Şimdi Ara

Duygular ygs lys çalısmasını etkilermi sizce?iceri>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz sıkı ve yogun bir süreçten geçiyoruz ve tek düşüncemiz, gayemiz ders çalışmak, soru çözmek.Fakat unutmayalimki bizde insanız duygusal boşlukta kalıyoruz ve ben yalnız hissediyorum kendimi bu yüzden de duygularla kafamı kurcalamayida istemiyorum şöyle bir fikir geldi;
    duygular olmadan birbirimizi tatmin edecek bir birliktelik yaşasak biriyle yani sadece ihtiyacımızı gidermek için oda bende birbirmizi o sekilde karşılıklı tatmin etsek olurmuki böyle birsey yapabileceğim birisi var o da çok sıkı çalışıyor baya yakınız bu konuyu ona anlatsam sizce nasıl tepki verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 30 Kasım 2012; 19:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz sıkı ve yogun bir süreçten geçiyoruz ve tek düşüncemiz, gayemiz ders çalışmak, soru çözmek.Fakat unutmayalimki bizde insanız duygusal boşlukta kalıyoruz ve ben yalnız hissediyorum kendimi bu yüzden de duygularla kafamı kurcalamayida istemiyorum şöyle bir fikir geldi;
    duygular olmadan birbirimizi tatmin edecek bir birliktelik yaşasak biriyle yani sadece ihtiyacımızı gidermek için oda bende birbirmizi o sekilde karşılıklı tatmin etsek olurmuki böyle birsey yapabileceğim birisi var o da çok sıkı çalışıyor baya yakınız bu konuyu ona anlatsam sizce nasıl tepki verir

Bence konuştuktan sonra hepten yalnız kalabilirsin

• Sebebinide yazsan iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Sebebinide yazsan iyi olurdu

İşin şakası tabi dediğim bende evde hazırlanıyorum aynı senin gibi çok sağlam bir arkadaşımla beraber. Kendimizi tamamen dış hayattan soyutladık hiç kimseyle görüşmüyoruz. Kader ortağı diye nitelendiriyoruz birbirimizi herşeyi konuşuyoruz canımınz sıkıldığında cıvıtıyoruz falan kesinlikle müthiş yararı oluyo tavsiye ederim. Sen ifade ederken öyle bi anlatmışsınki sanki çıkma teklifi edicekmişsin gibi bende espri yapıyım dedim bukadar yakın arkadaşınsa ne duruyosun direkt git söyle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran1905gs -- 30 Kasım 2012; 19:36:56 >

• :D Başlığa bakmasam istediği şey farklı sancaktım.Yardırın
  • Çok güzel birisi ama duygusallığa giremem kafam meşgul olsun istemiyorum sıkldkca eğlenecek biri olsa fena olmazdı yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.