Şimdi Ara

Düz Taban ve İçe Basma sorunu olanlar için hangi Spor Ayakkabı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Düz tabanım ve içe basma sorunum var. Herhangi bir tabanlık kullanmıyorum. Tabanlıktan ziyade sadece ayakkabı kullanmak istiyorum. İçe basma sorunu olanlara yönelik olarak da yalnızca Nike Air Zoom Structure 21 kullandım. Modelin güncel sürümü Nike Air Zoom Structure 23 ve 1.079TL. O yüzden başka marka arayışındayım. Başka marka model önerebilecek olan var mı?

Asics Gel Kayano vb. bazı markalar buldum fakat onlar Nike'dan bile pahalı. Amacım 1 tane almak olsa Nike alırdım, ama sürekli aynı ayakkabıyı giymemek adına farklı renklerde en az 2 ayakkabı alayım diyorum. O yüzden Nike'ın fiyatından daha uygun olan başka marka ve model arayışındayım.

Bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Not: Eğlenme konusu değildir. Lütfen gereksiz mesaj yazmayın. Ne siz kırılın ne de karşınızdaki kırılsın. Teşekkürler.

• Hocam bulursanız benide haberdar edin
  • Hocam beni yanlış anlama ama hem tabanlık kullanmıyorum diyorsun hem de ayakkabı 1079 lira diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Hocam bulursanız benide haberdar edin
    Tabi haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam beni yanlış anlama ama hem tabanlık kullanmıyorum diyorsun hem de ayakkabı 1079 lira diyorsun.

İyi bir tabanlık için özel yaptırmak lazım. Hatta ayakkabıya özel yaptırmak sanırım en iyisi. Ama dediğim gibi farklı ayakkabılar kullanmak istiyorum ve taban ile her ayakkabıda rahat edilebileceğini de sanmıyorum.
  • aynı sorun rez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.