Şimdi Ara

Düşünmek istemediğim şeyler aklımdan geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istemeden birşeyler düşünüyorum ve düşüncesi ile bile kendimden utanıyorum ama unutmam mümkün olmuyor yüksek sesle şarkı dinliyorum, televizyon izliyorum olmuyor. konuyu en uygun bu bölüme gördüm. lütfen yardım edin ne yapıpta kurtulabilirim bu istemediğim düşüncelerden?

• iyi ve kötü arasındaki çatışma... :)
    Bence yapınca kendinden utanacağın şeylerle yüzleş. ve bunlar benim istediklerim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolcin

istemeden birşeyler düşünüyorum ve düşüncesi ile bile kendimden utanıyorum ama unutmam mümkün olmuyor yüksek sesle şarkı dinliyorum, televizyon izliyorum olmuyor. konuyu en uygun bu bölüme gördüm. lütfen yardım edin ne yapıpta kurtulabilirim bu istemediğim düşüncelerden?

Aynen ama zihnini nereye çekersen oraya gidecektir.örn. yemyeşil kırları,yüksek bir vadi veya olmak istediğin herhangi bir yeri sana güç vericek ve orada olduğunu hissettirecek,bu olumsuz düşüncelerinin yerini doldurmaya yeticektir.farklı açıdan bakmalısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jangsoo

quote:

Orijinalden alıntı: erolcin

istemeden birşeyler düşünüyorum ve düşüncesi ile bile kendimden utanıyorum ama unutmam mümkün olmuyor yüksek sesle şarkı dinliyorum, televizyon izliyorum olmuyor. konuyu en uygun bu bölüme gördüm. lütfen yardım edin ne yapıpta kurtulabilirim bu istemediğim düşüncelerden?

Aynen ama zihnini nereye çekersen oraya gidecektir.örn. yemyeşil kırları,yüksek bir vadi veya olmak istediğin herhangi bir yeri sana güç vericek ve orada olduğunu hissettirecek,bu olumsuz düşüncelerinin yerini doldurmaya yeticektir.farklı açıdan bakmalısın :)

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.