Arkadaşlar duty free den parfüm fln alacağım ama hediye paketi yapılıyormu acaba bilginiz varsa paylaşın lütfenn.
evet.
cevabınız için teşekkür ederim bu çok iyi oldu gerçekten
artık çok avantajı yok artık eskisi gibi ... kıbrıstaki iyiydi özellikle alkolde
Şimdi ben Kıbrıs'a uçak bileti aldam yurt dısı çıkışından çıksam duty free den ürünleri alsam tekrar geri donsem olur mu
Gerçekten çok fazla bi avantajı yok zaten içki almıcam içki fiyatları kıbrısın içinde duty free den daha ucuz ben parfüm çikolata fln alıcam onlarda dışarıya göre çok da ucuz değil.Vatov senin tam olrak ne demek istediğini anlamadım ama duty free den ürünleri alıp geri dönme gibi bi olay yok ancak kıbrısa gidiş dönş alırsın aynı gün için duty free den ürünlerini öyle alırsın ama değmez yani dışarıya göre çok çok ucuz deği ama içki için kıbrısa gidip içki alıp burda baya bi karla satabilirsin
İcki degilde parfüm icin aslında almak istediğim bir kac tane parfüm var. İnternetten sitesine bakmıştım iste parfümlerin bazıları var ve buradaki sevilin fiyatlarıyla toplam 200 liradan fazla fark oluşuyor. O halde Kıbrıs'a gidip gelmek daha iyi gibi duruyor.
O halde kıbrısa gidip gelebilirsin bu arada oradanda içki fln alırsın ucuza böylelikle kara geçebilirsin kıbrısa gidiş dönüş 120-130 tl ye bilet bulabilirsin
İyi fazla pahali değilmiş genis bir zamanda yaparım teşekkür ederim.
kactane icki getirebiliyoruzki 1 bavula koysak 2 3 adet sınırı vardı sanırım yoksa bosaltırlar kıbrısı bızımkiler
Valla ben her geldiğimde 4-5 şişe getiriyorum ve daha fazla getiren arkadaşlarımda var evet sınır var ama kimse açıp da bavulunuza bakmıyor arada denk gelirse gelir yani istabul için böyle ama ankaraya giden arkadaşlarımdan almışlar ankara biraz daha sıkı istanbulda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme