Şimdi Ara

Düz Boru mu Küçük Susturucu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Katsiz muayeneden geçemezsin. Yani kat her türlü şart. Eger alamıyorsanız egzozcularda ici bosaltilmis vardir ikinci el. Onlardan alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Katsiz muayeneden geçemezsin. Yani kat her türlü şart. Eger alamıyorsanız egzozcularda ici bosaltilmis vardir ikinci el. Onlardan alın.

Hyundai i30 vardı eskiden onun katalizör arızalıydı geçmiştim onunla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Hyundai i30 vardı eskiden onun katalizör arızalıydı geçmiştim onunla

Alıntıları Göster

Siz tamamen sökmekten bahsediyorsunuz. İkisi farkli şey. Ben de yukarıda onu söyledim. Olması şart. Çalışıp çalışmadığına bakmıyorlar zaten.

• quote:

Siz tamamen sökmekten bahsediyorsunuz. İkisi farkli şey. Ben de yukarıda onu söyledim. Olması şart. Çalışıp çalışmadığına bakmıyorlar zaten.

Alıntıları Göster

Olur mu öyle şey senin dediğin görünüm amaç görünüm değil arabanın egzoz emisyon değerleri senin dediğin gibi olsa herkes 200 liraya kat görünümünde susturucu alır takar

• quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Olur mu öyle şey senin dediğin görünüm amaç görünüm değil arabanın egzoz emisyon değerleri senin dediğin gibi olsa herkes 200 liraya kat görünümünde susturucu alır takar

Alıntıları Göster

Eğer değişmesiyse, ki değiştiğini sanmıyorum, egzoz pulunu dışarda yaptırabiliyorsunuz. İlla pulu tuvturkden almasina gerek yok. İlk defa araç kullanmıyoruz hocam. Kaç kez katsız 60lik 100luk egzozu bırakın komple sistemle gecmisligim var. (İçi bos kat) egzoz pulunu disardan alirsan muayenede sadece olup olmadığına bakılıyor. Hatta ben arabalarima egzoz yaptırırken kat kismini sokulur takilir yaptırıyorum. Muayenede de duz boru kismini soker ici bos kati takarim gecerim sonra yine o kismi soker duz boruyu takarim. Sizin dediginiz gibi olsa asıl, 5k 10k lik egzoz sistemi olan araclar her seferinde komple egzoz sistemini mi sokecek :) uzun süredir egzoz vs yaptirmasam da bu sekilde yapip gecerdim, gecerdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 13 Ekim 2020; 19:9:7 >

• quote:

Eğer değişmesiyse, ki değiştiğini sanmıyorum, egzoz pulunu dışarda yaptırabiliyorsunuz. İlla pulu tuvturkden almasina gerek yok. İlk defa araç kullanmıyoruz hocam. Kaç kez katsız 60lik 100luk egzozu bırakın komple sistemle gecmisligim var. (İçi bos kat) egzoz pulunu disardan alirsan muayenede sadece olup olmadığına bakılıyor. Hatta ben arabalarima egzoz yaptırırken kat kismini sokulur takilir yaptırıyorum. Muayenede de duz boru kismini soker ici bos kati takarim gecerim sonra yine o kismi soker duz boruyu takarim. Sizin dediginiz gibi olsa asıl, 5k 10k lik egzoz sistemi olan araclar her seferinde komple egzoz sistemini mi sokecek :) uzun süredir egzoz vs yaptirmasam da bu sekilde yapip gecerdim, gecerdik.

Alıntıları Göster

O eskidendi.

Simdi egzoz muayenesini tam olarak yapmayan isletmeye 45 bin, personele ise hapis cezasi ile yargilama mevcut.

Egzoz muayanesiz denetime girerseniz 1500 lira cezasi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

O eskidendi.

Simdi egzoz muayenesini tam olarak yapmayan isletmeye 45 bin, personele ise hapis cezasi ile yargilama mevcut.

Egzoz muayanesiz denetime girerseniz 1500 lira cezasi var.

Alıntıları Göster

Aynen bende bu şekilde biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.