Şimdi Ara

Düşük sistemli 90° Direksiyon ile oynanabilecek Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Bir direksiyon setim var 90 derece bilgisayarda oynanabilecek oyunlar ariyorum pc özellikleri:
    4Gb Ram
    1.8Ghz İşlemci
    Intel hd grapichs4000
    Bu pc ve direksiyon ile oynayabileceğim oyunlar söyleyebilir misiniz ?

LFS Gibi onu oynuyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEE6E789F -- 8 Nisan 2020; 23:29:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düşük Sistemli Araba Oyunları: 90° Direksiyonlarla Çalınabilecek En İyi Seçenekler

Düşük sistemli bilgisayarlara sahip oyuncular için bile yüksek kaliteli araba yarış oyunlarının keyfini çıkarmak mümkündür. 90° direksiyon desteği sunan bu oyunlar, sürükleyici ve gerçekçi bir yarış deneyimi sunar.

Need for Speed: Most Wanted (2005)

90° direksiyon desteğine sahip klasik bir yarış oyunudur. Sokak yarışları ve polis takibi konusunda heyecan verici bir deneyim sunar.

Forza Horizon 4

Düşük sistemli bilgisayarlar için optimize edilmiş bir yarış oyunudur. Açık dünya haritasında inanılmaz grafikler ve çeşitli araçlar ile kendine has bir deneyim sunar.

Dirt Rally 2.0

Ralli yarışlarına odaklanan gerçekçi bir yarış simülatörüdür. Meydan okuyucu etaplar ve hassas direksiyon kontrolleri ile sürükleyici bir ralli deneyimi sağlar.

Project CARS 2

Hem pist hem de cadde yarışları için çok çeşitli araçlar ve pistler sunan gerçekçi bir yarış simülatörüdür. 90° direksiyon desteğiyle sürüş deneyimini geliştirir.

Assetto Corsa

Etkileyici grafikler ve gerçekçi sürüş fiziği ile bilinen bir yarış simülatörüdür. Çok çeşitli yarış arabaları ve pistler sunar ve 90° direksiyon desteğiyle sürüş deneyimini en üst düzeye çıkarır.

Bu düşük sistemli araba oyunları, 90° direksiyon desteği sayesinde sürükleyici ve gerçekçi bir yarış deneyimi sunar. İster heyecan verici sokak yarışları, ister zorlu ralli etapları, isterse de pist yarışlarının heyecanını arayın, bu oyunlar düşük sistemli bilgisayarlar için mükemmel seçeneklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Selamlar,

Yıllar yıllar önce bende de bir adet Snopy direksiyon seti vardı aynı sizdeki gibi. Yarış olarak en keyif aldığım oyun F1 serisiydi (araba delisi olmama rağmen ne severim, ne izlerim normalde). Tam hatırlamıyorum ama F1 2011 veya 2012 olması lazım. Direksiyonun hassasiyet tuşunu aktif hale getirip viraj desteği ve fren desteğini açtığınız zaman çok keyifli oluyordu oynaması. Öneririm. Bir de TOCA Race Driver serisi vardı, bunu PS1'de deliler gibi oynardım. Direksiyon ile bi denemeli.
  • O sistemle oyun oynamak zor. F1 99-02 deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

Selamlar,

Yıllar yıllar önce bende de bir adet Snopy direksiyon seti vardı aynı sizdeki gibi. Yarış olarak en keyif aldığım oyun F1 serisiydi (araba delisi olmama rağmen ne severim, ne izlerim normalde). Tam hatırlamıyorum ama F1 2011 veya 2012 olması lazım. Direksiyonun hassasiyet tuşunu aktif hale getirip viraj desteği ve fren desteğini açtığınız zaman çok keyifli oluyordu oynaması. Öneririm. Bir de TOCA Race Driver serisi vardı, bunu PS1'de deliler gibi oynardım. Direksiyon ile bi denemeli.
    TOCA Race Driver 3'ü meraktan indirip kurdum, aracı bir şekilde understeer'e düşürürseniz 10 km hıza da düşseniz kurtulamıyordu understeer'den. Teker sağa dönük araba dümdüz gidiyordu.

O sistemde ne oynanır dur bakalım; King of the Road oynanır kamyon oyunu olsa da M5 ile gazlaması çok zevklidir.

World Racing 2 vardı o denenebilir. Efsane bir oyundu o da. Yanlış bilmiyorsam mod desteği ve iç kamera da vardı.

Corss Racing Championship var dönemine göre grafikleri güzel olan, direksiyon ile oynanabilecek.

Flatout var ilk oyun direksiyonla da oynanabiliyor olması lazım. Kaza ve parçalanma efektleri efsanedir.

NFS Underground 2 de 90 derecelik bir direksiyon seti ile gayet zevklidir. Özellikle kaput kamerası yapınca çok zevkli oluyordu.

Şuraya Street Legal Racing: Redline eklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 1 Mayıs 2020; 2:42:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.