Şimdi Ara

***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
15.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir en kek dönem tabiki, sadece temel bilimlere giriş yapıyosun, bi de sene başı zaten lisenin devamı kiöya ve biyolojidir.dönem iki en ağır dönemlerden biridir anatomi genelde en çok zorlanılan ders olur,vücut sistemleri öğrenilir tam anlamıyla ve ikiyi geçen büyük iş başarmıştır.dönem üç de öğrenilen bu sistemleri bozan durrumları yani patolojileri incelenir ve farmakoloji dersi alınır, ilk iki döneme göre daha yoğun sınav vardır, klinikte ise artık hastanedesindir, 4 de büyük stajlar alınır, staj sonu yazılı ve sözlü sınavlar olur, 5 de yine stajlara devam edilir tabiki bu stajların her biri bi uzmanlık alanı, 6 zaten intörnlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • UP
  • düzceye gitmiştim çok güzel bi şehir. depremden sonra yeniden tasarlanmış şehir ,düzgün ve hoş.yoldan geçerken tıp fak. ı da görmüştüm . inş seneye oraya giderim
  • Hocam şehri sosyallik ve üniversite hayatı olarak değerlendirir misiniz? Tabiki büyükşehirler gibi beklemiyorum ama bilgi almak istiyorum yine de.

• doktoradayııı D kullanıcısına yanıt
    Bi çok eğlencele anlayışına göre yerler var ama nedir, 8-10 tane değil de her eğlenceye yönelik bir kaç yer vardır.üniversite hayatı olarak fakülte içinde kalabiliyo daha çok insan tabi bu sana kalmış bir şey, tabi bunda vize final dönemleri haricinde diğer öğrencilerin yoğun bi şekilde okula gelmeyişi de etkili, eh hak verirsinki diğer bölümler kadar boş vaktin olmuyo zaten

• Up
  • UP

• Up
  • Up
  • Up

• Up
  • Duzce mi bolu mu?
    Cikmis sorular konusunda sikintiniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 29 Temmuz 2016; 13:11:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    1992 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş tıp fakültesi ama 2006 yılında Düzce Üniversitesinin kurulması ile birlikte Düzce Üniversitesine bağlı olarak bulunuyor.
    Çıkmış sorulardan yana sıkıntım benim kendi açımdan yok hocalar sınavlarda aralara çıkmış sorulardan koyuyorlar değiştirilmiş halleriyle tabi ki ama bu oran genelde sınavın az denilecek bir yüzdesine denk geliyor geri kalan sorular notlardan ve ders sırasında altı çizilip vurgulanan yerlerden geliyor.o az dediğimiz çıkmış sorular ise kritik noktalarda can kurtarıyor ama
  • Octavian47 kullanıcısına yanıt
    Hocam duzce mi daha iyi bolu mu manasinda sordum. Zorluk seviyesi ve egitim kalitesi kriterlerine gore yorumlayabilirseniz iyi olcak
    Cikmis sorular 2006 dan itibaren mi yoksa daha oncesinden mi soruluyo. 2006 dan itibarense cikmislarin sorulma orani boluya gore dusuktur tahminen

• Hocam rica etsem biraz da düzce şehrini anlatsanız olur mu acaba ? Tıp fakültesi şehre göre konumu nasıl yakın mı ? Ev kiralasak ulaşım sıkıntı olur mu ?

• ben de düzce tıp düsünüyorum aynı soruların cevabını beklıyorum up
  • şehir fena değil aslında genel olarak. üniversite konuralp bölgesinde kalıyo ,merkeze otobüsle 20 dk civarında sürüyo ,tabi durumu göre değişebilir bu. kiralar ortalama olarak yüksek sayılmaz pisaya büyük şehirlediki kadar yüksek değil kira açısından. ancak nerede ev tutacağın önemli, okula yakın olsun dersen konuralpte bi öğrenci yerleşimi oluşmuş durumda ancak sadece konut olarak bu . sağlık ocağı ve market ihtiyacı dışında merkeze gitmek gerekiyo.eh tabi ufak tefek oturacak yerler yokdeğil o kadarını da zamanla keşfediyosun zaten. en çok sorun yaratma ihtimali olan şeylerden biri de otobüsler. normal zamanlarda düzenli bi şekilde kullanabiliyosun ancak haftasonları tatil zamanları veya gece geç saatlerde sorun olabiliyo
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    Şöyle bolu hakkında fikrim yok karşılaştırma yapmam yanlış olur ama genel fikir olarak söylemem gerekirse ekol sahibi fakülteler dışında tıp fakültesi seçimi şehrin konumuna göre yapılabilir bence.düzce tıp sadece çıkmış çalışarak geçebileceğin bir fakülte değil bunu söyleyebilirim çıkmış var mı var ama seni taşıyacak kadar bir ağırlığa sahip değil sınavlarda.hastane vb. konularda bilgi vermek gerekirse yeni hastanemiz ve sağlık bilimleri fakültesinin yeni binası bittiğinde düzce üniversitesi çok daha güzel imkanlara sahip olacaktır.şimdi tercih yapacağını göz önünde bulundurursak sağlık bilimleri fakültesi bu ocakta açılacak diye duymuştum hastanenin ek binası(neredeyse hastanenin kendisi ile aynı büyüklükte) de senin staj dönemine biter ve yeni modern bir hastanede stajlarını yaparsın diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.