civariydi sinavdan onceki hafta 90+ sabitti dogru duzgun fen yapmiyo olmama ragmen yani iyi bi fen calismasiyla 100+ de olabilir koca bi sene var onunde
    Benim bu netlerde olmamın en büyük sebeplerinden birisi hız idi gerçekten çok yavaş kalıyordum hızlanmak için ise çok fazla matematik denemesi çözmek gerekiyor Ayrıca Türkçede çözmek hızlandırır Ben zaten kitap okuma alışkanlığım olduğu için Türkçe'deki netlerimi paragraftan kazanıyordum dil bilgisi yoktu bende dilbilgisi çalışınca biraz da deneme çözünce Türkçem oldu matematiğe Gelecek olursak matematiğim pek yoktu Ben de sizin gibi ortaokul bilgimle yapıyordum Oradan da bir 15 net falan geliyordu sanırsam daha sonra en basitten başlayıp çalışarak arttırdım Tabii fazla artmadı konuları öğrenmeme rağmen netlerim düşüktü O da deneme ile çözüldü sosyalde hiçbir zaman çalışmadım Sadece deneme çözdüm kitap okumamdan kaynaklı olabilir genel kültürde yapıyordum ve sınavdan önce coğrafya son tekrar gibi videolar izledim birkaç tane fene Gelecek olursak fende konuları anlamak çok önemli konuların mantığını kavrayınca iş oluyor sınavın en zor kısmı matematiği yetiştirememek Önemli olan orası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.