Şimdi Ara

Duygun Yarsuvat: 'Fenerbahçe'ye komplo yapıldı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS10

Herkes şike yaptı, Fenerbahçe de yaptı iş Fener'e patladı yada patlatıldı bu kadar basit. Hala şike yapmadık diye zırlamak anlamsız.

Galatasaray şike yaptı.Evet.Fakat herkes içi boş laflarla anlatıyor olayı.Herkes işine geleni konuşuyor.

Bazı Galatasaray'lı futbolcuların da bizimle bir yarası olduğu için işine geldiği gibi anlatıyor.konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir gibi.

Ben duyduğumu anlatayım siz ister csb ister kaba etinden sallıyorsun deyin.

Olayın özeti şu.Malum takımın başkanı Denizliye teklif ediyor.Bizimkiler de bunu duyunca onlarda teklif ediyor.Denizli kabul ediyor.

Şimdi ispatlayacakları olay o.Kayıp 1 milyon dolar olayı o.Gelip Galatasaray şike yapmış sizde şikecisiniz demek kolay.

Ne yapsalardı ? eyvallah çekip bu olaya göz mü yumulsaydı ? Hakkımızı almak için haksızlık yaptık biraz öyle oldu.Ha bu şikeyi meşru kılmaz o ayrı konu.

Bizimkiler adam gibi topunuzu oynayın diye şike yapıyor, bazıları yatın diye şike yapıyor.

Hepsini geçtim küme düşmemeyi son yarım saat kala garantilemiş takımı adı bile konulamayacak kadar büyük bir camia(!) yenemiyor.

Şike davası çıkana kadar malum adam neden hiç bu maçla ilgili ağzını açmadı ? kendinin de yanacağını biliyordu.

Ne zaman şike davası patlak verdi, adam ben yandım herkes yansın diye her şeyi gündeme getirmeye başladı.

Bu adama komplo kuruldu mu ? Bence de evet.Fakat kimse olmayan bir şeyden dolayı iftira etmedi.Üstü kapanan şeylerin üstünü açıverdiler oda kabak gibi ortaya çıktı.

• 6 aylık başkanlığını yap çek git. ünal aysal bile bu konu hakkında 4 yıldır bu kadar konuşmadı

ayrıca başkan böyle dedi diye neden bizim şike deme hakkımız olmuyormuş? ünal aysal size şikeciler derken vardı da ünal aysal gidip bu adam gelince mi bu hakkı kaybettik?

bizde başkana saygı vardı, ona bağlı kalıp itaat etmek zorunda değiliz. öyle olsa bizde de bir adam gelip 20 yıl başkanlık yapabilirdi, ama o anca başka kulüplerde olur
  • Forza UNAL AYSAL ...

Cok soyledik , çok arariz diye ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2. dedem sensin büyük başkan
  • Ya Duygun Hoca sen bırak komployu momployu şu takıma bi forvet al kirala bir şeyler yap gözünü sevim.Aziz Yıldırım`ın ya da FenerBahçe`nin avukatı mısın sen anlamadım ki.
  • 2006 yı bir şekilde kendine yontarak aklamayı becerebilmişsin,bizimkiler oynayın diye para verdiler,malum takımın başkanı denizliye bize yatın diye teklif etti diyerek.Ama denizli sizinkini kabul etmiş,bizimkini etmemiş.Peki siz Fenerbahçeden önce mi teklif ettiniz,yoksa sonra mı ?Fenerbahçe maç içinde teklif etmiştir bize yatın diye çünkü maçtan önce teklif etmez,denizli küme düşmemeye oynuyor.Sizinkilerde maçtan önce etmiştir,çünkü denizli puan veya puan almaya oynayacak,bu durumda amaçları sizinle paralellik gösteriyor.Fenerbahçe de maç içinde teklif edince Denizliler Galatasaray'a önceden söz verdikleri ve parayı aldıkları için bunu reddediyorlar.

Ha buna rağmen;Aziz Yıldırım 2011 de şike yapmıştır,bu muhakkak.Ama hiç kimse benim tarihimde şike yoktur,110 yıllık tarihimizde hiç kirli iş yoktur demesin.
  • Yazık GS taraftarına yapma bunu Duygun Hoca. Yediremiyorlar
  • Galatasaray başkanı olarak görmüyorum bu 1
    Ünal Aysal şike var diyince kabullenemeyen fb liler, komplo yapıldı diyen birini onaylaması da çok ironik işinize hangisi gelirse kazı o tarafa tutunda yanmasın...
    sen istersen aksaraya bilmem nereye 13423423 kez ziyaret et hiçbir yararı olmaz bu yöneticiler ve başkanlar yandaşlarını düşünüp kişisel oynuyorlar kişisel servetlerine servet katmak için gs kullanılıyor umarım biran önce mayıs olur da adam gibi siyasi bir ağızdan konuşmayan

işi gücü sadece gs başarısı ve ekonomisi olan şirket gibi bir takımı yönetecek temiz bir adam gelir adnan öztürk'ü %90 garanti başkan olarak görüyorum ama umarım böyle biridir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Forza UNAL AYSAL ...

Ünalında sahibi derin galatasaray duygun yarsuvatın da.. Sadece uslupları farklı.. yaptıkları işler aynı..
  • bu daha ilk geldiği hafta amacını belli etmişti.
  • Dedeye sahip cikalim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Forza UNAL AYSAL ...

neyini arayacan o hainin
  • Brezilya dizisini geçti Türk futbolu. Hadi diyelim ki komplo, sana mi düşer gs baskani olarak bunu soylemek

• Yakında GS'nin de tapeleri çıkar diyebilir miyiz? O tapelere de komplo demek için zemin hazırlıyor.
  • Aynı aziz ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi. Ben şike yapmadım demedi hiç bir zaman. Adam artık Galatasarayın içine kadar sızdı. Sözde Galatasaray başkanı adam azizi azizden çok savunur oldu. Bu adam bu kafayla mayısa ancak karacaahmette girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Alp Yalman'a kızıp bu derin Galatasaray üretimi adama destek çıkmıştınız...

Alp Yalman da aynı kafadaydı. Sadece o seçimlerden önce aziz hakkında iyi niyetlerini sununca seçilemedi ama bunda karşı taraf hakkında tek bir yorumumu olmamıştı. Taraftar o yüzden Alp Yalmanı istemedi, bu adam karşıdır herhalde dedi ama bu da ondan beter çıktı. Seçildikten sonra konuşmaya başladı..
  • Galatasaray tarihinin 2 yüz karası;
    1- Adnan POLAT
    2- Duygun YARSUVAT

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet92

Galatasaray tarihinin 2 yüz karası;
    1- Adnan POLAT
    2- Duygun YARSUVAT

sonu AT ile bitenler kötü başkan diyebilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

http://www.cnnturk.com/haber/spor/futbol/duygun-yarsuvat-fenerbahceye-komplo-yapildi?utm_content=buffercccf8&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Duygun Yarsuvat: "Fenerbahçe'ye komplo yapıldı"

"AZİZ YILDIRIM'A KOMPLO YAPILDI"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şike davası ile ilgili açıklamalar yapan Yarsuvat şunları söyledi:

"Fenerbahçeliler'in dediklerini okuyun. Aziz Yıldırım'ın mahkemede dediklerine okuyon. 'Bunu bana yapanlar cemattir' diyor. En son duruşmada da dedi. "Demek ki Aziz Yıldırım'ı cemaatin bir komplosu bu hale getirdi. Komployu Kim yaptı... Cemaatçi polisler yaptı. Cemaatçi polisler sadece Aziz Yıldırım'a yapmadı. Balyoz gibi bir davayı yarattı. Sahte deliller üreterek, kendi bilirkişileri vasıtasıyla değerlendirerek davalar açtı. Bunların büyük bir kısmı yüksek rütbeli subaylardı. Amaçları orduyu ortadan kaldırmaktı, nitekim başarılı oldu."

Bu açıklamalardan sonra Galatasaray Başkanı da kumpas/komplo diyorsa artık Sizlerinde ŞİKE demeniz anlamsızdır.
    Gerçi içinizdeki pek çoğunuz bu davanın normal bir dava olmadığının farkındaydı da sırf fb zarar görsün diye kumpasçılarla birlik oldunuz.

"sizin adamınız gol dedi"

mahelle maçından mı çıktın geldin.

• Valla bu adam başa geçtiğinden beri Galatasaray'ın başında şu var demedim. Yok gibi bişey. Ki zaten gelmeden önce de bu tip açıklamalar yapıyordu. Az çok kimlere yakın olduğunu herkes biliyordu. Hayır bide koyun hesabı başkan ne derse omu olacak. Tuhafsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.