Şimdi Ara

.:DUYURU:.(ttnet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstemleri dışında 0592’li numaraları arayan müşterilerimizin dikkatine!

İnternette dolaşırken bazı sitelerden yüklenen yönlendirici program paketleri ile telefon hatlarınız üzerinden kontrolünüz dışında 0592’li numaralara (ki bu numara yalnızca hücresel ağların kapsama alanı dışındaki bölgelerde haberleşme ihtiyaçlarını uydu üzerinden karşılamak için tahsis edilen numaradır) bağlantılar yapılabilmektedir.

0592’li numaralar, Mobil Haberleşme Operatörü olan Globalstar Avrasya A.Ş.’ne ait numaralar olup, anılan firma ile Şirketimiz arasında Telefon Şebekesinden (PSTN) Uydu Şebekesine (GMPCS) trafik aktarımına dayalı arabağlantı sözleşmesi kapsamında bir ilişki mevcuttur.

Bu tür istem dışı aramaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusunda anılan firma, Şirketimiz tarafından uyarılmış ve bu konudaki şikâyet dilekçeleri sektörde düzenleyici otorite olan Telekomünikasyon Kurumu’na aktarılmıştır.

Şirketimizle hiçbir ilişkisi bulunmayan bu tür aramalardan kaynaklanan şikâyetlerin Telekomünikasyon Kurumu’na aktarılması gerekmekte olup, İnternet üzerinden indirilebilen ve ücretsiz olan Anti-Dialer programları sayesinde bu tür izinsiz aramalar engellenebilir.

Alıntıdır
    www.ttnet.net.tr

• Şimdi başımıza bir de bumu çıktı. Hangi anti-dialer programı indirmek gerekiyor acaba. Normal bir firewall programı bu işi görür mü?
  • adsl kullanıcılarını etkilemez
  • ben bir gün internete bağlanacaktım bağlantı da kullanıcı adım yerine bir ip ve şifremin yerinde daha uzun birşey var dı o ne olabilir arkadaşlar sonra herşeyi yeniden kurmuştum??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmd.exe -- 7 Şubat 2006 18:31:07 >
  • Bunu da yeni gördüm arkadaşlar: (konuyla alakasız oldu ama)
    http://www.sms.turktelekom.com.tr/fsms_subscriberportal/html/tr/genel.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Bunu da yeni gördüm arkadaşlar: (konuyla alakasız oldu ama)
    http://www.sms.turktelekom.com.tr/fsms_subscriberportal/html/tr/genel.htm

ilginç bişey valla çözemedim ama telecoma güvenesim gelmiyo kotadan düşürmesin sakın
  • olur mu olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet yeni abonelik
    5 yıl önce açıldı
    TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
    15 yıl önce açıldı
    TT fiber aktivasyon süreci
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herşey olabilir.dikkatli davranmak gerekir.
  • Yıl 2014 türksel faturada 15 tl globalstar avrasya .... 15 tl özel servisi aramışız değişen bişey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.