Şimdi Ara

SEVGİLİM BENİ KUZENİMDEN KISKANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşındayım 16 yaşında kız bir kuzenim var, benimle konuşurken sürekli bebeğim aşkım canım cicim falan diyor, küçücük kız bende takmıyorum, geçen facede kuzenımle konuşmalarımızı görmüş benim kız, deliye döndü fıttırdı, bu nasıl sana böyle der bu nedirböyle flaan, dedim ya küçücük kız boşver takma dedim hem akrabamız dedim bişey olmaz dedim, ya baslarım akrabasına küçüklüğüne 16 yasına gelmıs kocaman kız olmus öyle konuşması normal degıl dedi baya bi kızdı, uyar şu kızı yoksa ben yapacağımı bilirim ona dedi, ben şimdi küçücük 16 yasında kızı nasıl uyarayım, kuzen bidaha bana bebegım canım deme dersem kırılır üzülür gibime geliyor soğukluk olacak gibi hissediyorum, sizce ne yapmalıyım bu durumda sonuçta akrabam ben anlayabiliyorum şakadan diyor bebegım canım dıye ben hiç öyle demıyorum sureklı ismiyle hitap ediyorum , sizce ne yapmam lazım benim uygun bi dille nasıl söylenir ki

• Senin küçücük kız dediğinin kızı olur, sevgilin haklı biraz çeki düzen hareketlerine.
  • konu dışı özel daha ciddi demişlerdi
  • hocam kusura bakma ama 16 yaşındaki kız küçücük kız değildir. Onu ciddi bir şekilde uyarmalısın
  • o yaşlardaki kızların 23-28 yaş erkeklere ilgi duyması cok sık rastlanan bir olay...

benimde başımdan geçmedi değil....

o yüzden kızı uyarmalısın ve arana mesafe koymalısın. unutma o şu an ergen.
  • 20 yasinda agac dali gorse yavsar dostum ergen o uyarmalisin
  • nasıl uyarmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum onu kırmadan halletmeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kız arkadaşınla ciddi düşünmüyorsan bir kız için akrabanı üzmeni tavsiye etmem ama eğer kız arkadaşınla ciddi düşünüyorsan ben bununla evlenirim diyorsan akraban olan kıza git de sevgilim bana aşkım canım demeni kıskanıyor lütfen daha anlayışlı olurmusun falan de samimi şekilde o da anlar herhalde 16 yaşında gelmiş
  • Kısa yoldan empati yap. Sevgilinin 16 yaşındaki erkek kuzeni onla canımlı cicimli konuşsa hoş olur mu ?
  • ona söylemen gereken sözler şunlar,

yaşına göre davran. ben senin yaşıtın değilim, aramızda 7 yaş var, sen lazımlık kullanıyorken ben kız tavlıyordum vs vs...

neden mi? o yaşlardaki kızlar kendilerini genç bayan olarak görürler. çocuk olduklarını ona hatırlatmalısın. ana mesaj bu olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

ona söylemen gereken sözler şunlar,

yaşına göre davran. ben senin yaşıtın değilim, aramızda 7 yaş var, sen lazımlık kullanıyorken ben kız tavlıyordum vs vs...

neden mi? o yaşlardaki kızlar kendilerini genç bayan olarak görürler. çocuk olduklarını ona hatırlatmalısın. ana mesaj bu olmalı...

Cok agır bence
  • Adam ciddi soruyor verdiğiniz cevaplara bakın. Bizde seviyoruz konu dışında geyik yapıp takılmayı ama burası konu dışı özel abi düzgün cevap verip görüş paylaşacaksanız paylaşın yoksa konu dışında geyik yapılacak tonla konu var oraya gidin..

Bana sorarsan kız arkadaşının tavrı da kuzeninin tavrı da yanlış. Kuzeninin tavrı seni çok seviyor oluşundan, hiç 16 yaşına gelmiş kocaman kız olmuş falan değil. büyük ihtimalle 23 yaşında olup konuştuğu tek erkek sensindir. Ve senin aileden oluşunu da ayrı güzel güvenli buluyordur. Aile dostlarımın bana kıyasla yaşça küçük kızlarıyla böyle dialogları bende yaşadım. ( bu arada belirteyim yaşıtız ). Tamamen samimiyettendi bana atılan mesajlar. Sevimli ama saçma birşey. Biraz büyüse değişecek kesin. Ama bana sorarsan senin ondan 7 yaş büyük kuzeni olarak onun konuşmalarına tatlı dille yol vermen gerekiyor. Kıracak birşey yapma, Kuzi olmuyo bak öyle aşkım :) falan de.

Kız arkadaşının ise biraz anlayışsız davrandığını düşünüyorum, bir fikir sahibiyse belirtsin, bir kuzenin mesajından delirip fıttıracak kızdan daha çekeceğin çok benden söylemesi. Kuzeninin attığı mesaja verdiği tepki, tamam açıklanır, ya ilerde bir iş arkadaşınla senin hiç umursamadığım masum bir dialog, ozaman nasıl bir tepki verecek. 5 yıllık ilişkiyi sonlandırmış biri olarak konuşuyorum bu durum ilerde sıkıntı yaratabilir, eğer uzun vadeli düşünüyor isen...

Umarım bi abi tavsiyesi ayağında olmamıştır yazdıklarım, düşündüklerimi söylemek istedim. Kuzen tavsiyesi diyelim

• Kuzenin alışkanlıktan öyle diyor seni sevgilisi olarak gördüğünü mü sanıyorsun.
    Sevgilininde kıskanması normal(Bence.. benimkide kuzenlerimden kıskanıyor)
  • Kuzenin işi abartmış. Aşkım, bebeğim falan ne öyle. 16 yaşta hiş küçük değil. 2 sene sonra reşit olacak. Kocaman kız. Güzelce uyar kuzenini. Kız arkadaşın haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Adam ciddi soruyor verdiğiniz cevaplara bakın. Bizde seviyoruz konu dışında geyik yapıp takılmayı ama burası konu dışı özel abi düzgün cevap verip görüş paylaşacaksanız paylaşın yoksa konu dışında geyik yapılacak tonla konu var oraya gidin..

Bana sorarsan kız arkadaşının tavrı da kuzeninin tavrı da yanlış. Kuzeninin tavrı seni çok seviyor oluşundan, hiç 16 yaşına gelmiş kocaman kız olmuş falan değil. büyük ihtimalle 23 yaşında olup konuştuğu tek erkek sensindir. Ve senin aileden oluşunu da ayrı güzel güvenli buluyordur. Aile dostlarımın bana kıyasla yaşça küçük kızlarıyla böyle dialogları bende yaşadım. ( bu arada belirteyim yaşıtız ). Tamamen samimiyettendi bana atılan mesajlar. Sevimli ama saçma birşey. Biraz büyüse değişecek kesin. Ama bana sorarsan senin ondan 7 yaş büyük kuzeni olarak onun konuşmalarına tatlı dille yol vermen gerekiyor. Kıracak birşey yapma, Kuzi olmuyo bak öyle aşkım :) falan de.

Kız arkadaşının ise biraz anlayışsız davrandığını düşünüyorum, bir fikir sahibiyse belirtsin, bir kuzenin mesajından delirip fıttıracak kızdan daha çekeceğin çok benden söylemesi. Kuzeninin attığı mesaja verdiği tepki, tamam açıklanır, ya ilerde bir iş arkadaşınla senin hiç umursamadığım masum bir dialog, ozaman nasıl bir tepki verecek. 5 yıllık ilişkiyi sonlandırmış biri olarak konuşuyorum bu durum ilerde sıkıntı yaratabilir, eğer uzun vadeli düşünüyor isen...

Umarım bi abi tavsiyesi ayağında olmamıştır yazdıklarım, düşündüklerimi söylemek istedim. Kuzen tavsiyesi diyelim

yorumun için teşekkürler ama şimdide aklıma şöyle bişey geldi ben bu kızla ciddi düşünüyorum 6 senedir çıkıyoruz çocukluk aşkıyız, yani evlenicez buyuk ıhtımalle ama ilerde akraba olacaklar kuzenımle sureklı bı sogukluk akraba problemı olur mu acaba yada cahildik ozamanlar geldi geçtı deyıp konuyu kapatırlar mı

• henüz ergen, kırmadan uyarmalısın yoksa o çocuk ileriye de gidebilir yani kendi kendine hayaller kurup düşüncelere kapılabilir. Ben senin abinim vs. bu tarz kelimelerden hoşlanmıyorum gibi cümleler ile uyarabilirsin, uyarmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

nasıl uyarmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum onu kırmadan halletmeliyim

öyle bodoslamadan sevgilim kıskanıyo deme öyle şeyler falan dersen kızın da zoruna gider

yapacağın şey ben senin abinim biraz saygılı ol face de görenler yanlış anlayacak dışarıdan farklı görünüyoruz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk
    yorumun için teşekkürler ama şimdide aklıma şöyle bişey geldi ben bu kızla ciddi düşünüyorum 6 senedir çıkıyoruz çocukluk aşkıyız, yani evlenicez buyuk ıhtımalle ama ilerde akraba olacaklar kuzenımle sureklı bı sogukluk akraba problemı olur mu acaba yada cahildik ozamanlar geldi geçtı deyıp konuyu kapatırlar mı

Kızlar fil gibidir hacı, gururunu incittiğiniz hiçbir olayı unutmazlar, en umulmadık anınızda önünüze buz gibi yemek gibi sunarlar. Şimdiden bu pürüzleri ortadan kaldırmaya bak sen, hiç belli olmaz bunu bahane edip işleri sarpa sardırabilir bile.
  • bulunsunn
  • 16 yaşındaki kız sana böyle davranıyorsa masum olmaya da bilir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.