Şimdi Ara

Duvarın diğer tarafına ethernet çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modem salonda duruyor ve benim bilgisayarım ile modem arasında sadece bir duvar var, aradaki mesafe 1 metre bile değil aslında. Ben modemden bilgisayarıma ethernet çekmek istiyorum ama öyle düz duvarı delip tek kablo şeklinde değil modemden çıkan etherneti priz seklinde duvardan geçirip duvarın diğer tarafına tekrar priz şeklinde temiz bir görüntü ile vermek istiyorum.

Hangi malzemeleri kullanmam lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kablo çekmene gerek yok kı....bir çok accesspoint 3 ayrı işlem yapabiliyor.

1-kablo iile aldıgı internetı kablosuz dagıtıyor.( bu size uygun değil , kablo çekılecek.)2- Kablosuz aldıgı ineteneti kablolu olarak cihazlara verir( d.smart,digiturk kutu gibi)3-Kablosuz modemden aldıgı interneti, kablosuz olarak dagıtıyor (size uygun olan.)

Çözüm bu...

• DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt

Hocam kablo çekme isteme nedenim rekabetçi oyunlar, yoksa şu an kablosuz olarak kullanıyorum zaten interneti.

Kablosuz bağlantı ile pingi 25msin altına düşüremiyorum, benim internetim daha hızlı oysa ama arkadaşım kablolu internet ile 5-7ms ping alıyor.

• o zaman internetı kablosus al, hengi cihaza bağlacaksan accesspointen kablolu dagıt ve bi dene bakalım..netice ne olacak..(gaiba yazılışı clıent mod )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 13 Şubat 2022; 20:36:25 >
  • Eninizdeki priz serisinin data prizindeen 2 tane alacaksınız. Örnek olarak Viko Karre olsun.

iki tane sıva altı kasa alacaksınız.

Yeterli uzunlukta gırtlaklı elektrik tesisat borusu alacaksınız.

Bir de yeterli uzunlukta ethernet kablosuna ihtiyacınız olacak.

Duvarı düz delip geçmeyin. Çapraz olsunlar.

• yukarıdaki linkte attığım cihazları kullanabilirsin tertemiz mis gibi istediğin yere kablo çekmeden evin prizlerinden internet alabilirsin gayette hızlı oluyor ben iptv dahi çalıştırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.