Şimdi Ara

SEVGİLİM BENİ KUZENİMDEN KISKANIYOR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kskleeeda

sevgilinin özgüeni yerlerde

Kıskandığı için mi ?
  • Benim bizzat dayısıyla evlenen arkadaşım var ben size onu da getiricem rahat olun
  • açıkçası kuzenini masum görmüyorum.o yaşlarda kızlar sırf daha olgun diye hiç olmadık adamlara bile ilgi duyarlar.sende kuzenin için olmadık adamsın.benimde kuzenlerim var, çok şakalaşırız, takılırız birbirimize ama hiçbiri bana aşkım, canım, cicim, bebeğim demez.ayrıca 16 yaşındaki kız küçücük çocuk değildir, hani 2 sene sonra reşit olacak, çocuğu olsa kanunen kimse sesini çıkaramaz kıza ki istese şimdi bile çocuğu olur.yani tehlikeli sularda yüzüyorsun, o kız şöyle bir 20 yaşına geldiğinde şu an hissettiklerinden utanacak ve nasıl böyle şeyler düşünebilmişim diyecek ama şu an olabilecek şeyler senin 6 yıllık ilişkini bitirir ve bu sefer kız arkadaşın seni hatırladığında tam bir hayal kırıklığı olduğunu ve seninle onca yılı geçirmenin nasıl vakit kaybı olduğunu düşünecek.

seçim senin.ya kuzenini ciddi bir şekilde (sakın şakayla karışık bir şeyler deneme) uyarırsın bu konuda yada 6 yıllık ilişkinden olursun hepsi bu.

• Kız arkadaşın zerre kadar haklı.
    Ben öyle görsem bende kızardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

o yaşlardaki kızların 23-28 yaş erkeklere ilgi duyması cok sık rastlanan bir olay...

benimde başımdan geçmedi değil....

o yüzden kızı uyarmalısın ve arana mesafe koymalısın. unutma o şu an ergen.

peki sizin hoşlandığınız erkek sizi uyardı mı ?
    yoksa kendiliğinden mi geçti hisleriniz ?

bence kızı uyarmamalısın, benim kuzenimin 6 yıllık ilişkisi var oda bana aşkım falan diyor bunda yadırganacak bişey yok kız arkadaşın paranoyak malesef...
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    1. si kız değilim

arkadaşımın kardeşi bana karşı aşık olduğunu sanan hislere kapılmıştı. dediğim gibi ergenlik ateşi, arana biraz mesafe koyuyorsun, birazda kötü davranıyorsun geçiyor.
  • kıskandığı için değil kendinden yaşça çok küçük bir kızı hatta kız çocuğunu kıskandığı için hemde akrabası
  • beş parmağın beşi birmi, hayır, her insan da kabul edecek yada etmeyecek diye kural da yok, her insan farklıdir, ben olsam aynı durumda, uyarırım, ikaz ederim, sonuçta ilişki içerisindesin. Benim düşüncem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Benim bizzat dayısıyla evlenen arkadaşım var ben size onu da getiricem rahat olun

• Adam gibi konuş qnq başka yolu yok. Bu arada sevgilin kıskanç mı baya? Eğer öyle ise işi zor.
  • Kuzeniyle evlenen eleman vardı dhde onun konusu geldi aklıma
  • Bence gidip tatlı bir dille uyarmalısın .

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Kız arkadaşın zerre kadar haklı.
    Ben öyle görsem bende kızardım.

Zerre kadar haklı
  • khalef kullanıcısına yanıt
    wow bölümü bitti aile meselelerinedemi el attın :)
  • hocam ne sen kuzenini uyarıcaksın aslında ne de kuzenin böyle konuşmayı kesicek burda iş sevgilinde bunu hoşgörmesi gerek bence yani kaç yaş fark var aranız da bu bir ikincisi akraban kuzenin yani bence kız arkadaşının olgunluk seviyesi düşük...
  • o bişi mi la benimki :D kızımız olmasın kıskanırım diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

ona söylemen gereken sözler şunlar,

yaşına göre davran. ben senin yaşıtın değilim, aramızda 7 yaş var, sen lazımlık kullanıyorken ben kız tavlıyordum vs vs...

neden mi? o yaşlardaki kızlar kendilerini genç bayan olarak görürler. çocuk olduklarını ona hatırlatmalısın. ana mesaj bu olmalı...

7 yaş farkı normal :) çok da abartı değil

kız gerçekdende kötü niyet olmaksızın öyle konuşuyorda olabilir boşa kalp kırmaya üzmeye ne gerek var, daha az görüşürsün olur biter.

bu arada sevgilin için konuşuyorum fazla kıskanç galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

wow bölümü bitti aile meselelerinedemi el attın :)

bakma sen benim postlarımın %90ının wow forumunda olduğuna
  • Suçu kız arkadaşına at, kız arkadaşım konuşmalarınızı görmüş ve hoşuna gitmemiş böyle benle bu şekilde konuşmazsan sevinirim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence adam haklı.
    Böyle kızlar yakında adamın annesi yada kız kardeşini de kıskanmaya başlayabilir. Çünkü belli ki kızda ne özgüven ne de aile kavramı var.
  • Kız arkadaşının tavrı normal hocam, kuzeninin niyeti kötü değilse bile sıkıntı yani. Senin durumla tam olarak alakası yok ama inci sözlükte kuzenlerini arzulayan o kadar adam var ki, ben de artık kız arkadaşımın kuzenlerine potansiyel sapık gözüyle bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.