Şimdi Ara

Düşük özellik Macbook mu yüksek Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N61Jq laptop kullanıyorum i7 işlemcili altında zalman Cooler Nc2000 var ona rağmen PC çok rahat kapanabiliyor, takılabiliyor. Yağtığım işlem vmware'da ikinci bir işletim sistemi ve berbareinde de autocad civil ya da sims3 gibi bir oyun olunca bilgisayar dayanamıyor aşırı ısınmadan kapanıyor. Sonra 4 çekirdekli diye geçiyor ama ben istediğim hızı verimi göremedim, yani 2005-2006 yılında kullandığım P4 3.0 ghzden pek farkı yok gibi :S

Apple macbook i5 işlemcili ya da ekran kartı düşük olan i7lerden alsam ısınma problemi yaşar mıyım, işlemci ya da ekran kartı düşük diye autocad takılma yapar mı, aynı anda 2 pc çalıştırmada problem yaşar mıyım?

Macbookun düşük konfigürasyonunu Asus yüksek özelliklere nazan tavsiye eder misiniz?

• İkisi farklı kulvarlarda...Rekabet içindeler ben mesleğim gereği macbook pro kullanıyorum...mac tasarım ağırlıklı olduğu için her zaman önerebilirim daha hiç mac de oyun oynamadım o yüzden bişey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackereac

Asus N61Jq laptop kullanıyorum i7 işlemcili altında zalman Cooler Nc2000 var ona rağmen PC çok rahat kapanabiliyor, takılabiliyor. Yağtığım işlem vmware'da ikinci bir işletim sistemi ve berbareinde de autocad civil ya da sims3 gibi bir oyun olunca bilgisayar dayanamıyor aşırı ısınmadan kapanıyor. Sonra 4 çekirdekli diye geçiyor ama ben istediğim hızı verimi göremedim, yani 2005-2006 yılında kullandığım P4 3.0 ghzden pek farkı yok gibi :S

Apple macbook i5 işlemcili ya da ekran kartı düşük olan i7lerden alsam ısınma problemi yaşar mıyım, işlemci ya da ekran kartı düşük diye autocad takılma yapar mı, aynı anda 2 pc çalıştırmada problem yaşar mıyım?

Macbookun düşük konfigürasyonunu Asus yüksek özelliklere nazan tavsiye eder misiniz?

Ben N53JL-SZ030V modelini kullaniyorum. Photoshop, Corel, Solid, Outlook, VMWare, Firefox, Skype, MSN'in acik oldugu zamanlarda sadece VM'de 3. bir sanal makina calismaya basladiginda
    bilgisayarimin can cekistigini hissediyorum. Genelde WoW 1920x1080 Pencere modunda, Firefox, Teamspeak, Outlook, MSN, Skype kullaniyorum bu tur bir kullanimda da sikinti yasamiyorum ama
    bellek kullanimim 3,5-3,75 lere geldiginde bilgisayar bunu hissettiriyor.

Isletim sisteminizi sifirdan kendinizin kurmasi yarar saglayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

İkisi farklı kulvarlarda...Rekabet içindeler ben mesleğim gereği macbook pro kullanıyorum...mac tasarım ağırlıklı olduğu için her zaman önerebilirim daha hiç mac de oyun oynamadım o yüzden bişey diyemem

Zaten ben oyun yönünden yaklaşmıyorum, sanal pc kullanımı ve autocad kullanımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.