< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Duvarın diğer tarafına ethernet çekmek
-
-
kablo çekmene gerek yok kı....bir çok accesspoint 3 ayrı işlem yapabiliyor.
1-kablo iile aldıgı internetı kablosuz dagıtıyor.( bu size uygun değil , kablo çekılecek.)2- Kablosuz aldıgı ineteneti kablolu olarak cihazlara verir( d.smart,digiturk kutu gibi)3-Kablosuz modemden aldıgı interneti, kablosuz olarak dagıtıyor (size uygun olan.)
Çözüm bu...
-
Hocam kablo çekme isteme nedenim rekabetçi oyunlar, yoksa şu an kablosuz olarak kullanıyorum zaten interneti.
Kablosuz bağlantı ile pingi 25msin altına düşüremiyorum, benim internetim daha hızlı oysa ama arkadaşım kablolu internet ile 5-7ms ping alıyor.
-
o zaman internetı kablosus al, hengi cihaza bağlacaksan accesspointen kablolu dagıt ve bi dene bakalım..netice ne olacak..(gaiba yazılışı clıent mod )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 13 Şubat 2022; 20:36:25 > -
Eninizdeki priz serisinin data prizindeen 2 tane alacaksınız. Örnek olarak Viko Karre olsun.
iki tane sıva altı kasa alacaksınız.
Yeterli uzunlukta gırtlaklı elektrik tesisat borusu alacaksınız.
Bir de yeterli uzunlukta ethernet kablosuna ihtiyacınız olacak.
Duvarı düz delip geçmeyin. Çapraz olsunlar.
-
www.amazon.com.trAmazon.com.tr : powerline adaptörhttps://www.amazon.com.tr/s?k=powerline+adapt%C3%B6r&language=tr_TR&adgrpid=119618595243&gclid=Cj0KCQiAmeKQBhDvARIsAHJ7mF6wXgBXBxtdOXMmQb3pVRBFGmtAoC4sy3J77FKYO2dHdPYnTJsEW08aAg0NEALw_wcB&hvadid=509821811894&hvdev=c&hvlocphy=9056895&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=8663198800770715106&hvtargid=kwd-319987263058&hydadcr=5569_2236791&tag=trtxtgostdde-21&ref=pd_sl_6a8xxmvxn1_e
yukarıdaki linkte attığım cihazları kullanabilirsin tertemiz mis gibi istediğin yere kablo çekmeden evin prizlerinden internet alabilirsin gayette hızlı oluyor ben iptv dahi çalıştırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X