Toplamak istediğim sistem;(SolıdWORKS AutoCAD 3DSMAX PowerMILL PhtoSHOP gibi yazılımlar kullanıcam) Quadro ekran kartı düşünmüyorum. çok çok ileride belki kullandığım yazılımlarımı geliştirmem lazım kasada olmaz ise olmazım iyi bir soğutma
ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 Z68 LGA1155 DDR3 2200 Anakart 507,26 TL
Kasa olarak aercool xpradaötr önerdi bir arkadaşım benim aklımdaki HAF 932 advantaced yada HAF X 942 hangisi olmalı (Kasa'nın uzun ömürlü olmasını istiyorum yada parçaları buradan alıp kasayı başka yerden alsam montajda sorun olurmu) Sistem eksen bilgisayar'ın sitesinden toplanmıştır. Önerilerinizi bekliyorum
(Arkadaşlar sizleri yormaz isem tekrar yorumlarınızı ve tavisyelerinizi alabilirmiyim konu silinmiş)Başlıkda ne gibi bir sorun var anlayamıyorum.
(Konu silinmez ve başlığın ne gibi bir değişikliğe uğraması konusunda uyarılmayı rica ediyorum)
Kolay Gelsin...
Arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum kasa ve psu seciminde bilgim pek yok sorunsuz stabil bir sistem istiyorum 1-2 senedir ha bugün ha yarın toplayacağım derken aksilikler çıktı biraz beklim dedim hep araştır araştır bir tarafdan yoruldum epey artık alayımda yoluma bakayım diyorum
Bir önceki başlığımda yorum yapan arkadaşlar yorumlarını buraya aktarırsa sevinirim malum konu kapanmış yorum ve tavsiyelerinizi okuyamadan bu hiç hoş bir durum olmuyor aslında Sizleri yorucam tekrar kusura bakmayın.
Kolay Gelsin...
Merhaba arkadaşlar herkes baya yoğun sanırım kimse cevap yazamamış elbette böyle bir mecburiyet yok Ancak hergün bakıyorum konuya acaba cevap yazıldımı diye bir önceki konuda cevap yazılmıştı epey bir ancak okuyamadım saolsun yönetici arkadaşlar konu başlıpğı uygunsuz diye konuyu kaldırmışlardı en azından mesajları okuyabilmem için bir şekilde imkan tanısalardı Ama gerçekden çok teşekkür ederim DH'nın gerçekden faydasını gördüm nankörlük edemem Ancak ilk defa bir sistem toplayacağım için buradaki sizlerin fikirlerine somut olarak pro. sistem kullanıcılarının yorumlarına yazmış olduğum sistem üzerinden yorumlarına ihtiacım olduğu için açtım bu konuyu.
Yönetici arkadaşlara bir tavsiyem ; En azından uygunsuz başlık nedeni ile konu kapatıldığında konu sahibine konuya yazılan mesajları okuyabilmesi adına bir alternatif sunulması güzel olur. Başlığın kapatıldığını bildirirken uyarı mesajının altında açılan konuyu gösterdiğiniz gibi.