Şimdi Ara

Sevgilim en yakın arkadaşımı kıskanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1 ay önce yeni bir kızla tanıştım suan çıkıyoruz ama benim 4 seneden beri dostum olan kız arkadaşım var sürekli onla konuşuyorum buda kıskanıyo tabi trip falan atıyo ama 4 senelik dostumu satmak istemiyorum bi yanda aşık olduğum kız diğer yanda 4 senelik dostum ? sizce ne yapmalıyım..

• Up up up
  • kızla erkek dost olamaz kız haklı
  • kizla erkek dost olmaz kiz hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyleri yaşadım sevgilin 2 gün sonra gider dostum. O 4 yıllık arkadaşın hep seninle

• Ben olsam dostumu seçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Aynı şeyleri yaşadım sevgilin 2 gün sonra gider dostum. O 4 yıllık arkadaşın hep seninle

adam haklı. dinle sonra pişman olursun söyleyeyim, ne kdar değişmez desen de değişir o sevgili dediğin. tavrını koy açıkla böyle böyle arkadaşım diye he işine gelmiyorsa da arkadaşını seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlarla arkadaşlık kurulamayacagini zaten yukarıda belirtmişler.Ha siz istisnai bir durum olabilirsiniz ama 4 yıllık arkadas 1 aylık kıza satılmaz bence.Hem dostunuz ne kadar samimi bilemem ama burada 8-9 yıllık iliskilerin kızların aldatması ile bittiğini gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 1 Nisan 2014; 23:42:38 >
  • dost haklı kızla erkek olmaz kız
  • Kız haklı

• Daha ilk aydan... Sevgili gider o dostların yeri dolmaz sonra pişman olursun haberi olsun
  • Dost

• quote:

Orijinalden alıntı: yourock01

Beyler 1 ay önce yeni bir kızla tanıştım suan çıkıyoruz ama benim 4 seneden beri dostum olan kız arkadaşım var sürekli onla konuşuyorum buda kıskanıyo tabi trip falan atıyo ama 4 senelik dostumu satmak istemiyorum bi yanda aşık olduğum kız diğer yanda 4 senelik dostum ? sizce ne yapmalıyım..

5 yıllık arkadaşım ile sevgili oldum.

Hani sadece bi fikir
  • O 4 yıllık arkadaşın seni bir sevgili bulduğu an satar sen tadını çıkar sevgilinin.
  • hangisiyle yatma şansım yüksekse onu seçerdim
  • Erkekten kız arkadaş olmaz satma 4 senelik sevgilini

• Arkadaşını sattığını duyarsam çok feci kayarım arkandan haberin olsun hassasım bu konu da

• olur olur
  • kızla erkek dost olamaz kız haklı

• Şöyle düşün, kız arkadaşın 5 senedir tanıdığı erkekle sürekli konuşsa vs vs sende bunu öğrensen "Nolcak yaa kankasımı" diceksin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.