Şimdi Ara

Sevgilimi aldattım pişmanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzatmadan konuya giricem aldattığım kişi eski sevgilim zorunlu olarak ayrılmak zorunda kalmıştık aslında unutmuştum ama bugün buluşmak istedi buluştuk eskilerden açıldı konular felan sonra ne olduysa oldu öpüştük felan işte seni unutamadım felan dedim o an ki gazla anlıycagınız b.ka batmış haldeyim şimdide şuanki sevgilimle ayrılmamı ve tekrar birlikte olmamızı istiyo ama ben böyle bişey yapamam anlıycagınız herşeyi mahvettim gibi bişey biliyorum çok büyük hata yaptım ama sizden akıl bekliyorum yardımcı olun lütfen napmalıyım?

• Eskiye don derim sucunu hafifletir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseli yıllarımı hatırladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kalbini değil aklını dinle.Şu andaki sevgilinin yerine koy kendini.Onun durumunda olmak ister miydin_?
    Ayrıca kendinden utanmalısın .
  • Neyse ban yemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 6 Ağustos 2014; 22:41:04 >
  • Ben böle bir şey yapsam ikisinden de ayrılırdım. Çünkü onları hak etmediğimi düşünürdüm. Buna benzer bir olay yaşamıstım. İkisinden de ayrılmıştım. Çünkü onları hak edecek kadar iyi bir insan olmadıgımı anlamıştım...
  • emin ol eski kız arkadaşın senden intikam almak istiyor.. yarın buluş onunla ve deki sevgilimden an itibariyle ayrıldım.. allah belanı versin tuzağa düştün haha demezse en adi şerefsizim o derece ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ailemi Affettim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.