Tam ayarlayamayıp duvara sürttüm aracın ön tamponunu ufak göçükler var birde resimdeki gibi boyandı biraz.Lambayla tampon arası da biraz göçük var ufak. O sarı boyaları nasıl çıkartabilirim ?
Cifle Çıkabilir.
alttaki boyayı da çıkartma gibi bi durum olur mu diye deneyemiyorum tek tek. Zarar veririmi ?
Bence saç kurutma gibi sıcak hava veren birşeyle orayı ısıtın sonrada bastırarak bir bezle silin ozaman çıkar cif belki çizebilir ama dediğim yöntemle boya yumuşayacağı için kolayca çıkar,rengi de bozulmaz tamponun
quote:
Orijinalden alıntı: xside93
alttaki boyayı da çıkartma gibi bi durum olur mu diye deneyemiyorum tek tek. Zarar veririmi ?
Komşumuuzn Şahin'ine denemiştik bir sorun olmadı ama titizlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: Skrbsr96
Cifle Çıkabilir.
Az önce denedim. Sarı lekeler çıktı tamamen. Sünger biraz zarar verdi dokuya cifle hafif pütür pütür oldu. Hafifte beyazımsı oldu cif yüzünden ama teşekkür ederim.
Benim sihirli bez olarak tanımladığım bir bezim var, bildiğimiz micro fiber bez. Biraz ıslatıp onunla silin çıkacaktır.
quote:
quote:
Cifle Çıkabilir.
Az önce denedim. Sarı lekeler çıktı tamamen. Sünger biraz zarar verdi dokuya cifle hafif pütür pütür oldu. Hafifte beyazımsı oldu cif yüzünden ama teşekkür ederim.
Biraz titizlikle daha iyi bir sonuç olurdu tam bilgi veremedim özür dilerim.
mazotta işe yarar
quote:
quote:
quote:
Cifle Çıkabilir.
Biraz titizlikle daha iyi bir sonuç olurdu tam bilgi veremedim özür dilerim.
Hocam sırasıyla şu hale geldi bilmiyorum daha mı iyi olmuş. sonuncuda hafif tampon sprey boyayla kapadım ama koyu oldu bilmiyorum nolacak
Resimler bunlar
olmamış...
keşke biraz sabretseydiniz.
gerçi tamponun plastik yapısı özelliğini kaybetmiş. ne yapsanız rengi farklılaşabilirdi.
sanıyorum, uygun bir zaman da komple boyamak en güzel durum olur.
Selilozik Tiner+Hafiften bir ayakkabı boyası kombinasyonu olayı çözmeye yeterlidir
quote:
Resimler bunlar
Hocam uzaktanda böyle dikkat çekiyor muu ?
quote:
quote:
Resimler bunlar
Hocam uzaktanda böyle dikkat çekiyor muu ?
uzaktan bu kadar çekmiyor. Ama tabi hafif parlağımsı birde araba 98 model tampon rengi falan soldu bide temiz değil. Zamanla kirlendikçe düzelirmi bilmiyorum. Ne yapsam daha iyi görünür bilmiyorum açıkcası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme