Şimdi Ara

Düşünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında burası için gereksiz bi konu ama yazmadanda duramadım...

Yeni Üye oldum uzun zamandırda arkadaşlarımın üyeliklerinden biraz olsun takip ediodum siteyi yalnız farkettim Ya hiç Online oyun oynayan bayan arkadaş yok yada war ama burdaki erkekler yüzünden kendilerini belli etmemeyi tercih ediolar...

peki neden neden bukadar çok çekiniorsunuz bunlardan istediimiz zaman güle güle yi basabiliris neden bu kadar çekiniorsunuz anlamadımki... warsa böle düşünen arkadaşlar buyursunlar yazsınlar buraya....

Yakında kampanya başlatıcam ismi şu olucak

Baba Bana Online Oyun Oynat yada
    Baba Beni İnternet Cafeye Götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxAngelxx -- 9 Ağustos 2006; 10:19:07 >

• nie böle düşündün ki yane cekındıklerını tanıdıgın birimi war bence cekınmıyolar nicklerinden anlyamayızkı mesela sen angel bayan mı sın ?
  • ewet ben bi bayanım sen nie bu kadar savunmacı çıktınki hayrola o erkek grubundanmısın?
  • yooo ben de wow oynarken cok kız arkadaşım wardı ama dier oyunlara pek ilgi göstermiyolar sankı bayanlar

bi tane sro da tanışmıstım ama su anda hero online oynuyorum orda cok kız war ama türk deil kızların online oyun oynamasından bizde memnun oluruz hem d e cok :D
  • ben hero online oynamıorum bu aralar ara werdim sıktı artık bi çok online oyun oynadım sıkıldım ama ii bi arkadaş bulursam hero ya başlamayı düşünüorum...
  • walla bence kızları da alıştırmak lazım artık online oyuna :D walla bazen dostum olan kız arkadaşlarımla bile kapışıom bana diolarki yine yapıştın oyun başına biz gidioz diolar bazen onlarla bile kapışıom gelin ööretiim diom yok biz oynamayız diolar :D hayatın anlamını bilmiolar kardeşim
  • simdi mantıksal olarak diger oyunlara oranla 100 erkeğe 1 bayan düştüğünü ele alalım.

kızlara hasta olanlar lineage2 paralısına başlasın ordakiler oran olarak %60 erkek %40 bayan hatta ben ilk oyunda gorduğum bayanı orda tanımıstım :D
  • ya bütün oyunlar sıktı artık şöyle herşeyi içine alan bi oyun yokmmu kızlar erkekler hep beraber oynayalım :D

wowdan daha güzel olsun
  • öyle bi oyun çıkarsa dier bütün oyunların pabuçları dama atılır büyük bi chaos ortaya çıkar farkındasın dimi
  • walla atılmaz benm öle arkadaşlarım warkı wowu asla bırakamzlar hiçte sıkılmıyolar ama bizim gibi ayran gönüllüler ona başlar cok onlıne oyun oynayınca insan eskıden aldıgı tadı alamıyor
  • ama tackonun dedii doooru öle bi oyun yapılması imkansız hem online olcak hem herşeyi kapsıcak 5 seneden önce bitmez testleride en az 1 sene sürer çünkü eer knight online gibi delik deşik bi oyun oynamak istemiosan çok uzun zaman alıcaktır...ondan onla uuraşana kadar 2 oyun birden çıkartırlar daha kârlı çıkarlar
  • yoo wow gibi olsun ama blizzard kendine has olan grafıklerini ben sewmiyorum daha cok cartoon tazı bişi ben daha cok sro grafikli bişi istiyorum sro oynadım ama kasması cok zaman alıyo o kadar zamanım yokk
    nese ko da haclenmeyen kalmadı o acıklardan dolayı gmi bile haklıyolarmıs ehehe
  • öle bir oyun gelecek arkadaşlar Age Of Conan adıwww.ageofconan.com sitenin yan tarafına bakarsanız daha çıkmadan kaç ödül aldıını görürsünüz bu arada angel seni cabal onlinea beklerim:)))
  • bu oyun ücretlimi olucak yoksa freemı bide ne zaman cıkıcak cewaplarsan sewinirim iyi bi oyuna benziyo
  • oyun ne zmn çıkcak belli deil en son 2006 yazında betaya gircek dediler ama sonra 2007 mayıs ayına ertediler gibi bir şey duydum
    oyun wowun katıldıı bi yarışmada 1. seçildi....
    zaten yan tarafa bakarsanız görürsünüz aldıı ödülleri
  • ben gordum bayan oyuncu flyff yada mu onlinede
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAngelxx

ewet ben bi bayanım sen nie bu kadar savunmacı çıktınki hayrola o erkek grubundanmısın?

oyun dünyasında fazla ayrım yoktur yani karşıdaki ha bayan ha erkek konuşma ve laflar diyosanız insan laflarına herzaman dikkat etmelidir tanımadığı biri karşısında erkekte olsa bayanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.