Arkadaslar sonunda kendi evime cıktım Simdi p3 boardu evin dıs kısmına bakan duvara tutturacam direk civilerle cakacam vida yerlerınden kıs da yaklasıyo buz gibi oluyo duvar elimde 1 kiloya yakın bi heat sınk var onuda ustune oturtuyorum disk de vuara asılı sekılde kalacak guc kaynagı da sokuldu heatsınklerınden duvara tutturuluyo oda tamamen bitsin resımlerı koyacagım malum bu soguk duvarı kullanmak lazım tekbir fan sesı bıle olmicak bi tek iste disk ses geliyo garıl garıl o nun ses var o da olmasa 0 ses ve huzur
varsa tavsıye sı olan görüslere acıgım resimler icin biraz bitmesini bekleyin
çakarken büyük ihtikalle kırarsın kırmasan bile çivier zamana oynar onun yerine bir bilgisayar kasasının sağ yanını sök 4 yerinden duvara dübelle bağla bunun üzerinde çalış ve ayrıca metalın soğuknuğunuda kullanmış olursun
Volkov_19 a kesinlikle katılıyorum
bende resimleri bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: volkov_19
çakarken büyük ihtikalle kırarsın kırmasan bile çivier zamana oynar onun yerine bir bilgisayar kasasının sağ yanını sök 4 yerinden duvara dübelle bağla bunun üzerinde çalış ve ayrıca metalın soğuknuğunuda kullanmış olursun
iyi fikir ama arkadaş duvarın soğukluğunu kullanmak istiyor
resimleri bekliyoruz
YAĞMURLU HAVALARDA çalıştırman dileğiyle....
quote:
Orjinalden alıntı: Confusion
quote:
Orjinalden alıntı: Confusion
memleket nere umarın nem oranı yüksek bir yer deildir
sen nem oranı yüksek biryerdeysen inanıyorumki nemleride kullanarak su sogutması yapabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: volkov_19
duvara normal vida yerlerınden tuturacam ayrıyetten elımdekı islemcı sgutucusu da buyuk bı demır yıgını ve o da duvara degecek bıcımde yapıldı madem ksısn buz gıbı oluyosa bızde kullanalım ehm evın ısınmasındada yardımcı olur:) bitince resımlerı yollıcam bekleyın 0 ses olacak guc kaynagı demırlerı bıle duvara montelı hıc fan yok bi hardısk sesı gelıyo az bıse gırırl gırıl dıe o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: StyKill
Arkadaslar sonunda kendi evime cıktım Simdi p3 boardu evin dıs kısmına bakan duvara tutturacam direk civilerle cakacam vida yerlerınden kıs da yaklasıyo buz gibi oluyo duvar elimde 1 kiloya yakın bi heat sınk var onuda ustune oturtuyorum disk de vuara asılı sekılde kalacak guc kaynagı da sokuldu heatsınklerınden duvara tutturuluyo oda tamamen bitsin resımlerı koyacagım malum bu soguk duvarı kullanmak lazım tekbir fan sesı bıle olmicak bi tek iste disk ses geliyo garıl garıl o nun ses var o da olmasa 0 ses ve huzur
varsa tavsıye sı olan görüslere acıgım resimler icin biraz bitmesini bekleyin
çalışmalrının devamını bekliyoruz
kardeş düşünce çok etkileyici ve değişik bir sistem ama resimleri gönderirsen bizde sana fikir verebiliriz değilmi??
bu yaptığın yada yapacagın bilgisayarın birkaç resmini koysanda bizde görsek ii olacak ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme