Şimdi Ara

düşük zil sesi ve müzikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, sanırım bu sadece benim değil bütün 3g'si olanların sorunu olsa gerek.

dışarda olduğum zaman yani kalabalıkta yada araç kullanırken yada başka araçta, telefon geldiğinde çoğu zaman duyamıyorum, aynı zamanda müzik dinlediimde de aynı sorunu yaşıyorum yani kulaklıkta sorun yokta normal dinlediğimde ses yetmiyo gibi.

ya ben sağırım :) yada gerçekten düşük. siz ne dersiniz ? ve bunu yükseltebilecek bir program yada yol varmı?

şimdiden teşekkürler

• 7 ay kullanan biri olarak söylüyorum en duyulabilir ses Sci-Fİ isimli garip ses...
  • arkadaki siyah kapağı çıkartıcaksın.kızak şeklinde sökülüyor. sonra hoparlörün önüne keçe bez gibi bişey koymuşlar.

bu tozdan korumak için ama sesi yüzde 60 azaltıyor. kapağı açtıktan sonra bunu sökerseniz sorununuz çözülmüş olur.

bunu yaklaşık 3 ay önce bi başlıkta açıklamıştım.
  • kapağı sökmeden hoparlör deliklerinde iğne sokup bezi delip sesin daha iyi çıkmasını sağlıyordu yapan arkadaşlar,okumuştum konulardan birinde ama?
  • ya bu kapak açılmıyo beh
  • @ boronkay ve stuka,

Bahsettiğiniz çözümler 2g iphone'lar için geçerli, 3g'lerde böyle birşey mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oh be çıkardım ya hallettim de içindeki o koruyucuyu da çıkardım fazla artmadı ama ses yine de az bişe arttı
  • Vallahi ben çıkarttım ses öyle böyle değil şu anda cidden çok yükseldi sesi. Ayrıca iphone karşınızdayken soldakini çıkartmanız lazım yanlıs olmasın..
  • 3g için bir çözüm varmı peki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

oh be çıkardım ya hallettim de içindeki o koruyucuyu da çıkardım fazla artmadı ama ses yine de az bişe arttı

Büyük ihitmalle mikarafonun önündeki bezi çıkarmışsındır. Çünkü hoparlörün önündeki deliği çıkardıktan sonra eskiye nazaran çok büyük bir ses artışı oluyor.
  • yok ya ikisinide çıkardım eskiden ben delmiştim o delikleri ondan ben fazla ferketmiorum galiba sesin yükseklğini

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

oh be çıkardım ya hallettim de içindeki o koruyucuyu da çıkardım fazla artmadı ama ses yine de az bişe arttı

Büyük ihitmalle mikarafonun önündeki bezi çıkarmışsındır. Çünkü hoparlörün önündeki deliği çıkardıktan sonra eskiye nazaran çok büyük bir ses artışı oluyor.

• kizakli kapagi sikarip icindeki koruyucuyu cikarrtim super oldu arkadaslar nokialar gibi ses duzeyi oldu..tesekkurler arkadasim..
  • Bu nası kızaklı kapak Allah aşkına aylar öncede denedim bakalım çıkıyormu diye olmadı bıraktım şimdi konuyu görünce tekrar denemek istedim fakat yine aynı şekilde yerinde kıpırdamıyor elimde kalacak valla gerçi hiç sesli kullanmam telefonlarımı ama bu kapak olayına deli oldum benmi beceremiyorum ki elim çok yatkındır böyle şeylere
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Bu nası kızaklı kapak Allah aşkına aylar öncede denedim bakalım çıkıyormu diye olmadı bıraktım şimdi konuyu görünce tekrar denemek istedim fakat yine aynı şekilde yerinde kıpırdamıyor elimde kalacak valla gerçi hiç sesli kullanmam telefonlarımı ama bu kapak olayına deli oldum benmi beceremiyorum ki elim çok yatkındır böyle şeylere

İlk başta kapağın köşelerinden bıcak gibi ince birşeyle baskı uygulamak gerekiyor, zaten ondan sonra kapak hareket edecek duruma geliyor. Eğer dikkat edersen kapak hiçbir şekilde zarar görmüyor ama yanlış bir harekette plastik kapak ciddi bir şekilde zarar görebilir, bunu da belirtmekte fayda var.

• quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Bu nası kızaklı kapak Allah aşkına aylar öncede denedim bakalım çıkıyormu diye olmadı bıraktım şimdi konuyu görünce tekrar denemek istedim fakat yine aynı şekilde yerinde kıpırdamıyor elimde kalacak valla gerçi hiç sesli kullanmam telefonlarımı ama bu kapak olayına deli oldum benmi beceremiyorum ki elim çok yatkındır böyle şeylere

İlk başta kapağın köşelerinden bıcak gibi ince birşeyle baskı uygulamak gerekiyor, zaten ondan sonra kapak hareket edecek duruma geliyor. Eğer dikkat edersen kapak hiçbir şekilde zarar görmüyor ama yanlış bir harekette plastik kapak ciddi bir şekilde zarar görebilir, bunu da belirtmekte fayda var.

birkac foto ile gosterebilirmisin bicakgi nereye koyucaz ve nekadar baski uyguluycaz
    .

• Beyler 2.1 fw 3G kullananlar aşağıda linki bulunan programdan yararlansınlar %20 ile 30 arasında ses artışı oluyor ve seste herhangi bi bozulma yaşanmıyor.
  • @CooL4eVeR: O link nerede ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.