Şimdi Ara

Duygusuzum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baştan söyliyim 17 yaşındayım.yazdıklarımı ona göre değerlendirin.bu bahsediceğim durum ergenlik yüzünden de olabilir aslında.

neyse ben ciddi anlamda duygusuzum ve kendimi bildim bileli böyleyim.yaklaşık 7 yıl önce dedem vefat etti mesela.gram üzüldüğümü hatırlamıyorum.3 hafta önce okuldan en iyi anlaştığım öğretmen vefat etti.yine hiç bi üzüntü duymadım.ilk duyduğumda nabalım zamanı gelmiş dedim.
    iyi bi olay olduğunda sevinemiyorum.sevinsemde 5 saniye sonra eski halime dönüyorum.sinirlenemiyorum kızamıyorum.biriyle tartışırken yüzüme küfretse içimden en ufak sinir veya karşılık verme isteği geçmiyor.

aşık olduğumu hiç hatırlamıyorum.kızlara genelde sıkılana kadar takılıyorum.mesela biriyle yakınlaşıyorum sıkılınca başkasına geçiyorum.şu anda takıldığım kız mesela benim tam kafa dengim.ve ciddi anlamda güzel.uzun boylu falan.ama icimden geçen hiç bi duygu yok.

ailevi sorunlarım yok buna neden olabilicek bi olay benim bildiğim yok neden böyleyim anlayamadım.

• dexter terk
  • Sıkılmak bir duygu değil mi?

saçmalıyorda olabilirim.
  • bulundugun ortam, yaptigin is ile ilgili olmayan gereksiz onlarca dusunce geciyormu kafandan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

bulundugun ortam, yaptigin is ile ilgili olmayan gereksiz onlarca dusunce geciyormu kafandan?

evet tam olarak bu dediğin durumda var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

bulundugun ortam, yaptigin is ile ilgili olmayan gereksiz onlarca dusunce geciyormu kafandan?

Alıntıları Göster
    dexter izleme çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

dexter izleme çok

Alıntıları Göster
    Sadece kafan 7 senedir karışık sonuç bu, hiç bir yere aklını veremediğin için duyguda hissetmiyorsun oysaki bunlar hep yanımızda. Aşmalısın bu sorunu bana sorarsan tam yaşın.

Edit: 7 sene dedim bu daha uzun sürede olabilir zamanın bir önemi yok tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcl -- 11 Temmuz 2012; 3:05:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hah iste duygusuz degilsin zihnin gereksiz onlarca seyle mesgul oldugundan yasadigin an ile pek de bi alakan olmuyor.
    ben 25 yasindayim ve bu durum bendede var.
    kulaklarimda surekli cinladigi icin iyice yoruluyor beynim, olu balik gibi bakiyorum genellikle.
    istemsizce aklina giren o gereksiz dusuncelerden siyrilabilmenin yolunu ariyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

dexter izleme çok

Alıntıları Göster
    Aynısı bende var birebir aynı nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adcl

Sadece kafan 7 senedir karışık sonuç bu, hiç bir yere aklını veremediğin için duyguda hissetmiyorsun oysaki bunlar hep yanımızda. Aşmalısın bu sorunu bana sorarsan tam yaşın.

Edit: 7 sene dedim bu daha uzun sürede olabilir zamanın bir önemi yok tabiki.

Alıntıları Göster
    Olur öyle bazı bazı.
  • quote:

arkadaşlar baştan söyliyim 17 yaşındayım.yazdıklarımı ona göre değerlendirin.bu bahsediceğim durum ergenlik yüzünden de olabilir aslında.

neyse ben ciddi anlamda duygusuzum ve kendimi bildim bileli böyleyim.yaklaşık 7 yıl önce dedem vefat etti mesela.gram üzüldüğümü hatırlamıyorum.3 hafta önce okuldan en iyi anlaştığım öğretmen vefat etti.yine hiç bi üzüntü duymadım.ilk duyduğumda nabalım zamanı gelmiş dedim.
    iyi bi olay olduğunda sevinemiyorum.sevinsemde 5 saniye sonra eski halime dönüyorum.sinirlenemiyorum kızamıyorum.biriyle tartışırken yüzüme küfretse içimden en ufak sinir veya karşılık verme isteği geçmiyor.

aşık olduğumu hiç hatırlamıyorum.kızlara genelde sıkılana kadar takılıyorum.mesela biriyle yakınlaşıyorum sıkılınca başkasına geçiyorum.şu anda takıldığım kız mesela benim tam kafa dengim.ve ciddi anlamda güzel.uzun boylu falan.ama icimden geçen hiç bi duygu yok.

ailevi sorunlarım yok buna neden olabilicek bi olay benim bildiğim yok neden böyleyim anlayamadım.

Ergenlik desem çok genel kaçmaz dimi :) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

quote:

arkadaşlar baştan söyliyim 17 yaşındayım.yazdıklarımı ona göre değerlendirin.bu bahsediceğim durum ergenlik yüzünden de olabilir aslında.

Ergenlik desem çok genel kaçmaz dimi :) ?
    @adcl

hocam diğer arkadaşta sizle nerdeyse aynı şeyi söylemiş.ama sorun bunu nasıl aşarım?

@ayanozer

banada genelde bayık baktığımı söyler arkadaşlarım.insanlarla konuşurken 1-2 cümleden sonra kopuyorum konuşmadan ve genelde evet evet deyip saçma saçma gülümsüyorum.okulda mesela bi soruyu anlamadığım için hocaya soruyorum.bana özel anlatırken bile 2 cümleden itibaren kopuyorum ortamdan bişey anlamadan geçiyor yine.

@YoLCu_05

aslında yazıdada yazdım en basit açıklamada olsa nedeni buda olabilir.

• duygusal adam konuya bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil Ibrahim Hoca

duygusal adam konuya bekleniyor
    Duygusal-Adam'ı bul forumda , ondan yardım almaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

dexter terk

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Alıntıları Göster
     Duygusuzum

• ayni durumdayim
    ergenlikten oldugunu zannetmiyorum

kisaca tas kalplisin
    annem bana ogle der
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

ayni durumdayim
    ergenlikten oldugunu zannetmiyorum

kisaca tas kalplisin
    annem bana ogle der
    duygusuz-adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

ne güzel işte bizim gibi günde 3 posta ağlamandan iyidir valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: knab

ne güzel işte bizim gibi günde 3 posta ağlamandan iyidir valla.

bu durumdan ciddi anlamda sıkıldım ama. ben aşık falan olmak istiyorum arkadaş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.